Νέα

Τεχνικη διαβασματος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palikariomorfo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

palikariomorfo

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Like
26
Πόντοι
1
Γεια παιδια επειδη το bourdela εχει και φοιτητες, επιστημονες, μορφωμενους μπουρδελιαρηδες αν θελετε πειτε καμια ιδεα για τροπο διαβασματος συγγραματος αποδοτικο ωστε να μενουν χρησιμες πληροφοριες για να γραψουμε καλα εξεταστικη... Ειμαι φοιτητης στην ιατρικη οποτε το διαβασμα ειναι κατα κυριο λογο ''αποστηθισης'' οχι ασκησεις και τετοια δλδ δεν προυποθετει απλα αυτο που διαβαζω να το κατανοησω πρεπει να το ξερω και καλα...

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Φίλε μου,πέτυχες το σάιτ για να σου δώσουν συμβουλές διαβάσματος.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475

Πας αναγνωστηριο Ιπποκρατους  (εαν μενεις κοντα στο Κεντρο).

Βαζεις Chopin - Liszt - Brahms - Mahler κλπ σ' ενα MP3.

Βγαζεις ενα χαρτι οπου σημειωνεις, διαγραμματικα, τα βασικα σημεια των οσων διαβασες.

Δινεις την αδεια στον εαυτο σου να χαλβαδιαζει μουνακια, ανα 15λεπτο συνεχους διαβασματος.

Μετα απο 2-3 λεπτα οφθαλμολουτρου, ξαναπεφτεις με τα μουτρα στις σημειωσεις.
ΔΕΝ ξανασηκωνεις κεφαλι, μεχρι να περασει το τεταρτο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Γεια παιδια επειδη το bourdela εχει και φοιτητες, επιστημονες, μορφωμενους μπουρδελιαρηδες αν θελετε πειτε καμια ιδεα για τροπο διαβασματος συγγραματος αποδοτικο ωστε να μενουν χρησιμες πληροφοριες για να γραψουμε καλα εξεταστικη... Ειμαι φοιτητης στην ιατρικη οποτε το διαβασμα ειναι κατα κυριο λογο ''αποστηθισης'' οχι ασκησεις και τετοια δλδ δεν προυποθετει απλα αυτο που διαβαζω να το κατανοησω πρεπει να το ξερω και καλα...

Πρεπει αυτα που διαβαζεις να τα κατηγοριοποιεις σε ευκολα, δυσκολα. Τα δυσκολα τα ξαναδιαβαζεις την ιδια μερα. Τα ευκολα μετα απο τρεις μερες. Αν μπορεις να χρησιμοποιεις εικονες βοηθανε στην αποστηθιση.

Επισκέπτης
τυπε αν  εισαι φοιτητης ιατρικης, δε χρειάζεσαι συμβουλες διαβασματος

Διαβαζε οπως διαβαζες ολη σου την ζωη

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Για μαθήματα που θα εξεταστείς σε αποστήθιση μία είναι η μέθοδος της επιτυχίας.. Συγκέντρωση και άπειρη επανάληψη τα ίδια και τα ίδια..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.283
Πόντοι
5.006

καθως κανεις απλη αναγνωση το βιβλιο, κρατα διπλα σε κολλες αναφορας σημειώσεις..κατηγοροποιησε τις και αριθμησε τις ανα κεφαλαιο, σημειωνε μονο τα βασικα και σημαντικα...εγω παντα αυτό εκανα και εβγαζα κανα βιβλιο 500+ σελιδων, σε 10 το πολύ κολλες αναφορας....
ετσι και περνουσα τα μαθηματα και μου εμενε πολύτιμος χρονος να γαμαω τις συμφοιτήτριες μου  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
καθως κανεις απλη αναγνωση το βιβλιο, κρατα διπλα σε κολλες αναφορας σημειώσεις..κατηγοροποιησε τις και αριθμησε τις ανα κεφαλαιο, σημειωνε μονο τα βασικα και σημαντικα...εγω παντα αυτό εκανα και εβγαζα κανα βιβλιο 500+ σελιδων, σε 10 το πολύ κολλες αναφορας....
ετσι και περνουσα τα μαθηματα και μου εμενε πολύτιμος χρονος να γαμαω τις συμφοιτήτριες μου  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Φυτουκλα ησουν ουτε ηξερες κανεναν στη σχολη.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
τυπε αν  εισαι φοιτητης ιατρικης, δε χρειάζεσαι συμβουλες διαβασματος

Διαβαζε οπως διαβαζες ολη σου την ζωη

Mπορεί να είναι φοιτητής στη Βουλγαρία ή τη Ρουμανία,που να ξέρει από διάβασμα

OP
OP
P

palikariomorfo

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Like
26
Πόντοι
1

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
325
Πόντοι
281
Βρες ένα χώρο που εχει ησυχία , κατά προτίμηση εκτός σπιτιού, καλή λύση τα Internet cafe . Επίσης προτίμησε ένα χώρο που ξέρεις ότι δε θα σκάσει μύτη γνωστός . Καλό διάβασμα

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
άλλο διαβάζω κι άλλο μελετάω πέρα του ότι την ορολογία υποχρεωτικά πρέπει να την αποστηθίσεις

Poutanetzo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
6
Like
157
Πόντοι
286

:coffee:  :thumbsup:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.942
Πόντοι
216

τύπε μήπως είσαι ο έτσι της vanity;

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Μου κάνει εντύπωση πως ρωτάει κάτι τέτοιο ένας φοιτητής ιατρικής. Αναπολώ την εποχή την τεσσάρων Δεσμών.
Ο τρόπος διαβάσματος είναι αυτό που περιέγραψε ο rapau. Ετσι πέρασα κι εγω το πανεπιστήμιο σε εννέα εξάμηνα.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
198
Like
25.798
Πόντοι
33.818

Πάρτο στην τουαλέτα. Εγώ έτσι πέρασα Μηχανική Ρευστών και Θερμοδυναμική.....

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
198
Like
25.798
Πόντοι
33.818
χημικος μηχανικος?
τυρβωδης κ στρωτη ροη?  :grin:

Αν με ρωτάς τί γινόταν στην τουαλέτα και αν είχα και "ζωντανά" παραδείγματα ρευστών, όχι, απλά είχε ησυχία, δεν υπήρχε κάτι να μου αποσπά την προσοχή και σε ελάχιστες "συνεδρίες" ξεπετούσα ύλη ολόκληρου εξαμήνου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom