Τι να ξερω βρε stardust??!!! Οτι βλεπω σχολιαζω & λεω!!! Εδω: ειδες την Τασια. Πιο κατω ειδες οτι τολμησε - - να δημοσιευσει ο αλλος που χαρακτηρισε την ... hot Τasia (in Greece ) .... καυλοραπανο(< what is this??) ;)o lepando ξερει πολλα τελικα..
Για πες , για πες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τασία απελευθερωμένη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα metamorphics
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 33
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Stardust_73
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
εγω την τασια την ξεπατωνα ανετα παντως
metamorphics
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Ναι ρε γαμω,σωστος,δεν μου περασε καθολου απο το μυαλο οτι μπορει ναναι αλβανιδα και αυτο διοτι:Εμενα παντως μου θυμιζει::::Αλβανιδα τουριστρια
1) η φατσα της ειναι λιγο αγρια,μαρτυρα ελαφρως αλβανοφατσα
2)αν ζουμαρετε στο πραμα της,θα δειτε οτι ειναι πολυ φουντωτο και απεριποιητο,σαν αγριοπουρναρο,δεν το κλαδευει να φαινεται ομορφο,σαν <<ινδιανικο>> ας πουμε,οπως κανουν τα ρωσσιδουλια.
3)δεν καλυπτει το προσωπο,πραγμα που σημαινει οτι και να την αναγνωρισει καποιος δεν την ενδιαφερει,γιατι απλα δεν την ξερει κανενας,δεν νομιζω ελληνιδα να ειχε τοσο τσαγανο να αφησει ακαλυπτο προσωπο σε πασιγνωστο σαιτ,οπως αυτο,γιατι ολο και καποιος θα την αναγνωριζε.
Πιστευω λοιπον οτι μπορει να ειναι μια ψυχρη αλβανιδα πουτανα που θελει να βγαλει φραγκα με καθε τροπο γιαυτο και τα δειχνει ολα και πλασαρεται ασυστολα χρονια σε αυτο το σαιτ(3 χρονια βλεπω φωτο της στο σαιτ αυτο,παντα μονη της,ποτε με αντρα)
Επισκέπτης
παιδες,εγω εχω πετυχει και αλλες Ελληνιδες σε αυτο το site με φωτο που φαινεται το προσωπο.δεν ειναι η μοναδικη.
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Προς γνώση & συμμόρφωση το λινκ πρεπει να είναι λάθος
Επισκέπτης
προς γνωση και συμμορφωση δεν ειναι καθολου λαθος το link.δεν ξερω γιατι δεν το ανοιγει απο εδω
Επισκέπτης
προσπαθηστε ετσι.μαλλον θα ανοιξει