Πω πω βυζομπαλα .....
Υπουργός Ανώτερος Εγγρ. 6 Σεπ 2006 Μηνύματα 3.616 Κριτικές 41 Like 2.029 Πόντοι 8.235 19 Φεβ 2008 #21 Πω πω βυζομπαλα .....
G georgebest Ενεργό Μέλος Εγγρ. 10 Οκτ 2007 Μηνύματα 9.382 Κριτικές 7 Like 378 Πόντοι 366 19 Φεβ 2008 #22 ljsilver έγραψε: Ε, δεν είναι το ίδιο. Είναι σα να λες ότι δε θα περιμένω το Lagavulin, γιατί το μπαρ είναι γεμάτο ουίσκυ ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... αμ δεν είναι έτσι. στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι σαν να είσαι στο μπαρ, να σου έχουν σερβίρει το Lagavulin κι εσύ να λες ''ας μου το βάλει κάποιος στο στόμα μην κάθομαι και βγάζω τα χέρια από τις τσέπες''
ljsilver έγραψε: Ε, δεν είναι το ίδιο. Είναι σα να λες ότι δε θα περιμένω το Lagavulin, γιατί το μπαρ είναι γεμάτο ουίσκυ ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... αμ δεν είναι έτσι. στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι σαν να είσαι στο μπαρ, να σου έχουν σερβίρει το Lagavulin κι εσύ να λες ''ας μου το βάλει κάποιος στο στόμα μην κάθομαι και βγάζω τα χέρια από τις τσέπες''
G georgebest Ενεργό Μέλος Εγγρ. 10 Οκτ 2007 Μηνύματα 9.382 Κριτικές 7 Like 378 Πόντοι 366 19 Φεβ 2008 #23 Υπουργός έγραψε: Εμπιστευομαι το γουστο μιας γυναικας που εχει παει σε κωλομπαρα και ξερει τι θελει ο Υπουργος ..... Κλικ για ολόκληρη προβολή... καλά, η ΟΧΙΑ πάει και σε κωλόμπαρα?
Υπουργός έγραψε: Εμπιστευομαι το γουστο μιας γυναικας που εχει παει σε κωλομπαρα και ξερει τι θελει ο Υπουργος ..... Κλικ για ολόκληρη προβολή... καλά, η ΟΧΙΑ πάει και σε κωλόμπαρα?
OXIA Μέλος Εγγρ. 9 Ιαν 2008 Μηνύματα 3.289 Like 8 Πόντοι 16 19 Φεβ 2008 #24 Υπουργός έγραψε: Πω πω βυζομπαλα ..... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Υπουργέ δε θέλω να σοκάρω τον κόσμο γι αυτό ποστάρω σεμνές - ει δυνατόν - φωτος... καταλαβαίνεις...
Υπουργός έγραψε: Πω πω βυζομπαλα ..... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Υπουργέ δε θέλω να σοκάρω τον κόσμο γι αυτό ποστάρω σεμνές - ει δυνατόν - φωτος... καταλαβαίνεις...
OXIA Μέλος Εγγρ. 9 Ιαν 2008 Μηνύματα 3.289 Like 8 Πόντοι 16 19 Φεβ 2008 #25 georgebest έγραψε: καλά, η ΟΧΙΑ πάει και σε κωλόμπαρα? Κλικ για ολόκληρη προβολή...