You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Taylor Swift (American singer-songwriter)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα billy13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 83
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Επίσης να πας να δεις την τελυταία ταινία των Κοέν "Ιnside Llewyn Davis", αν δεν της έχεις ήδη δει.
Αυτό τώρα τι σχέση έχει με την κάντρυ;
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
Αυτό τώρα τι σχέση έχει με την κάντρυ;
Δες την ταινία! ;)
Άντε μέχρι να την δεις η ταινία έχει θέμα την ζωή του ομώνυμου τραγουδιστή της κάουντρυ, υπαρκτού προσώπου. Και συνεχώς ακούγεται κάουντρυ μουσική, μάλιστα ο πρωταγωνιστής προφανέστατα είναι και τραγουδιστής κάουντρυ.
FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ναι...Τουλάχιστον στα "καλλιτεχνικά" συμφωνούμε!
Το διόρθωσα...νούμερο τρία είναι... Έγραψα τον λόγο...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Δες την ταινία! ;)
Άντε μέχρι να την δεις η ταινία έχει θέμα την ζωή του ομώνυμου τραγουδιστή της κάουντρυ, υπαρκτού προσώπου. Και συνεχώς ακούγεται κάουντρυ μουσική, μάλιστα ο πρωταγωνιστής προφανέστατα είναι και τραγουδιστής κάουντρυ.
Αν και ο Λιούιν Ντέιβις είναι ένας πλασματικός χαρακτήρας, η ιστορία είναι μερικώς εμπνευσμένη από την αυτοβιογραφία του τραγουδιστή της φολκ Ντέιβ Βαν Ρονκ
Δε την έχω δει.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Δες την ταινία! ;)
Εμ, την έχω δει.
Και η μουσική της δεν έχει σχέση με την κάντρυ της Σουΐφτ ή της Ντόλυ Πάρτον ή του Γουίλυ Νέλσον.
Αυτή και τέλος για σήμερα.....
Καύλα είναι η μικρή...
Billy13,συνέχισε...
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
Εμ, την έχω δει.
Και η μουσική της δεν έχει σχέση με την κάντρυ της Σουΐφτ ή της Ντόλυ Πάρτον ή του Γουίλυ Νέλσον.
Ούτε με των Dubliners έχει μήπως; To "Old triangle" το πρόσεξες που το τραγουδούσαν τέσσερεις Ιρλανδοαμερικάνοι στο κλάμπ;
Για ξαναδιάβασε τί του έχω γράψει; Ακριβώς αυτό που λες, δηλαδή να ακούσει και λίγο πιο "ατόφια" κάουντρυ, εκτός από την Ποπ-Κάουντρυ της Σουίφτ.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
Δεν είμαι μουσικολόγος, αλλά η διαφορά της φόλκ από την καόυντρυ στ' αυτιά μου είναι αντίστοιχη με αυτή του χιπ-χοπ από το ραπ.
Η ιστορία είναι μερικώς εμπνευσμένη από την αυτοβιογραφία του τραγουδιστή της φολκ Ντέιβ Βαν Ρονκ
Προφανώς "φολκ" σημαίνει κάτι σαν "δημοτικά" για εμάς ή "λαϊκά". Ας δεχθούμε λοιπόν πως η κάουντρυ είναι ένα είδος φολκ, πάντως σαφέστατα είναι φολκ!
για πολύ κάρφωμα..
GEORGE G
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.803
- Πόντοι
- 2.646
για πολύ κάρφωμα..
Και βάλε...εις τον κύβο ...και χωρίς κάντρυ!!!
Expanding Mindfuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τρελο καβλακι.
Ψηλομυτικο, μικροβυζο, πουτανιαρικο.
Μη την βλεπετε ετσι αθωα, αυτη για καθε γκομενο με τον οποιο χωριζει γραφει και απο ενα τραγουδι, οποτε με προχειρους υπολογισμους πρεπει να την εχουν γαμησει πανω απο εκατο ατομα στα 24 της
Ψηλομυτικο, μικροβυζο, πουτανιαρικο.
Μη την βλεπετε ετσι αθωα, αυτη για καθε γκομενο με τον οποιο χωριζει γραφει και απο ενα τραγουδι, οποτε με προχειρους υπολογισμους πρεπει να την εχουν γαμησει πανω απο εκατο ατομα στα 24 της
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 3K