Νέα

Τασία απελευθερωμένη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα metamorphics
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

metamorphics

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Σερφαροντας τυχαια βρηκα την παρακατω να εχει δημοσιευσει φωτο της και μου εκανε εντυπωση το ποσο απελευθερωμενη ειναι,δεν καλυπτει καθολου το προσωπο της.
Ειμαι καινουριος στο σαιτ εδω και δεν ξερω αν επιτρεπεται παραπομπη σε αλλο σαιτ οπου δημοσιευει οποιος θελει τις φωτο του σε δημοσια θεα,ομως αφου η ιδια δημοσιευσε τις φωτο της δημοσια χωρις να καλυψει το προσωπο της νομιζω οτι δεν υπαρχει προβλημα.
Αν κανω λαθος συγχωρεστε με και διαγραψτε το thread μου,η παρακατω δημοσιευσε τις φωτο της ελευθερα ως:Τasia Greece

Sprout

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ελα ρε και μολις ειχα φαει ρε πουστη, αηδιασα!!!

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
44
Like
9.306
Πόντοι
10.413
πλάκα-πλάκα, για πολλούς θα μπορούσε να είναι μια ωραιότατη καβάτζα (ειδικά εάν ξυριστεί..).....
προσωπικά έχω καλύτερη, αλλά σε περιόδους ξηρασίας δεν βλέπω τον λόγο να μην τιμήσει κανείς μία Τασούλα και να προτιμήσει μία average σε μπουρδέλο.....
εκτός και εάν από την πολύ ώρα στον Η/Υ έχω ζαλιστεί και δεν βλέπω καλά....
βλέπω?

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
πλάκα-πλάκα, για πολλούς θα μπορούσε να είναι μια ωραιότατη καβάτζα (ειδκά εάν ξυριστεί..).....
προσωπικά έχω καλύτερη, αλλά σε περιόδους ξηρασίας δεν βλέπω τον λόγο να μην τιμήσει κανείς μία Τασούλα και να προτιμήσει μία average σε μπουρδέλο.....
εκτός και εάν από την πολύ ώρα στον Η/Υ έχω ζαλιστεί και δεν βλέπω καλά....
βλέπω?
περιόδους ξηρασίας MONO!!!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
μπορει ολα να ειναι διαφορετικα οταν της τον εχεις στη σουφρα!!!!!!!!!!!!!!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
"Tassia's fotos are copyright protected. You may not republish them at another web site."

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
44
Like
9.306
Πόντοι
10.413
να συμπληρώσω τον λάγαρο: "μπορει ολα να ειναι διαφορετικα οταν της τον εχεις στη σουφρα....τζάμπα, ακούραστα, πρόθυμα, αχόρταγα και μετά να την χύνεις στο στόμα και την μάπα"....

OP
OP
M

metamorphics

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
0
"Tassia's fotos are copyright protected. You may not republish them at another web site."

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ειναι στα εγγλεζικα η απαγορευση,ο οποιοσδηποτε μπορει να ισχυριστει οτι δεν ηξερε εγγλεζικα και δεν καταλαβε οτι η αναδημοσιευση απαγορευεται.
Οσο για την Τασια:
Παρακολουθω αυτο το σαιτ χρονια,ειναι παλιο σαιτ και πολυ γνωστο στο ιντερνετ,την ειχα πετυχει παλι πριν 2 χρονια και περυσι να δημοσιευει παλι φωτογραφιες της.
Και μου εκανε εντυπωση παντα που δεν καλυπτε ποτε το προσωπο της,τοσο ανετη ειναι;αν ειναι ετσι,μπραβο της.
Σκεφτηκα παλι την περιπτωση να δημοσιευει καποιος πρωην της τις φωτο της για εκδικηση.Δεν νομιζω ομως να συμβαινει αυτο γιατι οι φωτος της Τασιας δημοσιευονται σε αυτο το σαιτ τουλαχιστον 3 χρονια.Οσο εκδικητικος και να ειναι ενας πρωην δεν νομιζω να εχει την υπομονη να δημοσιευει για 3 συνεχομενα χρονια φωτος της πρωην του.
Οποτε το πιο λογικο ειναι να δημοσιευει τις φωτο η ιδια η Τασουλα.

sigma

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Μόνο αν ξυριστεί και σε περιπτώσεις που από την κάβλα όλοι οι κώλοι μοιάζουν ίδιοι!!!!

OP
OP
M

metamorphics

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Φανταστειτε ρε παιδια να τρακαρει καποιος απο μας τυχαια την Τασουλα καποια μερα στο δρομο η στο μετρο η σε κανα μαγαζι κ.λ.π :grin:
Ειναι μικρος ο κοσμος,ολα μπορουν να συμβουν εδω στο Ελλαντα :P
Εγω σκεφτομαι απο τωρα τι ατακα να της πεταξω αν την τρακαρω ποτε τυχαια :-*

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Εμενα παντως μου θυμιζει::::Αλβανιδα τουριστρια :2funny: :2funny: :2funny:

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Καλιο να τον κόψω και να τον πετάξω στα σκυλιά να τον φάνε!!!!!
Ουτε σε περίοδο ξηρασίας δεν θα της τον έδινα!!!1
ΠΟυ να με πληρώνανε!!!!
Μπλιάχ!

g.69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
μην κραζετε ρε παιδια τη Τασια................................
Καλα κανει το κοριτσι...............................................
Ασε που μπορει να γινει μοδα και να ακολουθησουν και αλλες το παραδειγμα της.
π.χ υπαρχει καποιος σε αυτο το sait που δεν θα ηθελε να δει φωτογραφια της mounitsa????????????????  ;)

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
21
Aυτη πρεπει να ηταν πριν ο Μακης ο  Ρουφιωλης,που εχει αναφερει ο chrysargos.

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
καλα καλα....
Γουσταρετε ολοι την τασια και δεν μας το λετε.
Δεν ειναι ντροπη , ομολογηστε το

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
πως ειναι ετσι το καυλοραπανο
Βρε arion, αλλο η πλακιτσα, αλλο οταν χρησιμοποιομε εκφρασεις ιδιαιτερα οταν εχουμε τολμησει να δημοσιευσουμε κατι τετοιο!!!!! :            :idiot:              pc: sorry, αν γινομαι δυσαρεστος, μα....  :headbang: :headbang:

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
o lepando ξερει πολλα τελικα..
Για πες , για πες

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
 Υπάρχει η γνωστη εκφραση δεν υπάρχουν ασχημες γυναικες υπάρχουν αντρες που δεν πίνου αρκετα!!!!

(πλακα-πλακα η γκομενα μόνο σήμερα εχει δεχτει 20 μυνήματα).

YΓ θα συμφωνήσω με τον Vangel παρακάτω εμενα με κολλαει το poster στον τοιχο με τη ζώνη 80's και το Rayban γυαλι του 90. Μπορει να ειναι και καμια Ελληνιδα από γερμανια (η ατακα πανω ειναι απο αρθρο του Πανουτσου για την σαβουρογαμια των Ελληνων και αυτου στη Γερμανια)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom