You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
να συμπληρωσω κατι.....
αρκει να μη θελουν να την πεσουν σε ξυνες - στυλαρισμενες γκομενες
εκει νομιζω θα φανε πορτα με το "καλημερα" σας !!
Ταπεινή μου άποψη αν δείτε υπεροπτικό υφάκι take your precautions το πιθανότερο είναι να απευθύνεστε σε καμιά bimbo ή όπως λέει ο αγαπητός Ανατολ ελεηνίδα. Κόψτε την πως κινείται, αν χαμογελάει κτλ κ μετά κινηθείτε!
Lilly , για βοήθησέ μας κι εσύ .
Ποιες ατάκες έχουν πει σε εσένα και σου έμειναν επειδή ήταν καλές ?
Εμμ... αυτή που μου έρχεται στο μυαλό είναι του πρώην μου. Χόρευα με τις φίλες μου και ξαφνικά κάποιος με έπιασε και είπε επί λέξη: "Για να σε δω πως χορεύεις με έναν άντρα!" Έβαλα τα γέλια, χόρεψα μαζί του και τέλος πάντων είχε συνέχεια! Θα μπορούσα να είχα πει "όχι ευχαριστώ" αλλά προφανώς μου άρεσε :< ;)
Αν μου έρθει καμιά άλλη κατά νου θα την ποστάρω! ;) :-* :-*
Εμένα έσκασε μύτη μια κοπέλα σε club της Χαλκιδικής κι ενώ φορούσα μια στεναχωρημένη μπλούζα Belluschi (= παίκτης Ολυμπιακού ) , μου λέει " μου αρέσεις όταν παίζεις δεκάρι ..." .
Εκπληκτικό κοριτσάκι , η ατάκα έχει μείνει στην ιστορία .
Εκπληκτικό κοριτσάκι , η ατάκα έχει μείνει στην ιστορία .
Στο θεμα αυτο ο βοθρος,εγω και αλλα εκλεκτα μελη του φορουμ
οπως ο apolyto_arseniko κ.α.
θα αναλυσουμε το σωστο καμακι ή αλλιως πως να βγαζετε γκομενα.
To θέμα έχει συζητηθεί διεξοδικά στο σχετικό thread "Ξερά Καμάκια"
νομιζω πως κ εδω μετα το χθεσινο οργασμο μηνυματων δεν εχουμε να πουμε κ πολλα......To θέμα έχει συζητηθεί διεξοδικά στο σχετικό thread "Ξερά Καμάκια"
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
νομιζω πως κ εδω μετα το χθεσινο οργασμο μηνυματων δεν εχουμε να πουμε κ πολλα......
Εγω παντς με τις συμβουλες που πειρα απο εδω μεσα
Χτες βγηκα για καμακι
Γεματος αυτοπεπιθηση και σιγουρια ...οτι θα τα καταφερω
Πως κατεληξα να με κυνηγαει ενα Μαυρος τυφλος απο ερωτα για να με γαμησει .....χαμπαρι δεν πηρα...
Ευτυχως ειμουν πιο γρηγορος και του ξεφυγα
τουλαχιστον επιασαν τοπο.σημερα μαυρος,αυριο μαυρη...ελπιζω να μη σε κυνηγανε δυο μαυροι αυριοΕγω παντς με τις συμβουλες που πειρα απο εδω μεσα
Χτες βγηκα για καμακι
Πως κατεληξα να με κυνηγαει ενα Μαυρος τυφλος απο ερωτα για να με γαμησει .....χαμπαρι δεν πηρα...
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
τουλαχιστον επιασαν τοπο.σημερα μαυρος,αυριο μαυρη...ελπιζω να μη σε κυνηγανε δυο μαυροι αυριο
Γαμω την τυχη μου μεσαααααα
ελα μην κανεις ετσι,υπαρχουν κ χειρροτερα.ειναι αψυχολογιτες οι γυναικες φιλε μου.τωρα για τους μαυρους δεν ξερω......μπορει να τους ριχνεις ευκολα
Γαμω την τυχη μου μεσαααααα
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Πες μου οτι είσαι και άτριχη;
Εγω παντς με τις συμβουλες που πειρα απο εδω μεσα
Χτες βγηκα για καμακι
Ελπίζω να μην σου φώναζε κι όλας " ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ ΚΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ"
Πες μου οτι είσαι και άτριχη;
αυτη η ατακα ειναι για καμμια γερμανιδα
αυτη η ατακα ειναι για καμμια γερμανιδα
Δεν το πιστεύω, αλλά υπάρχουν και ορισμένες Ελληνίδες που είναι Ελλεϊνίδες με κάτι τρίχες σε μερή που δεν πρέπει να υπάρχουν μεγαλύτερες και από τις δικές μου.
Πάντος η συντριπτική πλειοψηφία των Ελληνίδων είναι λίαν επιεικώς ΜΑΝΑΡΙΑ. Με όλη τη σημασία της λέξεως.
Δεν το πιστεύω, αλλά υπάρχουν και ορισμένες Ελληνίδες που είναι Ελλεϊνίδες με κάτι τρίχες σε μερή που δεν πρέπει να υπάρχουν μεγαλύτερες και από τις δικές μου.
ελα βρε τα κοριτσια ...τι λες και εσυ...
μπορει να εχουν "μαλλινη επενδυση" για το κρυο το χειμωνα...
αν θες τα ενωνεις φιλε...To θέμα έχει συζητηθεί διεξοδικά στο σχετικό thread "Ξερά Καμάκια"
ελα βρε τα κοριτσια ...τι λες και εσυ...
μπορει να εχουν "μαλλινη επενδυση" για το κρυο το χειμωνα...
Καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοό
Καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοό
Christi , παίζει τίποτα με τον target ?
Δε μας τα λες καλά ... :-*
θα σου πω,αλλα μη γελασεις....
μου αρεσουν πολυ τα εμοτικονς...
δεν ειχαμε στο cosmo και τωρα "παιζω" !!!!