Νέα

Ταξίδια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Σε κόντρα της αίσθησης του 'αποκλεισμένου στο σπίτι', λόγω του χιονιά... το πιο αξιομνημόνευτο ταξίδι που έχετε πάει, και ιδέες για ένα ΚΑΛΟ ταξίδι. Όλες τις λεπτομέρεις, οκ? Όχι τεμπελιές του στυλ 'Θέλω να πάω Παρίσι'. Προτάσεις του είδους 'Θέλω να πάω Παρίσι με 2CV 40 ετών, ποδήλατο, κ.λπ.'  :)

Για αρχή... Ο υποφαινόμενος έχει περάσει ένα καταπληκτικό δεκαήμερο στο Περού, και θέλει να ανέβει στο Έβερεστ να βλέπει τον κόσμο 'πιάτο' ;)

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Πρίν 10 Χρόνια είχα πάει South Africa.Έκανα την διαδρομή από Durban ώς το Cape Town.Θεωρώ την Νότιο Αφρική ένα από τά ωραιότερα μέρη στόν κόσμο.

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Αν και το "καλο" ταξιδι για τον καθενα απο εμας ακουγεται διαφορετικα...ειναι τελειως υποκειμενικο αυτο....το δικο μου "πιο αξιομνημόνευτο ταξίδι" λοιπον ηταν Αμερικη-Καναδας-Αλασκα!Η εκκινηση ηταν απο Ν.Υορκη....απο εκει στα συνορα (Νiagara Falls USA)με Καναδα(Νiagara Falls Canada,montreal,Otawwa,Toronto,Calgary,Edmonton,Vancouver)....και απο εκει Αλασκα(Αnchorage)!
Eκπληκτικη εμπειρια,αξεχαστες εικονες,ανεπαναληπτο ταξιδι!
Eπομενος μακρινος στοχος....Λατινικη Αμερικη με 2 τροχους!Που θα παει  :tickedoff:....θα βρεθει ο χρονος καποια στιγμη!Ελπιζω!

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6
Σε κόντρα της αίσθησης του 'αποκλεισμένου στο σπίτι', λόγω του χιονιά... το πιο αξιομνημόνευτο ταξίδι που έχετε πάει, και ιδέες για ένα ΚΑΛΟ ταξίδι. Όλες τις λεπτομέρεις, οκ? Όχι τεμπελιές του στυλ 'Θέλω να πάω Παρίσι'. Προτάσεις του είδους 'Θέλω να πάω Παρίσι με 2CV 40 ετών, ποδήλατο, κ.λπ.'  :)

Για αρχή... Ο υποφαινόμενος έχει περάσει ένα καταπληκτικό δεκαήμερο στο Περού, και θέλει να ανέβει στο Έβερεστ να βλέπει τον κόσμο 'πιάτο' ;)
Τι μου θυμισες τωρα ηταν απο τα καλυτερα ταξιδια που εχω κανει πηγα Λιμα(δεν μου αρεσε) Κουσσκο(καταπληκτικο)και Ματσου πιτσου(ονειρικο)

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
πατε νεα υορκη παιδιά και απλα περπατηστε εκει οσο μπορειτε... αυτη η πολη ειναι απλα μια ιδεα, ενα οραμα που πραγματοποιηθηκε.
βεβαια αυτο που θη ηθελα πολυ να κανω ειναι σαφαρι στην αφρικη

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Παιδες η φαση ειναι να πηγαινεις σε μερη που δεν θα μπορεσεις να ξαναπας στα 70 σου..δεν γουσταρω ταξιδια στυλ παρισι και λονδινο..κυνηγαω λετονιες, ισλανδιες, αφρικες, μακρινα ταξιδια γενικα. ειναι αλλη φαση και δεν μπαινεις κ συ στο κλαμπ χιλιαδων αλλων που "εχουν παει παρισι και περασαν τελεια"....ζητω η περιπετεια και η ανευρεση αγνωστων μπουρδελοπροορισμων!! :rockon:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Παιδες η φαση ειναι να πηγαινεις σε μερη που δεν θα μπορεσεις να ξαναπας στα 70 σου..δεν γουσταρω ταξιδια στυλ παρισι και λονδινο..κυνηγαω λετονιες, ισλανδιες, αφρικες, μακρινα ταξιδια γενικα. ειναι αλλη φαση και δεν μπαινεις κ συ στο κλαμπ χιλιαδων αλλων που "εχουν παει παρισι και περασαν τελεια"....ζητω η περιπετεια και η ανευρεση αγνωστων μπουρδελοπροορισμων!! :rockon:

