txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.787
- Πόντοι
- 496
Ο myrwnas τύπε
και βυθομετρει και τον κολπο
μην ξεχνιομαστε
Ο myrwnas τύπε
Δεν ιδιαιτερα ομορφες.αλλα κανουν βρωμικα γαμησια.κωλο ποτε δεν εδωσαν στον αντρα τους μαλλον για να μην τις περασει για πουτανες αλλα στο φουρναρι παντα δινουν.θελουν να εξερευνησουν ολες τις τρυπες τους του λενε
Κι εγώ μέχρι τα 25 προτιμούσα τις ώριμες (αλλά όχι κατ' αποκλειστικότητα όπως εσύ). Δυστυχώς δεν ήξερα πως να τις πλησιάσω και τις χαιρόμουν μόνο στα πορνεία.
Όταν μεγάλωσα άρχισαν να μου αρέσουν οι μικρούλες.
Δεν ιδιαιτερα ομορφες.αλλα κανουν βρωμικα γαμησια.κωλο ποτε δεν εδωσαν στον αντρα τους μαλλον για να μην τις περασει για πουτανες αλλα στο φουρναρι παντα δινουν.θελουν να εξερευνησουν ολες τις τρυπες τους του λενε
Κάτσε να φανταστώ...τον καλούσαν να τους αλλάξει τα υδραυλικά???Και ενας αλλος φιλος μου υδραυλικος εχει γαμησει πολλα μιλφακια.πηγαιναν απο πανω του την ωρα που τους εφτιαχνε τα υδραυλικα χωρις κιλοτα και του δειχναν το μουνακι τους και καλα αθελα τους.οι ποιο πολλες παντρεμενες.αυτος πρεπει να γαμαγε πανω απο 100το χρονο.πολλες του εδειναν και χαρτζιλικι
[xvideos]Και ενας αλλος φιλος μου υδραυλικος εχει γαμησει πολλα μιλφακια.πηγαιναν απο πανω του την ωρα που τους εφτιαχνε τα υδραυλικα χωρις κιλοτα και του δειχναν το μουνακι τους και καλα αθελα τους.οι ποιο πολλες παντρεμενες.αυτος πρεπει να γαμαγε πανω απο 100το χρονο.πολλες του εδειναν και χαρτζιλικι
Και ενας αλλος φιλος μου υδραυλικος εχει γαμησει πολλα μιλφακια.πηγαιναν απο πανω του την ωρα που τους εφτιαχνε τα υδραυλικα χωρις κιλοτα και του δειχναν το μουνακι τους και καλα αθελα τους.οι ποιο πολλες παντρεμενες.αυτος πρεπει να γαμαγε πανω απο 100το χρονο.πολλες του εδειναν και χαρτζιλικι
τυπε αυτος στο σηριαλ δεν επαιρνε λαφτα
τυπε αυτος στο σηριαλ δεν επαιρνε λαφτα
αυτος στη ιστορια του κρις ηταν και ζιγκολο
Ναι αλλά τώρα υπάρχει κρίση τύπε. Ότι μπορείς να δαγκώσεις του ρίχνεις στο ψαχνότυπε αυτος στο σηριαλ δεν επαιρνε λαφτα
αυτος στη ιστορια του κρις ηταν και ζιγκολο
[xvideos]]
δεν ηταν ολες διαχυτικες.αλλες τις κολακευε για το σωμα τους.παντως τους εδινε να καταλβουν με το τροπο του οτι θελει να τις πηδηξει.υπονοουμενο στο υπονοουμενο και μετα απο κανα λεπτο στη κρεβατοκαμαρα ξεκωλιασμα ακαποτοΚάτσε να φανταστώ...τον καλούσαν να τους αλλάξει τα υδραυλικά???
τυπε ο καθενας κανει οτι μπορειΝαι αλλά τώρα υπάρχει κρίση τύπε. Ότι μπορείς να δαγκώσεις του ρίχνεις στο ψαχνό
οχι ρε τυπετυπε δε πιστευω να υπονοεις οτι ο
τυπος βλεπει πολλες τσοντες
δεν ηταν ολες διαχυτικες.αλλες τις κολακευε για το σωμα τους.παντως τους εδινε να καταλβουν με το τροπο του οτι θελει να τις πηδηξει.υπονοουμενο στο υπονοουμενο και μετα απο κανα λεπτο στη κρεβατοκαμαρα ξεκωλιασμα ακαποτο
marc dorcel η private τυπε?