boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Kατι άκουσα για ισπανικό. Παιζει ? που και πότε? Μην αφήνετε στα σκοτάδια τον κόσμο, Έχουμε πάθη
το εγραφα πριν τραγουδωντας το!!! πωπω μα με τρελλαινειειειειειειειιιι....
ναι παναθεμα με!!!! :'( :'(Α εισαι συναισθηματικια λοιπον ε????
τα λες επειδη λειπει η κριστυ ε???
Ετσι πρεπη.. ;) ;)Α εισαι συναισθηματικια λοιπον ε????
πωπω και περιμενα να με περιλαβεις τωρα!!! ουφ! φτηνα τη γλιτωσα!!Καθόλου...ΔΕΝ έχω κανένα πρόβλημα...Κατά βάθος τα ξέρουν κι αυτές τα στραβά τους...
Kατι άκουσα για ισπανικό. Παιζει ? που και πότε? Μην αφήνετε στα σκοτάδια τον κόσμο, Έχουμε πάθη
ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ , Τραγουδα και το .. ειμαι ερωτευμενη με τα μάτια σου .. ?Να και το ΙΣΠΑΝΙΚΟ γι αυτόν που εξακολουθεί να ΜΗΝ καταλαβαίνει (και μάλιστα Χριστουγεννιάτικο)...
Τι να κάνω μωρέ...Και με τις Χριστοπαναγίες δε βάζουν μυαλό. Είναι και αγάμητες...Μην επιβαρύνουμε άλλο την κατάσταση...
Συνεχιζει ακαθεκτα να κανει ....κομμωσειs με νεο λουκ........Εχει πιασει σαν ιδεα....
Δεν ανοίγουμε και εδώ κάνα τέτοιο λες να είναι νόμιμο;
Ανατόλ βλέπω έχεις μαλακώσει λίγο τελευταία
ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ??????Συνεχιζει ακαθεκτα να κανει ....κομμωσειs με νεο λουκ........Εχει πιασει σαν ιδεα....
Ιια πες για πες..Ρε σεις...Πάτε καλά?? Εγώ αν πάω σε κανένα τέτοιο μαγαζί δε θα μπορώ να κάτσω ούτε λεπτό ήσυχος....
Ρε σεις...Πάτε καλά?? Εγώ αν πάω σε κανένα τέτοιο μαγαζί δε θα μπορώ να κάτσω ούτε λεπτό ήσυχος....
Ιια πες για πες..
θα βρήκε γκόμενα!!
θα βρήκε γκόμενα!!
ελλεηνίδα; :o