life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Α! Θέλω κι εγώ! Πότε θα πάμε για ρακόμελα? ;)
Ετσι ε??? παει να μαs αποπλανησει δια του ποτου.....Να μαs μεθυσει δλδ κι επειτα .......
Α! Θέλω κι εγώ! Πότε θα πάμε για ρακόμελα? ;)
σιγα εσυ καημενο που θα σε αποπλανησει.....Ετσι ε??? παει να μαs αποπλανησει δια του ποτου.....Να μαs μεθυσει δλδ κι επειτα .......
σιγα εσυ καημενο που θα σε αποπλανησει.....
τετοια λες κ μετα η lilly θελει να σε κερασει μισο ποτο κ να αποπλανησει..Ειμαι μικρο κι αμαλιαγο.....Δεν βγαινω εξω τα βραδυα......φοβουμαι !!!!!
τετοια λες κ μετα η lilly θελει να σε κερασει μισο ποτο κ να αποπλανησει..
τετοια λες κ μετα η lilly θελει να σε κερασει μισο ποτο κ να αποπλανησει..
οκ συγνωμη lilly μου.το ειχα ξεχασει.σε συκια κ εσεις καθεστε?Σε παρακαλώ Ντέκερ! Εγώ είμαι πιστή στον Γκάντυ δεν κάνω τέτοια...
Αυτο τηs λεω κι εγω...Πριτs....βγαινω εγω???? Εγω στριπ κλαμπ σπιτι---σπιτι στριπ κλαμπ ειμαι....Δεν βγαινω απο την ζεστασια μου....τιs ξερω αυτεs ...ενα ποτο σου λενε ...και μετα να με ξεμοναχιασουν....
οκ συγνωμη lilly μου.το ειχα ξεχασει.σε συκια κ εσεις καθεστε?
απλα ειναι ντροπαλουλικο το καημενο μωρεΜου το παίζει δύσκολος ακόμα!
Να φανταστείς του απαντάω και με αγνοεί...
Φοβάται μην εκδηλωθεί μάλλον
Σας παρακαλώ μεσιέ, θα τα δει μάι τρου λαβ (ο γκάντυ δηλαδής) και δεν θα με ποθεί πια!
(Με πμ αυτά βρε! )
Α! Δεν θέλω ντροπές!απλα ειναι ντροπαλουλικο το καημενο μωρε
Οριστε....σαs εχω μαρτυρεs....προσπαθει να με ξεμοναχιασει και να με κουτουπωσει....μωρε καλα το λεω εγω....εσειs αι γυναικαι....στο κεχρι ο νου σαs .....πριτs.........ασε που μου λεει και κατι για ενα...πμ.....δηλαδη προ μεσημβριαs....α την προστυχη!!!!
Α! Δεν θέλω ντροπές!
Χάσιμο χρόνου είναι αυτά!
Πρόστυχη εγώ? Εγώ που είμαι ένα αγγελάκι ζωγραφιστό?
λασπολογίες κύριοι ένορκοι...
Αγγελακι???? και μαλιστα ζωγραφιστο???? χμμμ παραπλανησιs............Αυτα τα λετε για να μαs βαλετε στο χερι και να μαs βαλετε χερι.....Δεν τα τρωμε αυτα....
Και νεα προσπαθεια παραπλανησιs δια μεσω τηs στομαχικηs οδου........χμμμ....Θα σου φτιάξω παστιτσάκι τότε ;)
από αυτό θα φας ή μόνο μουσακά τρως?
Και νεα προσπαθεια παραπλανησιs δια μεσω τηs στομαχικηs οδου........χμμμ....
Ναι τρωω κι απ τα δυο......αλλα προσεχω την μαγειρισσα......να μου ριξειs δλδ ματζουνια στο παστιτσιο ναχουμε αλλα ε???? λεs και δεν σαs ξερουμε!!!!
Α! Σου είπε η Κρίστι πως άλλαξε τον Ανατόλ ε?...
Και νόμιζα πως το κράταγε κρυφό!