Να σου κάνω δώρο μία κοπελίτσα από τη Λετονία;
image00620071031043419wv3.jpg

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
αχ λετονια θα παω σε λιγους μηνες..
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: >για την λετονη
:-* :-* :-* :-* :-* >για σενα που μου δειχνεις ωραιες φωτο!!

Χωρίς πλάκα τώρα πάρε κολλύριο γιατί πιθανόν να αλληθωρίσεις!!!
image01320071031043419zw7.jpg

OP
OP
L

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Πώς είναι άραγε να κατέβεις το Ρήνο και το Δούναβη από το Κίελο στην Κωνστάντζα? Ή να ακολουθήσεις τα βήματα του Che, όπως περιγράφονται στα 'Ημερολόγια Μοτοσυκλέττας'? Ή, τέλος, να ακολουθήσεις το Δρόμο του Μεταξιού, από την Άκρα έως το Πεκίνο? ;)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Πώς είναι άραγε να κατέβεις το Ρήνο και το Δούναβη από το Κίελο στην Κωνστάντζα? Ή να ακολουθήσεις τα βήματα του Che, όπως περιγράφονται στα 'Ημερολόγια Μοτοσυκλέττας'? Ή, τέλος, να ακολουθήσεις το Δρόμο του Μεταξιού, από την Άκρα έως το Πεκίνο? ;)

Τελειο .... / και αν συνοδευεται και απο sextourism Πασας στα Γιαννενα ... / ωραιο ταξιδι ο Υπερσιβηρικος ....

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ή να ακολουθήσεις τα βήματα του Che, όπως περιγράφονται στα 'Ημερολόγια Μοτοσυκλέττας'?  ;)

Δεν ξέρω για τις άλλες διαδρομές που περιγράφεις, πάντως αυτή η διαδρομή άλλαξε τόσο πολύ έναν άνθρωπο που έμεινε ανεξίτηλα γραμμένος στην ιστορία της ανθρωπότητας... Φανταστείτε τι είδαν τα μάτια του...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
ΟΧΙΑ θελω και εγω φοτο σαν αυτες που εστειλες στο DIKY / κατι απο Τσεχες εχεις γιατι τον Απριλη θα ειμαι εκει ....

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ΟΧΙΑ θελω και εγω φοτο σαν αυτες που εστειλες στο DIKY / κατι απο Τσεχες εχεις γιατι τον Απριλη θα ειμαι εκει ....

ΜΜΜ... για να δω... δε σου κάνει η Λετονία; ¨Εχω και σε Ρωσικό είδος και σε Λατινικό. Αλλά Τσέχικο δε βλέπω αυτή τη στιγμή...
Υπουργέ έτυχε!
Α! Έχω και κάτι αργεντίνικο αν ενδιαφέρεσαι.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
ΜΜΜ... για να δω... δε σου κάνει η Λετονία; ¨Εχω και σε Ρωσικό είδος και σε Λατινικό. Αλλά Τσέχικο δε βλέπω αυτή τη στιγμή...
Υπουργέ έτυχε!
Α! Έχω και κάτι αργεντίνικο αν ενδιαφέρεσαι.

Ρωσικο εχω μπουχτισει / απο Λατινικη Αμερικη ποσταρε ειναι μεσα στα σχεδια ....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
καλά ρε, περιμένεις να ποστάρει η ΟΧΙΑ? το νετ είναι γεμάτο

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Εμπιστευομαι το γουστο μιας γυναικας που εχει παει σε κωλομπαρα και ξερει τι θελει ο Υπουργος .....

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Υπουργέ προς το παρόν ορίστε μία αργεντίνα που είναι και παρουσιάστρια.
newscaster8yj2.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom