Έγινε τη δευτερα που μας περασε, παραμονη 15αυγουστου, πρωι.
Πήγαινα στο pines να γαμησω μια regular παντρεμενη που εργαζεται σε πολυεθνικη εκεί κοντα. Ερημια στους δρομους, παντου. 17 λεπτα βάρκιζα-κ. κηφισια. Μπαίνω στο παρκινγκ, μαζι με εμενα ερχεται και ενα Range Rover, τερας. Παρκάρω, παρκαρει και αυτο. Βγηκαμε απο τα αυτοκινητα ταυτοχρονα. +35αρα, ξανθο μαλλί, αδυνατη, τζίν χαμηλοκαβαλο με prada ξοφτερνο και μαυρο top, ξόπλατο. Σκετη καύλα (για τα γούστα μου). Της χαμογελάω, ανταποδίδει. Αυτη ανεβαινει επανω απευθειας, εγω παω reception να παρω δωματιο.
Γαμω σχετικα γρηγορα την αλλη, με το μυαλο ψιλοαλλού. Μου τα επριξε και λιγο με τη λογοδιάρροια της, πολυ κακη συνηθεια. Της υπενθυμισα οτι δεν ημουν ο αντρας της και το βούλωσε. Κατεβαινω, το Rover εκει. Ανοίγω το χαρτοφυλλακα και βγαζω ενα φυλλο χαρτι. Γραφω μια ατακα που μου ηρθε εκεινη την ωρα και το κινητο μου. Το βαζω, διπλωμενο, στον υαλοκαθαριστηρα της.
Με πηρε σημερα τηλεφωνο. Τεσσερις μερες μετα. Μιλαγαμε καμια ωρα, ειχα τα κεφια μου, την εκανα και γελασε. Το ραντεβου ορίστηκε για την ερχομενη Τρίτη, σε καφε της Κηφισιας.
Είχα κανει κατι παρομοιο 3 χρονια πριν. Εξω απο μια τραπεζα, παλι σε αμαξι με γκομενα που παρκαραμε μαζι. Τη γαμουσα 2 χρονια, εκτοτε.