loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
δε γοητευονται ολες οι γυναικες με τα ιδια πραγματα...
+1.000Ο άντρας ο ξύπνιος,καλλιεργημένος,χιουμορίστας και
[move]ΠΕΡΠΑΤΗΜΕΝΟΣ[/move] πάντα γαμεί τα καλύτερα μουνιά.
Η εμφάνιση δεν μετραει.Τέλος.
Με λίγα λόγια του Γεωργίου πρέπει να του έχει τσουξει η πούτσα.Ο άντρας ο ξύπνιος,καλλιεργημένος,χιουμορίστας και
[move]ΠΕΡΠΑΤΗΜΕΝΟΣ[/move] πάντα γαμεί τα καλύτερα μουνιά.
Η εμφάνιση δεν μετραει.Τέλος.
δε γοητευονται ολες οι γυναικες με τα ιδια πραγματα...
εισαι βεβαιος γ'αυτο που λες;;;
εσυ ποτε πρωτογαμησες;
Με λίγα λόγια του Γεωργίου πρέπει να του έχει τσουξει η πούτσα.
εξυπνο χιουμορ γ μενα πανω απο ολαΤο να είναι κάποιος ξύπνιος είναι μια γενικότητα. Εννοείται άμα είσαι ξύπνιος γαμάς. Κάντε το πιο λιανά όμως, τι περιλαμβάνει το 'ξύπνιος'. Να μπορείς π.χ να μυρίζεις τα νύχια σου για το αν σε θέλει ή όχι η γκόμενα???
καθεμια σαs εχει αναγκη το ψεμα.....το θελετε πολυ.....το θεμα ειναι να μην φανει τοσο δυνατα, οτι ειναι ψεμα......Ειναι ενα αληθοφανεs ψεμα....Κανοναs στη διπλωματια και στην καμακικη
εξυπνο χιουμορ γ μενα πανω απο ολα
κ ανοιχτο μυαλο...
ξερναω με βαρυμαγκες κ σοβαροφανεις...
διαφωνω..
εξυπνο χιουμορ γ μενα πανω απο ολα
κ ανοιχτο μυαλο...
κατ'αρχας καλησπερα σας...θα μπω κατευθειαν στο ψητο...οι γυναικες κ το ξεκαθαριζω μιλαω για γυναικες θελουν ο γκομενοσ-αντρασ -γαμιας τουσ να ειναι πανω απ'ολα αντρασ...
κ ξεκιναω...
1ων..!θαρρος...
2ων..!σιγουρια(εννοω να βγαζεις στην γκομενα σιγουρια)
3ων..!αυτοπεποιθηση...
οι γκομενες ειναι τα καλυτερα λαγωνικα του κοσμου...
μυριζονται τα αναποδα τςν παραπανω απο χιλιομετρα ολοκληρα...
ενα βλεμμα διστγμου οταν την πλησιασεισ κ αμεσωσ εχασεσ το παιχνιδι...
κ να σας πω ενα μυστικο????
να βγαινετε με γκομενες παρεα..αυτεσ μπορει να ειναι αδερφες-ξαδερφεσ-φιλες συναδελφισες κτλ...
οι γκομενες ειναι τοσο χαζεσ που μολισ δουν ενα ομορφο αντρα με γκομενα αμεσως τον κοιτανε...
κοπελια..δειξ'τε θαρρος κ θα με θυμηθητα...
να εχουν ενα οριο ομως..κατ'αρχας καλησπερα σας...θα μπω κατευθειαν στο ψητο...οι γυναικες κ το ξεκαθαριζω μιλαω για γυναικες θελουν ο γκομενοσ-αντρασ -γαμιας τουσ να ειναι πανω απ'ολα αντρασ...
κ ξεκιναω...
1ων..!θαρρος...
2ων..!σιγουρια(εννοω να βγαζεις στην γκομενα σιγουρια)
3ων..!αυτοπεποιθηση...
κοπελια..δειξ'τε θαρρος κ θα με θυμηθητα...
η ελεγε ψεμματα η κατι αλλο εγινε..Loukritia κι εγώ μαζί σου, αλλά δυσκολεύομαι να το πιστέψω να σου πω την αλήθεια. Πρόσφατα έβγαινα με μια κοπέλα η οποία έβρισκε ότι έχω καλό χιούμορ, αλλά ΧΩΡΙΣ να της κάνω κάτι, με γείωσε Και εμφανισιακά ικανοποιητικός είμαι.
Αρχές Λυκείου όπως και οι περισσότεροι γνωστοί μου.
Βέβαια υπήρχαν και αυτοί που είχαν γαμήσει από το γυμνάσιο όπως και ελάχιστοι που πρωτογάμησαν όταν τελείωσαν το Λύκειο (αλλά ήταν κυρίως επαρχιώτες). Αλλά σύμφωνα με τα γενικότερα στατιστικά, έχεις μείνεις πίσω τύπε μου. Πες μ.ο. όλοι είχαμε 1-2 ψιλοσοβαρές σχέσεις στο Λύκειο. Όποιοι δε γαμήσανε εκεί, γαμήσανε στις 5ημερες που σχεδόν όλες ψάχνονται αρκετά. Οι υπόλοιποι που δεν αντέχανε να περιμένουν για γκόμενα, πήγαν σε μπουρδέλο.
Όπως και να 'χει, το να τελειώνεις το σχολείο και να είσαι ακόμα παρθένος προκαλεί εντύπωση σε όποιον το ακούσει.
Ποτε μα ποτε δεν έχω κάνει καμάκι σε γκόμενα
Με τον ορο καμάκι, εννοώ την προσέγγιση θηλυκού πειρασμού αγνωστου προελεύσεως
Τώρα που γέρασα, καταλαβαίνω ότι έκανα λάθος αλλα δε μετανοιώνω ποτε για τα λάθη μου
κατ'αρχην σε 5ημερες κ μαλακιες δε παω,κ κατα δευτερον δεν ειχα σχεση στο λυκειο.
παντως εχεις δικιο....ελπιζω να μη γινω παρθενος ετων 40,κ να γαμησω συντομα
Φαίνεται ο μαλάκας που τρώει μόνο από τα μπάζα που του προξενεύουν οι γνωστοι/γνωστές που τον λυπούνται ......