Νέα

Teal Conrad

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr. Dexter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 115
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mr. Dexter

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Σήμερα την έμαθα από ένα βιντεακι της και με τρέλανε! ετσι είπα να ανοίξω θέμα μιας και δεν υπάρχει

acfmp3lq.jpg

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
ειναι οτι πρεπει για ενα  :cum:
λογικο να μην την ξερεις,και εγω σημερα την εμαθα.απο ενα γρηγορο searching στο ιντερνετ, ειναι 20 χρονων,american και αρχισε την καριερα της τωρα προσφατα,νεα στο χωρο εχει βγαλει ηδη καμοια 10αρια ταινιες.εχει twitter,blog.δεχεται επισης τηλεφωνικες συνομιλιες και στο twitter της λεει οτι μπορεις να την κανεις BOOKING (οπως και πολλες αλλες το λενε αυτο,εξαλου το twitter οι περισσοτερες το κανουν για επαγγελματικους-οικονομικους λογους)  !!!!

οποτε ετοιμασου τυπε !  :2on1:

OP
OP
Mr. Dexter

Mr. Dexter

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ειναι οτι πρεπει για ενα  :cum:
λογικο να μην την ξερεις,και εγω σημερα την εμαθα.απο ενα γρηγορο searching στο ιντερνετ, ειναι 20 χρονων,american και αρχισε την καριερα της τωρα προσφατα,νεα στο χωρο εχει βγαλει ηδη καμοια 10αρια ταινιες.εχει twitter,blog.δεχεται επισης τηλεφωνικες συνομιλιες και στο twitter της λεει οτι μπορεις να την κανεις BOOKING (οπως και πολλες αλλες το λενε αυτο,εξαλου το twitter οι περισσοτερες το κανουν για επαγγελματικους-οικονομικους λογους)  !!!!

οποτε ετοιμασου τυπε !  :2on1:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
Mr. Dexter

Mr. Dexter

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Μου θυμίζει την Sarah Wayne Callies κάπως που έχει παίξει την Sara στο Prison Break και την Lori στο The Walking Dead.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom