Νέα

Ταξίδευε 22 χρόνια, τον έκλεψαν στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
δεν είχε καταλάβει
ότι εδώ είναι η αρχή και το τέλος της ανθρώπινης διαδρομής ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εσύ πάλι,πως ζεις ακόμα;;; καθότι μέρμυγκας έχεις μικρή διάρκεια ζωής και θα έπρεπε να'χες "ψοφήσει" εδώ και καιρό.... :rolleyes:
τυπε μπορει να ειναι σουπερ μεργυγκας :S
URL]]

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
μονο στην ελλάδα γίνονται αυτά...θυμήθηκα ένα ξένο που έκανε το γύρο τις ευρώπης (η κάτι τέτοιο ) με ποδήλατο και στην αττική κάπου περνούσε από ένα γεφύρι και γκρεμίστηκε καθώς περνούσε ...προφανώς σκοτώθηκε....

Ναι μονο στη Ελλαδα .. μαλλον επιδη γεμισαμε ξενους  :rolleyes:

Λικνκ ?  :think: αυτο ειναι απ τ αγραφα !

Για καμια ξενη τουριστρια που να βιαστηκε απο τους ΕΛ ακουσατε ?  :2funny:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.755
Πόντοι
6.515
εχει και στην Κρητη πακηδες? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Να του προτείνουμε να γυρίσει όλα τα μπουρδέλα της Αθήνας με πατίνι, και να τις δοκιμάσει όλες!!
Θα το πάρει σίγουρα το Gines!!  :2funny:

panpan09

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
30
Like
0
Πόντοι
601
Χωρίς ποδήλατο άφησαν Βέλγο που κάνει το γύρο της Ευρώπης...

Χωρίς... ποδήλατο άφησαν άγνωστοι τον 61χρονο Βέλγο Christian Van Limbergen, που πραγματοποιεί τον γύρο της Ευρώπης με το πετάλι προκειμένου να μπει στο βιβλίο Γκίνες!

Το ποδήλατο του Βέλγου κλάπηκε ενώ βρισκόταν στο ενετικό λιμάνι Χανίων και μαζί του σφραγίδες και αποδεικτικά στοιχεία από πάνω από 30.000 δήμους, κοινότητες, σημεία σε όλη την Ευρώπη που τα είχε συγκεντρώνει με τη μορφή σφραγίδων και υπογραφών από δημάρχους, περιφέρειες, τοπικές αρχές.

«Κλέβοντάς μου τα τετράδια με τις υπογραφές μου έκλεψαν τη ζωή μου. Παρακαλώ αυτόν που έκανε αυτήν την πράξη να κρατήσει το ποδήλατο, τα ρούχα μου, το σλίπινγκ μπαγκ, αλλά να μου επιστρέψει τα τετράδια», λέει ο Christian Van Limbergen, εμφανώς στεναχωρημένος που οι κόποι 22 ετών χάθηκαν κατ' αυτόν τον τρόπο.

Την προσπάθεια του αυτή να κάνει το γύρο της Ευρώπης με ποδήλατο, ο Βέλγος την ξεκίνησε το 1989, όταν ακόμα υπήρχε η ΕΣΣΔ.

ποσο μαλακας και αργοσχολος μπορει να ειναι καποιος?την απαντησε μας την εδωσε ο βελγος παπαρας....

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Χωρίς ποδήλατο άφησαν Βέλγο που κάνει το γύρο της Ευρώπης...

Χωρίς... ποδήλατο άφησαν άγνωστοι τον 61χρονο Βέλγο Christian Van Limbergen, που πραγματοποιεί τον γύρο της Ευρώπης με το πετάλι προκειμένου να μπει στο βιβλίο Γκίνες!

Το ποδήλατο του Βέλγου κλάπηκε ενώ βρισκόταν στο ενετικό λιμάνι Χανίων και μαζί του σφραγίδες και αποδεικτικά στοιχεία από πάνω από 30.000 δήμους, κοινότητες, σημεία σε όλη την Ευρώπη που τα είχε συγκεντρώνει με τη μορφή σφραγίδων και υπογραφών από δημάρχους, περιφέρειες, τοπικές αρχές.

«Κλέβοντάς μου τα τετράδια με τις υπογραφές μου έκλεψαν τη ζωή μου. Παρακαλώ αυτόν που έκανε αυτήν την πράξη να κρατήσει το ποδήλατο, τα ρούχα μου, το σλίπινγκ μπαγκ, αλλά να μου επιστρέψει τα τετράδια», λέει ο Christian Van Limbergen, εμφανώς στεναχωρημένος που οι κόποι 22 ετών χάθηκαν κατ' αυτόν τον τρόπο.

Την προσπάθεια του αυτή να κάνει το γύρο της Ευρώπης με ποδήλατο, ο Βέλγος την ξεκίνησε το 1989, όταν ακόμα υπήρχε η ΕΣΣΔ.
διεθνη ρεζιλίκια...
υπάρχει άνθρωπος που να μην εχει πέσει θυμα ληστείας στην ελλάδα ποιά???
μέ όλα αυτα τα αποβράσματα πουχουμε μαζέψει.....

Επισκέπτης
διεθνη ρεζιλίκια...

Το σωστο ειναι : με ολα αυτα τα αποβρασματα που μας φορτωσαν.....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Το σωστο ειναι : με ολα αυτα τα αποβρασματα που μας φορτωσαν.....

δεν το λές όλο..

πρέπει να συμπληρώσεις...

.. και εμείς τους ανεχόμαστε και μάλιστα μερικοί μερικοί θεωρούν ότι είναι και υποχρέωση μας να τους ανεχτούμε...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
δεν το λές όλο..

.. και εμείς τους ανεχόμαστε και μάλιστα μερικοί μερικοί θεωρούν ότι είναι και υποχρέωση μας να τους ανεχτούμε...
πες τα στόν φίλο μας τόν τρίκαρδο

Επισκέπτης
δεν το λές όλο..

Μηπως εννοεις το ΣΥΡΙΖΑ ή τους Ευρωπαιους εταιρους μας ?

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.516
Πόντοι
2.606
ποσο μαλακας και αργοσχολος μπορει να ειναι καποιος?την απαντησε μας την εδωσε ο βελγος παπαρας....
ΕΝΩ εσυ το 'ιδρωνεις' το μεροκαματο.... :2funny: :2funny:...για ψαξε να δεις ποιος στην τελικη ειναι πιο παπαρας οπως λες....Ο βελγος χιπυς που γυρισε τον κοσμο η εμεις που κανουμε χαβαλε στο μπου και που και που παιρνουμε και κανα ματι καμια ταινια απο τον γλ...
ΓΙΑ σκεψου το μυξακο λιγο....!

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.516
Πόντοι
2.606
πηρε το αυτι σας η το ματι σας τιποτις ρε σεις...ευρεθη το απολεσθεν διτροχο του μπαρμπα ντιτρου η τζιφος το νημα????

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.516
Πόντοι
2.606
διεθνη ρεζιλίκια...
ωπα ρε συ 65...ΞΕΡΕΙΣ ποιος το καμε????γνωριζεις λυση στην υποθεση η απλα βρηκες ενα ακομα πεδιο να εκθεσεις ποσο μπαγλαμαδες ειναι οι κακοι αλλοδαποι?που μας φορτωσανε!που τους γουσταρει ο μαους και ο τρικο!που τους προσεχει ο συριζα!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μηπως εννοεις το ΣΥΡΙΖΑ ή τους Ευρωπαιους εταιρους μας ?

εννοώ τους απανταχού εις την υφήλιον φιλανθρώπους και ανθρωπιστες με ξένες πλάτες.. συμπεριλαμβάνει τόσο τους ντόπιους όσο και τους ξένους..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom