Νέα

Τάνια - Σόλωνος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Χθεσινο περασμα απο Σολωνος για ποτο και πετυχα την συγκεκριμενη ταναπου στη Σολωνος και Βουκουρεστιου.Η τυπισσα ειναι τρελο κοντοπουτανο πολυ καυλα με το ασπρο της κολλητο φορεμα να τουρλωνει η κωλαρα της ας οψονται τα λεφτα που αναφερουν οι συναγωνιστες οτι ζηταει.Το μονο που χαλαστηκα το καπως ψυχρο υφος που εχει και δε σε προιδεαζει για :boobies: :boobies:ομορφες στιγμες!

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456
Την πήρε κανένας συναγωνιστής την Τάνια πρόσφατα. Εγώ έχω πολύ καιρό να της μιλήσω και ακόμα περισότερο να περάσω απο την πιάτσα της. Καμιά πρόσφατη εντύπωση υπάρχει?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
τα θρεντ συγχωνευτηκαν..

boobsman

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μακρια ειναι καριολα μεγαλη , μην ψαρονετε με τον προλογο της ..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αν και βγαινουμε λιγο off-topic, δεν ξερω για ποια φτασαμε να μιλαμε, παντως, αν πετυχετε τη σαντυ ή αλλιως σοφή κλπ, μεινετε μακρια !!
ειναι ζακι προχωρημενο και αν ξεμεινετε κι οι δυο απο καποτες δεν εχει προβλημα να συνεχισει..  :new_shocked: :new_shocked:

zigzig

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
0
αν και βγαινουμε λιγο off-topic, δεν ξερω για ποια φτασαμε να μιλαμε, παντως, αν πετυχετε τη σαντυ ή αλλιως σοφή κλπ, μεινετε μακρια !!
ειναι ζακι προχωρημενο και αν ξεμεινετε κι οι δυο απο καποτες δεν εχει προβλημα να συνεχισει..  :new_shocked: :new_shocked:

τοτε δεν ηταν προχωρημενο... αλλα ηταν πολυ gfe φαση...

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456
Λίγο καθυστερημένη ενημέρωση για Τάνια. Την πήρα πριν κανά μήνα. Είχαμε πολύ καιρό να βρεθούμε. Η κοπέλα έχει αλλάξει την συμπεριφορά της προς το πολύ πολύ καλύτερο!!! Κάνει τρελά πράγματα και ικανοποιεί όλα τα γούστα. Εγώ πέρασα τέλεια. Έχει αλλάξει και τις ώρες που βγαίνει στην πιάτσα. Ψάξτε την λίγο και θα την βρείτε. Αξίζει μαι δοκιμή μέρες που είναι για να φυγει καλά ο χρόνος!!!!!

paidaros37

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
0
Τι έγινε ρε παιδιά κανένα νέο από Τάνια έχει κανένας?

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456
Επειδή βρεθήκαμε πριν απο μια βδομαδα οφειλω μια ενημέρωση. Όποιος θέλει να την δοκιμάσει τώρα είναι η καλύτερη εποχή. Εμφανισιακά είναι σούπερκαι σε επίπεδο υπηρεσειών και συμπεριφοράς εγώ της βάζω άριστα. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Απ' ότι μου είπε δεν βγαίνει κάθε μέρα, αλλά ΠΣΚ είναι πάντα εκεί.

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456
Πιο άμεση ενημέρωση δεν γίνεται!!! Σήμερα δεν θα βρίσκεται για δουλειά, από αύριο όμως θα είναι στο πόστο της!!!

kmitsaras

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2009
Κριτικές
10
Like
46
Πόντοι
10
Καλη χρονια σε ολους με υγεια πανω απ ολα (μια και με αυτα που κανουμε ψιλο ακροβατουμε)!
Τι ωρα την βρισκουμε την κυρια; Αν παιζει και κανενα τηλεφωνο μετα χαρας θα το δεχομουνα!

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.245
Πόντοι
4.365
Πιο άμεση ενημέρωση δεν γίνεται!!! Σήμερα δεν θα βρίσκεται για δουλειά, από αύριο όμως θα είναι στο πόστο της!!!

Γνωρίζεις μήπως δίνει κολούρι  :kissass:συναδελφε.....αν εχεις και το τηλ θα το εκτιμούσα βαθυτατα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom