Νέα

Τέχνη του φλέρτ... & «Ξερά Καμάκια»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 174K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γιατί οι περισσότεροι άνδρες δεν φλερτάρουν;

• Φοβούνται την απόρριψη

Ψήφοι: 30 34,9%
  • Ντρέπονται και δεν ξέρουν τι να πουν

Ψήφοι: 32 37,2%
  • Υπάρχει η λογική: " μέσω γνωστών θα βρω μια κοπέλα"

Ψήφοι: 14 16,3%
  • Οι γυναίκες φοβούνται όσους φλερτάρουν

Ψήφοι: 8 9,3%
  • Οι άντρες δεν ξέρουν να φλερτάρουν

Ψήφοι: 15 17,4%
  • Συνήθως οι γυναίκες είναι αρνητικές στο φλερτ

Ψήφοι: 33 38,4%
  • Μπορούν να φλερτάρουν μόνο οι πολύ όμορφοι άντρες.

Ψήφοι: 4 4,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
jiFfM.jpg

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.171
Πόντοι
506
δεν έχω σκοπό να αγοράσω απλά ήθελα να δω αν έχει δοκιμάσει κανείς

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
δεν έχω σκοπό να αγοράσω απλά ήθελα να δω αν έχει δοκιμάσει κανείς

Δεν εχει καποια τεραστια διαφορα(μη τρως παπα απο μαλακιες)ολα γινονται για να κονομανε καποιοι  ;)

Επισκέπτης
Έγινε τη δευτερα που μας περασε, παραμονη 15αυγουστου, πρωι.

Πήγαινα στο pines να γαμησω μια regular παντρεμενη που εργαζεται σε πολυεθνικη εκεί κοντα. Ερημια στους δρομους, παντου. 17 λεπτα βάρκιζα-κ. κηφισια. Μπαίνω στο παρκινγκ, μαζι με εμενα ερχεται και ενα Range Rover, τερας. Παρκάρω, παρκαρει και αυτο. Βγηκαμε απο τα αυτοκινητα ταυτοχρονα. +35αρα, ξανθο μαλλί, αδυνατη, τζίν χαμηλοκαβαλο με prada ξοφτερνο και μαυρο top, ξόπλατο. Σκετη καύλα (για τα γούστα μου). Της χαμογελάω, ανταποδίδει. Αυτη ανεβαινει επανω απευθειας, εγω παω reception να παρω δωματιο.

Γαμω σχετικα γρηγορα την αλλη, με το μυαλο ψιλοαλλού. Μου τα επριξε και λιγο με τη λογοδιάρροια της, πολυ κακη συνηθεια. Της υπενθυμισα οτι δεν ημουν ο αντρας της και το βούλωσε. Κατεβαινω, το Rover εκει. Ανοίγω το χαρτοφυλλακα και βγαζω ενα φυλλο χαρτι. Γραφω μια ατακα που μου ηρθε εκεινη την ωρα και το κινητο μου. Το βαζω, διπλωμενο, στον υαλοκαθαριστηρα της.

Με πηρε σημερα τηλεφωνο. Τεσσερις μερες μετα. Μιλαγαμε καμια ωρα, ειχα τα κεφια μου, την εκανα και γελασε. Το ραντεβου ορίστηκε για την ερχομενη Τρίτη, σε καφε της Κηφισιας.

Είχα κανει κατι παρομοιο 3 χρονια πριν. Εξω απο μια τραπεζα, παλι σε αμαξι με γκομενα που παρκαραμε μαζι. Τη γαμουσα 2 χρονια, εκτοτε.

Επαναφέρω αυτό το θέμα παραθέτοντας το πρώτο post του φίλου που το άνοιξε, επιβεβαιώνοντας και εγώ ότι όποτε έχω βάλει σημειωματάκι με τηλέφωνο κλπ, 99% πιάνει. Στις γυναίκες αρέσει πολύ το "μυστήριο" που έχει όλο αυτό (επικοινωνία με έναν άγνωστο) και τους αρέσει επίσης να γνωρίζουν κάποιον τελείως έξω από τον επαγγελματικό/οικογενειακό κύκλο τους, αισθάνονται πιο ελεύθερες έτσι.

Kostisbam

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
127
Πόντοι
0
Πριν κανα δυο χρονια κ ενω φευγω απο το παρκο με ενα φιλο περιμενω στο φαναρι.μια κοπελα παει να περασει απεναντι κ γινεται η φαση :περνα,οχι εσυ περνα κ ξεκιναμε ταυτοχρονα. Για πρωτη φορα στην ζωη μου ρωτησα:θελεις να σε παω καπου;μου απανταει λιγο πιο κατω. Της λεω αφηνω το παιδι πιο πανω κ ερχομαι,μν φυγεις.να ερθεις ομως μου λεει. Γυρισα κ ηταν εκει.ο φιλος μου ο μαλακας ηθελε να τον αφησω εξω απο το σπιτι του....τον αφησα στον κεντρικο κ γυρισα ταπα να την παρω. Πολυ σεξ κ γαμω τ παιδια η κοπελα.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Απο το μετρο βγαζεις για πλακα γκομενες .αρκει να αναγνωριζεις τα σημαδια που σου δινουν.μεγαλυτερη επιτυχια εχουν αυτοι με τα μεγαλα προσοντα

Τα μεγάλα προσόντα που θα τα δει ακριβώς;
Νομίζω πως δεν είναι καλό να τον πετάμε έξω δημοσίως.

Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
0
Παιδιά μια βοήθεια λίγο... είμαι σε ένα νησί για δουλειά, λίγο ακόμα για το τέλος της σεζόν, και σήμερα που είχα ρεπό περπάτησα στη παραλία και χαιρέτησα μια που ήταν ξαπλωμένη κάτω.Της μίλησα στα αγγλικά και αυτή μου απάντησε το ίδιο αλλά τελικά ήταν Ελληνίδα που έχει έρθει και αυτή για σεζον.Εγω το συνέχισα στα αγγλικά και συστήθηκα ως Ιταλός τουρίστας που κάνω διακοπές μόνος.Αυτη φάνηκε να γουστάρει και έπεσε λίγο φ@σωμα μετά έπρεπε να φύγει....το θέμα είναι πως το γυρνάμε στο ότι είμαι Έλληνας;..(το προχώρησα στην αρχή ότι είμαι ξενος γιατί νομίζω οι Ελληνίδες είναι πιο δεκτικές)

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.309
Πόντοι
1.056
Παιδιά μια βοήθεια λίγο... είμαι σε ένα νησί για δουλειά, λίγο ακόμα για το τέλος της σεζόν, και σήμερα που είχα ρεπό περπάτησα στη παραλία και χαιρέτησα μια που ήταν ξαπλωμένη κάτω.Της μίλησα στα αγγλικά και αυτή μου απάντησε το ίδιο αλλά τελικά ήταν Ελληνίδα που έχει έρθει και αυτή για σεζον.Εγω το συνέχισα στα αγγλικά και συστήθηκα ως Ιταλός τουρίστας που κάνω διακοπές μόνος.Αυτη φάνηκε να γουστάρει και έπεσε λίγο φ@σωμα μετά έπρεπε να φύγει....το θέμα είναι πως το γυρνάμε στο ότι είμαι Έλληνας;..(το προχώρησα στην αρχή ότι είμαι ξενος γιατί νομίζω οι Ελληνίδες είναι πιο δεκτικές)
Δεν χρειάζεται να της πεις τίποτα. Συνέχιζε να το παίζεις Ιταλός. Έτσι και αλλιώς η σεζόν τελειώνει, θα ρίξεις ένα γαμησάκι και ούτε θα την ματαδείς. Απλώς μην την συναντάς με άτομα που σε γνωρίζουν και μπορεί να σε"καρφώσουν".

• Like
Αντιδράσεις: Nubic
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
0
Απλά έλεγα μήπως κράταγα παραπάνω επαφή γιατί θα πάει τώρα για σπουδές Αθήνα και γω μένω μόνιμα εκεί

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.309
Πόντοι
1.056
Απλά έλεγα μήπως κράταγα παραπάνω επαφή γιατί θα πάει τώρα για σπουδές Αθήνα και γω μένω μόνιμα εκεί
Αν θέλεις να κρατήσεις επαφή, τότε πρέπει να της πεις την αλήθεια. Πες της ότι τα έχασες τόσο πολύ από την ομορφιά της όταν την είδες που μπέρδεψες ακόμα και το από ποια χώρα κατάγεσαι :confused:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
A, ξεχασα. Η ανωτερω κυρια ειναι επισης παντρεμενη.

Ελπίζω η περιγραφη να μην ταιριάζει στη γυναικα/γκομενα κανενος συναγωνιστη απο εδω και εχουμε δραματα, :o ::)
Και η γυναίκα μας να είναι δεν πειράζει θα μας ξεκούρασης λίγο....στο δικό μας θα μπει σε αυτήν θα μπει....η θα κάνει κάτι που δεν έχει ξανακάνει

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Νομίζω ότι ποίο μεγάλο καμάκι από εμένα και έναν φίλο που μου έμαθε δεν υπάρχει.... δεκαετία του 90 σε καλή ηλικία βγήκα στο σπορ ....

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
αίολε δώσε πόνο και συμβουλές !!!
Συμβουλές δύσκολα εδώ ... κανονίζουμε για καφέ ποτό και από την θεωρία αμέσως στην πράξη....φυσικά μπορεί να μας κλασουν την πρώτη φορά αλλά μπορεί και όχι....ανάλογα τις ατάκες

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Συμβουλές δύσκολα εδώ ... κανονίζουμε για καφέ ποτό και από την θεωρία αμέσως στην πράξη....φυσικά μπορεί να μας κλασουν την πρώτη φορά αλλά μπορεί και όχι....ανάλογα τις ατάκες
καμακι.jpg

Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
0
Αν θέλεις να κρατήσεις επαφή, τότε πρέπει να της πεις την αλήθεια. Πες της ότι τα έχασες τόσο πολύ από την ομορφιά της όταν την είδες που μπέρδεψες ακόμα και το από ποια χώρα κατάγεσαι :confused:
Τελικά της έστειλα μήνυμα και της το είπα..μου είπε "ψέματα μου έλεγες;" με λυπημένη φατσούλα..τελικά ξενερωσε..γενικά μια γυναικα (18 χρόνων αυτή)αν χαλαστει μπορείς να τη ξαναγυρίσεις;

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.309
Πόντοι
1.056
Τελικά της έστειλα μήνυμα και της το είπα..μου είπε "ψέματα μου έλεγες;" με λυπημένη φατσούλα..τελικά ξενερωσε..γενικά μια γυναικα (18 χρόνων αυτή)αν χαλαστει μπορείς να τη ξαναγυρίσεις;
Προσπάθησε να το ρίξεις στην πλάκα, για παράδειγμα " τι λες να ξανασυστηθούμε" ή "ας το πάρουμε πάλι από την αρχή". Αν συνεχίζει να είναι ξενερωμένη, χέστην, μην ξανασχοληθείς, πήγαινε για άλλα...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.642
Πόντοι
27.261
που ειναι ο τιτανοτεραστιος και "ξερος" καλλιτεχνης @corfugreece2018, να μας μαθει λιγο μπαλιτσα-την τεχνη του φλερτ ?
ερχεται δυσκολος χειμωνας και προβλεπω ξεραϊλα :undecided:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom