Νέα

Τασία απελευθερωμένη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα metamorphics
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
o lepando ξερει πολλα τελικα..
Για πες , για πες
Τι να ξερω βρε stardust??!!! Οτι βλεπω σχολιαζω & λεω!!! Εδω:  ειδες την Τασια. Πιο κατω ειδες οτι τολμησε :helpplea: - να δημοσιευσει ο αλλος που χαρακτηρισε την ... hot Τasia (in Greece  :dancing: ) .... καυλοραπανο(< what is  this??)                                                                                                                                ;) :2funny: :2funny:

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
εγω την τασια την ξεπατωνα ανετα παντως

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά αυτές οι φωτο μου φαίνονται πολύ παλιές. Ακόμη και το στυλ κουρέματος της!

OP
OP
M

metamorphics

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Εμενα παντως μου θυμιζει::::Αλβανιδα τουριστρια :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι ρε γαμω,σωστος,δεν μου περασε καθολου απο το μυαλο οτι μπορει ναναι αλβανιδα και αυτο διοτι:
1) η φατσα της ειναι λιγο αγρια,μαρτυρα ελαφρως αλβανοφατσα

2)αν ζουμαρετε στο πραμα της,θα δειτε οτι ειναι πολυ φουντωτο και απεριποιητο,σαν αγριοπουρναρο,δεν το κλαδευει να φαινεται ομορφο,σαν <<ινδιανικο>> ας πουμε,οπως κανουν τα ρωσσιδουλια.

3)δεν καλυπτει το προσωπο,πραγμα που σημαινει οτι και να την αναγνωρισει καποιος δεν την ενδιαφερει,γιατι απλα δεν την ξερει κανενας,δεν νομιζω ελληνιδα να ειχε τοσο τσαγανο να αφησει ακαλυπτο προσωπο σε πασιγνωστο σαιτ,οπως αυτο,γιατι ολο και καποιος θα την αναγνωριζε.

Πιστευω λοιπον οτι μπορει να ειναι μια ψυχρη αλβανιδα πουτανα που θελει να βγαλει φραγκα με καθε τροπο γιαυτο και τα δειχνει ολα και πλασαρεται ασυστολα χρονια σε αυτο το σαιτ(3 χρονια βλεπω φωτο της στο σαιτ αυτο,παντα μονη της,ποτε με αντρα)

Επισκέπτης
παιδες,εγω εχω πετυχει και αλλες Ελληνιδες σε αυτο το site με φωτο που φαινεται το προσωπο.δεν ειναι η μοναδικη.

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
καλυτερα ας σκεφτω την γαγια με το νυφικο..... :2funny: :2funny: :2funny: :headbang:

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
416
Πόντοι
36
Κυκλοφορει χρονια στο ΝΕΤ??/

Ε τοτε καποιος καλος γαμηκουλας συναδελφος θα την εχει περιποιηθει.....!!..Ας μας δωσει τις εντυπωσεις του..η μηπως οχι....!!!
;)....;)....;)...;)

Επισκέπτης
προς γνωση και συμμορφωση δεν ειναι καθολου λαθος το link.δεν ξερω γιατι δεν το ανοιγει απο εδω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom