Νέα

Τάμτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pogasgeo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Παιδια η γκομενα ειναι τραγικη. 30 Κιλα κρεας δεν φτιαχνουν γκομενα. Και μπορει η κοπέλα να μην είναι άσχημη, αλλά έτσι όπως την πλασάρουν οι μεγάλοι στυλίστες της, γίνεται απλά γελοία. Και θεωρώ πολύ αντιαισθητικα τα ατροφικά ποδαράκια της. Είναι έτοιμα να σπάσουν. Και αυτής αλλά και της άλλης της Νανάς Καραγιάννη του Πρωινού Καφέ, που ή από την ανορεξία ή από τίποτα άλλο, θυμίζει σκελετός.

Πόσο πιο ωραία ήταν όταν πρωτοεμφανιγόταν στο reality του Mega! Θύμιζε πολύ γεωργιανή που ξεκινούσε την καριέρα της σε μπουρδέλο!
Όσο για την άλλη που αναφέρεις, φίλε μου, θέλει ένα ωραίο βρωμόξυλο να πάει από εκεί πού 'ρθε.

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Παλιά μου άρεσε και εμένα , τώρα με αυτό το μαλλί θα τη χαρακτήριζα "ΦΕΤΑ" Ειδικά στη Eurovision ....Θα θελα πολύ να γνωρίσω τον στυλίστα της.....Ντύσιμο και εμφάνιση......ουτε 15? δεν έδινα !!!!!!

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Συμπαθητική μεν, περίληψη γυναίκας δε.  Μόνο 30 κιλά βγήκαν, η υπόλοιπη που είναι??

GSX-R600

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η Τάμτα είναι μουνάρα και το ντύσιμο της γαμάει! Έχει το δικό της προσωπικό style και σε όποιον αρέσει. Γούστα είναι τώρα αυτά.. Εμένα πάντως μαρέσει πολύ, και απο κοντά που την είδα την προηγούμενη παρασκευή ήταν πολύ όμορφη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom