Επισκέπτης
Για πες μας την συνταγη και εμας.................
Βεβαιως. Πές μου μονο που να στείλω τον τιμοκαταλογο. 8)
Για πες μας την συνταγη και εμας.................
η συναταγη ειναι η κοπέλα να το έχει μέσα της, να έχει δλδ την απορια για το πως θα ήταν να κανει σεξ με μια κοπέλα. αν δεν το θέλει απο μόνη της (έστω και για την εμπειρία) βράστα.
συνάδερφε Neoklis με αυτό που γράφεις μου θύμισες μια ελληνική ταινία με τον Ψάλτη που είναι το πρώτο καμάκι στο νησί αλλά την αδερφή του δεν θέλει να την πηράξει κανείς....
Δηλαδη εφαγες καλα ε? καμμια τετοια φιλη δεν εχεις να μας συστησεις .Αλλα ο τυπος που λες τι ρολο επαιξε του ανδρα η της γυναικας και αν επαιξε του ανδρα αρεσε στην φιλη σου να σε βλεπαι εσενα να κανεις την γυναικα?Το δοκίμασα με την πρώην μου, τελικά μου είπε δεν γούσταρε, όταν την έγλυφε η άλλη αυτή σκεφτόταν πως την έγλυφα εγώ για να χύσει. Της άρεσε όμως όταν κάναμε παρτούζα μ΄έναν τύπο που γνωρίσαμε στις διακοπές, μας ξεθέωσε και τους δύο.
Μ'αρέσει που σε άλλο ποστ έλεγες σε κάποια (το σκιουράκι αν δεν κάνω λάθος) ότι θα ζήλευε και θα θελε να είναι στη θέση της γυναίκας σου.
Αξιοζήλευτη η θέση της κερατούς γκαστρωμένης πράγματι.
Άσε το ποιός είναι σωστός και ποιός δεν είναι. Η ερώτηση είναι η εξής θύτης ή θύμα;Ρομαντικός ή σκληρός; Πονηρός ή αθώος; Τώρα το αν μπορώ να σου πω ότι μπορώ ΕΓΩ να σου κάνω μάθημα περι ηθικής θα το πιστέψεις;Και όμως να το πιστέψεις!Είμαι της άποψης ότι όταν είσαι ελεύθερος μπορείς να κάνεις ότι θέλεις, όταν όμως παντρευτείς κάνεις οικογένεια αλλιώς αν κάνεις ότι έκανες όσο ήσουν ελεύθερος άνοιξε μπουρδέλο!Α και που είσαι δεν κατηγορώ σε καμία περίπτωση τους παντρεμένοςυ που πάνε στα μπουρδέλα...Για να πάει ο άνθρωπος εκεί σημαίνει ότι το πρόβλημα είναι βαθύτερο...
εγινε και αυτο???? τι αλλο θα μαθουμε εδω μεσα!!!Δεν θα ξεχάσω όμως την διαδήλωση που είχαν κάνει καλοκαίρι οι τουρίστριες στην Ρόδο... με πλακάτ στους δρόμους "ΓΑΜΗΣΤΕ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ AIDS"