Νέα

Ταξίδια με τραίνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα imaginas.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ταξιδεύετε με τραίνο για διαδρομές εκτός Αθηνών;

• Ναι είμαι φανατικός τραινόφιλος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ναι,συχνά

• Όταν δεν έχω εναλλακτική λύση

• Σπάνια

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Σιγά μην αφήσω το αμάξι μου,έχω 70 δόσεις ακόμα

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Σας αρέσουν τα ταξίδια με τραίνο;
Προσωπικά μου αρέσουν πάρα πολύ,και όταν πάω σε προορισμό που πάει και τραίνο το προτιμώ από τα άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς.Το τραίνο είναι ένα οικολογικό μέσο μαζικής μεταφοράς-ακόμα και τα πετρελαιοκίνητα-ασφαλές,άνετο,ρομαντικό,και μπορείς να δεις πολλές ομορφιές της φύσης που με το αυτοκίνητο δε θα δεις.Για το τραίνο αρκεί ένας διάδρομος 3 μέτρων περίπου για διπλή γραμμή και 2 μέτρα για μονή,έναντι πολλών μέτρων για αυτοκινητοδρόμους.Μπορεί να μεταφέρει πολύ κόσμο και πολλά εμπορεύματα σε μεγάλες αποστάσεις σχεδόν με κάθε καιρό.

Εδώ είναι ένα βίντεο από τις δοκιμές της ανακαινισμένης γραμμής Κόρινθος-Άργος-Τρίπολη.Το βίντεο είναι από ένα μέλος του Amnizia Forum

OP
OP
I

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Διατύπωσα καλύτερα το ερώτημά μου!Ταξιδεύετε με τραίνο για διαδρομές εκτός Αθηνών;Δεν εννοώ με Μετρό και ΗΣΑΠ!!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Τα τραινα ειναι υπεροχα / αλμπουμ με φοτο απο τραινα μου αρεσουν πολυ / καποια στιγμη θελω να κανω και τον Υπερσιβηρικο και να περασω υπεροχες,υγρες,ζεστες βραδιες σε Μοσχα,Βλαδιβοστοκ και αλλες ξεχασμενες πολεις  ....

Επισκέπτης
Σας αρέσουν τα ταξίδια με τραίνο;
Προσωπικά μου αρέσουν πάρα πολύ,και όταν πάω σε προορισμό που πάει και τραίνο το προτιμώ από τα άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς.Το τραίνο είναι ένα οικολογικό μέσο μαζικής μεταφοράς-ακόμα και τα πετρελαιοκίνητα-ασφαλές,άνετο,ρομαντικό,και μπορείς να δεις πολλές ομορφιές της φύσης που με το αυτοκίνητο δε θα δεις.Για το τραίνο αρκεί ένας διάδρομος 3 μέτρων περίπου για διπλή γραμμή και 2 μέτρα για μονή,έναντι πολλών μέτρων για αυτοκινητοδρόμους.Μπορεί να μεταφέρει πολύ κόσμο και πολλά εμπορεύματα σε μεγάλες αποστάσεις σχεδόν με κάθε καιρό.

Εδώ είναι ένα βίντεο από τις δοκιμές της ανακαινισμένης γραμμής Κόρινθος-Άργος-Τρίπολη.Το βίντεο είναι από ένα μέλος του Amnizia Forum

Υπάρχει και σύλλογος των φίλων που ταξιδεύουν με τρένο, κάπου στο κέντρο νομίζω

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλή φάση...και σίγουρα προτιμότερα από τα λεωφορεία για αντίστοιχες διαδρομές! ;)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εμενα παλι μ αρεσει τρελλα να ταξιδευω  με λεωφορεια.. εχεις κ αυτη την αγωνια ρε παιδι μου... με τους δρομους κ τους οδηγους αυτης της χωρας.. θα φτασω στο στοχο μου? δε θα φτασω? ζεις στη κοψη του ξυραφιου...

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.065
Πόντοι
1.206
εμενα παλι μ αρεσει τρελλα να ταξιδευω  με λεωφορεια.. εχεις κ αυτη την αγωνια ρε παιδι μου... με τους δρομους κ τους οδηγους αυτης της χωρας.. θα φτασω στο στοχο μου? δε θα φτασω? ζεις στη κοψη του ξυραφιου...
πολυ μαζοχα εισαι :grin:

OP
OP
I

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Υπάρχει και σύλλογος των φίλων που ταξιδεύουν με τρένο, κάπου στο κέντρο νομίζω

Και το Forum Amnizia.com διοργανώνει στην 1η Ιουνίου εκδρομή στο Λιανοκλάδι,με μισθωμένο τραίνο.Μηχανή έλξης και βαγόνια επελέγησαν από τα μέλη του!Δυστυχώς δε θα μπορέσω να πάω...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Και το Forum Amnizia.com διοργανώνει στην 1η Ιουνίου εκδρομή στο Λιανοκλάδι,με μισθωμένο τραίνο.Μηχανή έλξης και βαγόνια επελέγησαν από τα μέλη του!Δυστυχώς δε θα μπορέσω να πάω...

Έχει πάντα καλά σουβλάκια στο Λιανοκλάδι;    :)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
πολυ μαζοχα εισαι :grin:

χαχαχα
οχι ενταξει.. αυτο δεν μ αρεσει
αλλα πραγματι την βρισκω με τα λεωφορεια δεν ξερω γιατι :-, γενικοτερα δλδ κ εντος πολεως
ενταξει ειμαι μαζοχα μαλλον :2funny:

OP
OP
I

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
χαχαχα
οχι ενταξει.. αυτο δεν μ αρεσει
αλλα πραγματι την βρισκω με τα λεωφορεια δεν ξερω γιατι :-, γενικοτερα δλδ κ εντος πολεως
ενταξει ειμαι μαζοχα μαλλον :2funny:

Αν σου έρθει ανάγκη για κατούρημα όμως,την έβαψες!!!

Επισκέπτης
ωραιο πραγμα τα τραινα,μπραβο στο συναγωνιστη για το θρεντακι.ειναι ιδανικα για να θυμηθεις πραγματα,να χαλαρωσεις και γιατι οχι να πιασεις κουβεντα με τη διπλανη σου

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Οι πρώτες φωτό από τις μηχανές τραίνου για το Euro 2008 !!!
Η αφιερωμένη στην Ελλάδα Μηχανή, είναι βαμμένη με τα χρώματα της γαλανόλευκης και με φωτογραφίες των Χαριστέα και Ζαγοράκη.
Χαρείτε τις!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
:dancing: :rockon:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    23,7 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 2.jpg
    2.jpg
    79,9 KB · Εμφανίσεις: 37
  • 3.jpg
    3.jpg
    90,8 KB · Εμφανίσεις: 72

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ταξιδεύω με τρένο πάντα από Θεσσαλονική-Αθήνα και το ανάποδο...

Προτιμώ τις κλινάμαξες γενικά τα βραδινά δρομολόγια που βάζουν σάπια & παλιά βαγόνια που έχει και κυλικείο για κάπνισμα... :dancing: Παρόλου που απαγορεύεται το κάπνισμα στα τρένα του ΟΣΕ στα νυχτερινά δρομολόγια  δεν σου λέει κανείς τίποτα..
Όταν ταξίδευξα με πρωινό βάζουν καλύτερα βαγόνια και το κάπνισμα σε όλη την διαδρομή δεν επιτρέπεται με τίποτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom