Νέα

Ταξιτζήδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα efthimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σκηνικό με ταξιτζή:
Στη στροφή απο Κατεχάκη για Κοκινοπούλου(προς Ιλίσια δλδ) σταματημένος ταρίφας μες τη μέση του δρόμου,επάνω στη στροφή,εχοντας κλείσει όλη την κυκλοφορία, απλά έχει κατέβει απο το ταξί και απλά κατουρούσε στην άκρη του δρόμου! :jerking: :jerking: :headbang: :birdman: :idiot:

όλοι έχουμε παρόμοιες εμπειρίες με βλάκες ταρίφες,ακούω.....

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι οταν εισαι στο τιμονι πολλες ωρες και σουρχεται η αναγκη δεν εχεις και πολλες επιλογες.Ποσο μαλλον οταν στο συγκεκριμενο σκηνικο που περιγραφεις δεν ξερεις και τι προβλημα ειχε ο ανθρωπος για να κανει μια τετοια κατασταση.
Καλο ειναι πριν κραξουμε ενα κλαδο που το μεροκαματο βγαινει και με κινδυνο της ιδιας της ζωης να ξερουμε τι λεμε και για τι μιλαμε.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Με μια λεξη :

[size=50pt]ΑΠΑΛΕΥΤΟΙ[/size]

Πριν δυο εβδομαδες περιπου γυρναγα πατημενος ( αλλος μαλακας και εγω) σε κεντρικο δρομο απο Princess χεχεχεχε για το σπιτι και σε διαυσταυρωση που δε λειτουργουσαν τα φαναρια ενω με ειχε δει ο ταριφας απο 1 χιλιομετρο οτι ερχομουνα γαμιοντας να τον βλεπω το μαλακα στα τελευταια 100 μετρα να ψιλοπατατει γκαζι και να με πλησιαζει σε αποσταση αναπνοης και εγω αλα Σουμαχερ να τον αποφευγω μονο που επειδη το καρουλι μου δεν εχει τα φρενα και τα κρατηματα της Ferari δεν ηθελα και πολυ να πεσω επανω στις μπαρες / ταξιτζηδες απο τους πιο αντιπαθης κλαδους / θελουν να λεγονται και επαγγελματιες οδηγοι / η γιαγια μου στο χωριο το αγροτικο της το παει καλυτερα / προσοχη παιδια στους δρομους και ειδικα οσοι οδηγουν μηχανες οταν βλεπουν τους βλακες με τα κιτρινα αμαξια 

Επισκέπτης
Είμαι κι εγώ της άποψης ότι στους ταξιτζήδες υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί (όπως σε όλα τα επαγγέλματα). Στην περίπτωσή τους, είναι λογικό οι περισσότεροι να είναι "κακοί" λόγω του γεγονότος ότι βρίσκονται στο τιμόνι πολλές ώρες. Εδώ εμείς που κάνουμε μισή ώρα-45 λεπτά-1 ώρα να πάμε στην δουλειά μας έχουμε γαμοσταυρίσει τουλάχιστον 10 μαλάκες που μας κάνουν μαλακία στον δρόμο. Φανταστείτε λοιπόν οι ταρίφες πόσους μαλάκες συναντάνε καθημερινά!

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Ετσι.
Επισης να τονισουμε,οτι αλλο οι ταριφες ιδιοκτητες και αλλο οι υπαλληλοι.
Οσοι εχουν δουλεψει καταλαβαινουν τη διαφορα..

OP
OP
E

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Στο οτι ειναι πολλες ωρες στο τιμονι συμφωνω,αλλα γιατι τοση αναισθησια;Γιατι νομιζουν οτι ο δρομος ανηκει μονο σ αυτους;
Εχει τρακαρει φιλος μου με ταξιτζη,χωρις να φταιει αυτος,και το ταξι ηταν ενα μηνα στο συνεργειο.Ε λοιπον πληρωσε κανινικα τη ζημια και ολα τα μεροκαματα του ταριφα.Να λοιπον γιατι ειναι αναισθητοι,αφου σου λεει μεροκαματο θα βγει..οποτε...
Κι αν ειναι απλος υπαλληλος κιολας....καααααλα.

OP
OP
E

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε gamaomanoules το πηραμε χαμπαρι οτι εισαι του επαγγελματος,μη τους υποστηριζεις κιολας.Ολοι μαλακιες κανουν.Δεν τους λενε αδικα "Κιτρινη Φυλη".

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Επειδη φιλε δεν γνωριζεις σε πληροφορω οτι αν ειναι υπαλληλος σημαινει οτι υπαρχει και αλλη βαρδια στην οποια ο αλλος οδηγος ειναι ανεργος μεχρι να φτιαχτει το αυτοκινητο.
Καλο ειναι να μιλαμε για αναισθησια για οσους εχουν εξασφαλισμενες δουλειες στο δημοσιο και οχι οταν βγαινουν για το μεροκαματο στο δρομο με το χαρο για πελατη.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Φιλε gamaomanoules το πηραμε χαμπαρι οτι εισαι του επαγγελματος,μη τους υποστηριζεις κιολας.Ολοι μαλακιες κανουν.Δεν τους λενε αδικα "Κιτρινη Φυλη".
Πουτο πηρες χαμπαρι ρε μεγαλε??Απο το 2 ποστ?

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Σε όλες τις δουλειές υπάρχουν καλοί και κακοί!
Αυτό ισχύει πάντα!! ;)
Και δεν τους λένε "κίτρινη φυλή" επειδή ορισμένοι είναι μαλάκες ;)
Έλεος!

OP
OP
E

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δε ξερω τι λες εσυ ρε φιλε,δεν εχω και τιποτα μαζι σου,αλλα εγω μεχρι στιγμης ολο μαλακιες εμπειριες εχω απο ταξιτζηδες.
Δε μπορει να μου λεει ταξιτζης,σταματωντας τον στην Πατησιων,δε σε παω Ζωγραφου επειδη ειναι μικρη διαδρομη.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Εφθιμη σε πληροφορω οτι εχω αριστη γνωση και αλλων επαγγελματων οχι μονο των ταξιτζηδων.
Επισης οταν μιλαω για ενα απο αυτα ξερω και πως ειναι,οχι επειδη με στραβωνει κατι το λεω.
Βλεπε τα πραγματα και απο την αλλη μερια και μη βιαζεσαι να βγαζεις συμπερασματα απο μερικους μαλακες που χαλανε το ονομα ενος κλαδου δυστυχως.
Για μενα πιο πολυ βρισιδι θα ριξεις αν ασχοληθεις με Υγεια παρα με ταριφες.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Όντας οδηγός μηχανής, και έχοντας δει τον πρόεδρο του σωματείου των ταξιτζήδων και το πόσο ποιοτικό αγόρι είναι, η εικόνα που έχω σχηματίσει για τους ταξιτζήδες είναι η χειρότερη.

Αν οδηγούν πολλές ώρες και κουράζονται τότε να πάνε να ξεκουραστούν αντί να σέρνονται στο δρόμο, οδηγώντας πάντα ανάμεσα σε 2 λωρίδες. Δεν αποτελεί δικαιολογία αυτό για τη συμπεριφορά τους τόσο στο δρόμο όσο και μέσα στο ταξί.

Το παραμύθι του "βιοπαλαιστή επάνω στο τιμόνι" με αφήνει παγερά αδιάφορο.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και εγώ οδηγώ και μηχανή και έχω δει το χάρο με τα μάτια μου από ταρίφες...ειδικά όπως μπαίνουν και βγαίνουν στις λεοφωρειολουρίδες που απαγορεύεται να μπούναυτοί αλλά επιτρέπεται να κυκλοφορούμε εμείς..αλλά στα αρχίδια τους.....μηχανή σου λέει είναι σκοτώστε τον......

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Μη κρινεις απο Μπαντουρακη μεγαλοιδιοκτητη,κομματοσκυλο του κερατα για ενα σωματειο.
Κρινε απο ενα 20χρονο οδηγο που πρεπει να ειναι πανω στο τιμονι για να τα σκαει στο μπαντουρακη και να βγαζει και το μεροκαματο.
Μονο απο προσωπικη εμπειρια με το κλαδο μπορεις να εχεις αντικειμενικη αποψη ειτε μεσω του οικειου περιβαλλοντος σου.
Οσο για τις μηχανες και γω εχω αρνητικη αποψη ας πουμε για τα ντιλιβερι.
Χωνονται,προσπερασεις κτλ αυτο τι παει να πει?
Οτι τα ντιλιβερι ολα ειναι γιατο πουτσο?Να αρχιζω να τα κραζω?
Ξερουμε ποσοι απο αυτους αναγκαζονται να το κανουν για 2η δουλεια?
Ξερουμε σε τι πιεση δουλευουν επειδη εχουν αναγκη,με το καθε μαλακα να τους τρεχει?
Ας βλεπουμε ολες τις μεριες ενος κλαδου και οχι αυτη που μας βολευει.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Προφανώς και κρίνω ένα σωματείο απο τον εκλεγμένο εκπρόσωπό του

Προφανώς και ΔΕ με ενδιαφέρει ποσώς αν ο ταξιτζής που θα προσπαθήσει να με σκοτώσει "είναι στο τιμόνι" 1 ή 100 χρόνια.

Εχε δε υπ' όψιν σου ότι σε οποιοδήποτε ατύχημα μεταξύ αυτοκινήτου και μηχανής, πάντα η μηχανή την πληρώνει.

Δεν επιθυμώ να κατανοήσω κανένα κλάδο, δεν είμαι επαρχιώτης υποψήφιος βουλευτής.

Καλό θα ήταν να είναι επαγγελματίες πρώτα, ευγενικοί, να δίνουν ρέστα, να μη μιλάνε στον ασύρματο ενω οδηγούν, να σέβονται τους νόμους και τα άλλα οχήματα και μετά ας ζητήσουν κατανόηση από αυτούς που πρέπει.

Μέχρι τότε, είναι μια αντιπαθής συντεχνία

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Μην αρχισουμε για επαγγελματισμους γιατι ολοι ξερουμε πως παιρνουν τα διπλωματα.
Ας ξεκινησουμε απο κει καλυτερα.Το κατα ποσο καποιος ειναι ικανος να οδηγει.
Εννοειται οτι ο οδηγος μηχανης πρεπει να προσεχει περισσοτερο γιατι στα νοσοκομεια ειναι η πλειοψηφια.
Οσο για τα περι σωματειου και εκπροσωπους επειδη δεν ξερεις σε πληροφορω,οτι το 20% των ιδιοκτητων ασχολειται με αυτα μονο,
δεν υπαρχει ασυρματος ειναι σιμπι ραδιοταξι
και τελος για να γινουν ολοι οπως λες πρεπει πρωτα να σταματησει το λαδωμα στα διπλωματα,να μην οδηγας με τερμα τις μουσικες,με κινητο στο χερι,με κωλοφτιαγμενα πουντο κτλ.
Επισης η υποτιθεμενη νομοθεσια γυρω απο αυτο τον κλαδο ειναι για το πουτσο.Στα πειθαρχικα σπανιως φτανουν καταγγελιες.Το μαυρο χρημα δινει και παιρνει και γενικως επικρατει ενα μπαχαλο.
Οντως ειναι πολλοι ταριφες για πολλα μπουνιδια κατι 50αρηδες που κανουν οτι γουσταρουν,αυτα ομως περνανε μεχρι και σημερα γιατι ο πελατης δεν ξερει οτι εχει δικαιωματα σε ενα ταξι τα οποια επρεπε να ειναι αναρτημενα και αυτα.Τεσπα δε βρισκεις ακρη.
Επιμενω ομως οτι υπαρχουν αλλοι κλαδοι που σε γαμανε περισσοτερο,στα περνουν πιο χοντρα και ειναι και πιο σοβαροι για το κοινο.
Παντως ενα ειναι σιγουρο,σημερα αν παρεις αμαξι κεντρο δε παρκαρεις πουθενα(ποσο μαλλον φυλης),αν παρεις μηχανη κινδυνευεις να σε χτυπησει αμαξι στανταρ(ειναι πολλα τα γαμημενα) οποτε μετρο και εισαι ασφαλης!

Δεν επιθυμώ να κατανοήσω κανένα κλάδο, δεν είμαι επαρχιώτης υποψήφιος βουλευτής.

Δηλαδη?

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Με μια λεξη :

[size=50pt]ΑΠΑΛΕΥΤΟΙ[/size]

Πριν δυο εβδομαδες περιπου γυρναγα πατημενος ( αλλος μαλακας και εγω) σε κεντρικο δρομο απο Princess χεχεχεχε για το σπιτι και σε διαυσταυρωση που δε λειτουργουσαν τα φαναρια ενω με ειχε δει ο ταριφας απο 1 χιλιομετρο οτι ερχομουνα γαμιοντας να τον βλεπω το μαλακα στα τελευταια 100 μετρα να ψιλοπατατει γκαζι και να με πλησιαζει σε αποσταση αναπνοης και εγω αλα Σουμαχερ να τον αποφευγω μονο που επειδη το καρουλι μου δεν εχει τα φρενα και τα κρατηματα της Ferari δεν ηθελα και πολυ να πεσω επανω στις μπαρες / ταξιτζηδες απο τους πιο αντιπαθης κλαδους / θελουν να λεγονται και επαγγελματιες οδηγοι / η γιαγια μου στο χωριο το αγροτικο της το παει καλυτερα / προσοχη παιδια στους δρομους και ειδικα οσοι οδηγουν μηχανες οταν βλεπουν τους βλακες με τα κιτρινα αμαξια 

Μάλλον θα επέστρεφες από την Αλίμου.Κι εμένα με εκνευρίζει που αργά το βράδυ σ'αυτόν το δρόμο δεν λειτουργούν τα φανάρια!!!Για να μην την πατήσω κι εγώ εκεί,προσπαθώ να μην τρέχω!Προσοχή λοιπόν.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Γιατι στην αλιμου και στην παραλιακη δε κινδυνευεις απο πιωμενους και μαλακες με κωλοφτιαγμενα που πηγαινουν γαμιωντας?
Σε τετοιους δρομους ΑΣΧΕΤΩΣ μετο αν λειτουργουν η οχι τα φαναρια,ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom