You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταξίδευε 22 χρόνια, τον έκλεψαν στην Ελλάδα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 63
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μπορει να ειναι σουπερ μεργυγκας :SΕσύ πάλι,πως ζεις ακόμα;;; καθότι μέρμυγκας έχεις μικρή διάρκεια ζωής και θα έπρεπε να'χες "ψοφήσει" εδώ και καιρό....
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
μονο στην ελλάδα γίνονται αυτά...θυμήθηκα ένα ξένο που έκανε το γύρο τις ευρώπης (η κάτι τέτοιο ) με ποδήλατο και στην αττική κάπου περνούσε από ένα γεφύρι και γκρεμίστηκε καθώς περνούσε ...προφανώς σκοτώθηκε....
Ναι μονο στη Ελλαδα .. μαλλον επιδη γεμισαμε ξενους
Λικνκ ? αυτο ειναι απ τ αγραφα !
Για καμια ξενη τουριστρια που να βιαστηκε απο τους ΕΛ ακουσατε ?
δεν είχε καταλάβει
ότι εδώ είναι η αρχή και το τέλος της ανθρώπινης διαδρομής ;)
Χα χα σωστο .
Οπως επρεπε να ξερει οτι μετα το 21 καιγεσαι.
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
εχει και στην Κρητη πακηδες?
Οχι δα .. εκει εχει " Πααατσηδες "
TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
άκου με πατίνι!Να του προτείνουμε να γυρίσει όλα τα μπουρδέλα της Αθήνας με πατίνι, και να τις δοκιμάσει όλες!!
Θα το πάρει σίγουρα το Gines!!
Χωρίς ποδήλατο άφησαν Βέλγο που κάνει το γύρο της Ευρώπης...
Χωρίς... ποδήλατο άφησαν άγνωστοι τον 61χρονο Βέλγο Christian Van Limbergen, που πραγματοποιεί τον γύρο της Ευρώπης με το πετάλι προκειμένου να μπει στο βιβλίο Γκίνες!
Το ποδήλατο του Βέλγου κλάπηκε ενώ βρισκόταν στο ενετικό λιμάνι Χανίων και μαζί του σφραγίδες και αποδεικτικά στοιχεία από πάνω από 30.000 δήμους, κοινότητες, σημεία σε όλη την Ευρώπη που τα είχε συγκεντρώνει με τη μορφή σφραγίδων και υπογραφών από δημάρχους, περιφέρειες, τοπικές αρχές.
«Κλέβοντάς μου τα τετράδια με τις υπογραφές μου έκλεψαν τη ζωή μου. Παρακαλώ αυτόν που έκανε αυτήν την πράξη να κρατήσει το ποδήλατο, τα ρούχα μου, το σλίπινγκ μπαγκ, αλλά να μου επιστρέψει τα τετράδια», λέει ο Christian Van Limbergen, εμφανώς στεναχωρημένος που οι κόποι 22 ετών χάθηκαν κατ' αυτόν τον τρόπο.
Την προσπάθεια του αυτή να κάνει το γύρο της Ευρώπης με ποδήλατο, ο Βέλγος την ξεκίνησε το 1989, όταν ακόμα υπήρχε η ΕΣΣΔ.
ποσο μαλακας και αργοσχολος μπορει να ειναι καποιος?την απαντησε μας την εδωσε ο βελγος παπαρας....
διεθνη ρεζιλίκια...Χωρίς ποδήλατο άφησαν Βέλγο που κάνει το γύρο της Ευρώπης...
Χωρίς... ποδήλατο άφησαν άγνωστοι τον 61χρονο Βέλγο Christian Van Limbergen, που πραγματοποιεί τον γύρο της Ευρώπης με το πετάλι προκειμένου να μπει στο βιβλίο Γκίνες!
Το ποδήλατο του Βέλγου κλάπηκε ενώ βρισκόταν στο ενετικό λιμάνι Χανίων και μαζί του σφραγίδες και αποδεικτικά στοιχεία από πάνω από 30.000 δήμους, κοινότητες, σημεία σε όλη την Ευρώπη που τα είχε συγκεντρώνει με τη μορφή σφραγίδων και υπογραφών από δημάρχους, περιφέρειες, τοπικές αρχές.
«Κλέβοντάς μου τα τετράδια με τις υπογραφές μου έκλεψαν τη ζωή μου. Παρακαλώ αυτόν που έκανε αυτήν την πράξη να κρατήσει το ποδήλατο, τα ρούχα μου, το σλίπινγκ μπαγκ, αλλά να μου επιστρέψει τα τετράδια», λέει ο Christian Van Limbergen, εμφανώς στεναχωρημένος που οι κόποι 22 ετών χάθηκαν κατ' αυτόν τον τρόπο.
Την προσπάθεια του αυτή να κάνει το γύρο της Ευρώπης με ποδήλατο, ο Βέλγος την ξεκίνησε το 1989, όταν ακόμα υπήρχε η ΕΣΣΔ.
υπάρχει άνθρωπος που να μην εχει πέσει θυμα ληστείας στην ελλάδα ποιά???
μέ όλα αυτα τα αποβράσματα πουχουμε μαζέψει.....
διεθνη ρεζιλίκια...
Επισκέπτης
διεθνη ρεζιλίκια...
Το σωστο ειναι : με ολα αυτα τα αποβρασματα που μας φορτωσαν.....
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Το σωστο ειναι : με ολα αυτα τα αποβρασματα που μας φορτωσαν.....
δεν το λές όλο..
πρέπει να συμπληρώσεις...
.. και εμείς τους ανεχόμαστε και μάλιστα μερικοί μερικοί θεωρούν ότι είναι και υποχρέωση μας να τους ανεχτούμε...
πες τα στόν φίλο μας τόν τρίκαρδοδεν το λές όλο..
.. και εμείς τους ανεχόμαστε και μάλιστα μερικοί μερικοί θεωρούν ότι είναι και υποχρέωση μας να τους ανεχτούμε...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
πες τα στόν φίλο μας τόν τρίκαρδο
και όχι μόνο.. και στον πορδοπάπο, και στον υπερπόντικα και σε όλους τους δήθεν φιλανθρώπους...
Επισκέπτης
δεν το λές όλο..
Μηπως εννοεις το ΣΥΡΙΖΑ ή τους Ευρωπαιους εταιρους μας ?
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.516
- Πόντοι
- 2.606
ΕΝΩ εσυ το 'ιδρωνεις' το μεροκαματο.... ...για ψαξε να δεις ποιος στην τελικη ειναι πιο παπαρας οπως λες....Ο βελγος χιπυς που γυρισε τον κοσμο η εμεις που κανουμε χαβαλε στο μπου και που και που παιρνουμε και κανα ματι καμια ταινια απο τον γλ...ποσο μαλακας και αργοσχολος μπορει να ειναι καποιος?την απαντησε μας την εδωσε ο βελγος παπαρας....
ΓΙΑ σκεψου το μυξακο λιγο....!
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.516
- Πόντοι
- 2.606
ωπα ρε συ 65...ΞΕΡΕΙΣ ποιος το καμε????γνωριζεις λυση στην υποθεση η απλα βρηκες ενα ακομα πεδιο να εκθεσεις ποσο μπαγλαμαδες ειναι οι κακοι αλλοδαποι?που μας φορτωσανε!που τους γουσταρει ο μαους και ο τρικο!που τους προσεχει ο συριζα!!!διεθνη ρεζιλίκια...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Μηπως εννοεις το ΣΥΡΙΖΑ ή τους Ευρωπαιους εταιρους μας ?
εννοώ τους απανταχού εις την υφήλιον φιλανθρώπους και ανθρωπιστες με ξένες πλάτες.. συμπεριλαμβάνει τόσο τους ντόπιους όσο και τους ξένους..