Νέα

Ταλαιπωρία στο Ισραήλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
663
Πόντοι
96
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΣ

Από την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 24-09-2008 από τη "ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ"

Ταλαιπωρία στο Ισραήλ

Κύριε διευθυντά

Είμαι Ελληνοϊσραηλινός υπήκοος. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ισραήλ, και σε ηλικία 9 ετών μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά μου ήρθαμε να ζήσουμε στην Ελλάδα. Στην ηλικία αυτή δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί θα έπρεπε να αλλάξω σελίδα στη ζωή μου, να αφήσω όλα τα αγαπημένα μου πρόσωπα, συγγενείς, συμμαθητές και να έρθω να ζήσω σε μία άγνωστη για μένα ώς τότε χώρα.

Με το πέρασμα των χρόνων, κατάλαβα πως προερχόμουν από μία μεικτή, θρησκευτικά, οικογένεια. Κάποιοι Ιουδαϊστές και κάποιοι άλλοι Χριστιανοί. Στην τελευταία κατηγορία ανήκα και εγώ, και με αυτό το δόγμα μεγάλωσα, χωρίς φανατισμό και ακρότητες.

Πριν από λίγες ημέρες, αποφάσισα να περάσω μέρος των διακοπών μου στο Ισραήλ, να επισκεφθώ φίλους, συγγενείς και να ταξιδέψω εντός της χώρας. Την ημέρα της επιστροφής με περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη στο αεροδρόμιο του Tελ Αβίβ, μία εμπειρία που θα μου μείνει αξέχαστη, και ίσως είναι η αιτία να σβήσω τον προορισμό αυτόν από τις επιλογές μου.

Οι επιβάτες που εισέρχονται στο κυρίως κτίριο του αεροδρομίου, πρέπει να απαντήσουν σε κάποιες ερωτήσεις του προσωπικού ασφαλείας, και ανάλογα με τις απαντήσεις που θα δώσουν, και την ιθαγένειά τους, περνάνε σε ένα δεύτερο στάδιο αξιολόγησης για το πόσο δεν αποτελούν περίπτωση τρομοκρατίας.

Οι επιβάτες με ισραηλινά διαβατήρια περνάνε ένα εντελώς τυπικό έλεγχο, χωρίς πολλές ερωτήσεις, ενώ οι επιβάτες άλλων χωρών κρίνονται από το προσωπικό ασφαλείας και ανάλογα περνάνε σε άλλους ελέγχους. Καθότι κάτοχος ισραηλινού διαβατηρίου και εγώ, πίστευα πως θα είχα την ίδια μεταχείριση με τους υπόλοιπους ισραηλινούς επιβάτες.

Κατά τη διάρκεια του ερωτηματολογίου, υπάλληλος της ασφάλειας είδε πως φορούσα σταυρό και κομποσκοίνι, και κάπου εκεί αρχίζει το μαρτύριο. Απίστευτες ερωτήσεις προσωπικών δεδομένων, σχετικά με τη θρησκεία μου, λεπτομέρειες για τις κινήσεις μου στο Ισραήλ, και μισή ώρα αργότερα, άλλοι υπάλληλοι της ασφάλειας πήραν σειρά. Ανοιξαν τις αποσκευές, πέταξαν από μέσα όλα μου τα υπάρχοντα σε κοινή θέα, άρχισαν να περνάνε από ειδική συσκευή και το παραμικρό αντικείμενο, και όταν τόλμησα να ρωτήσω τους λόγους που κρίθηκα ύποπτος, δεν έλαβα καμιά απάντηση.

Λίγα λεπτά αργότερα, τους άκουσα να κάνουν ειρωνικά σχόλια για τη θρησκεία μου, να θεωρούν τους Ελληνες τρομοκράτες και διάφορα άλλα. Μου ζήτησαν να ανοίξω το laptop που είχα για επαγγελματικούς λόγους μαζί μου και να τους δείξω τα προγράμματα, αυτό με εξόργισε και αρχικά αρνήθηκα, αλλά όπως μου εξήγησαν αν δεν το έκανα, δεν θα μου επέτρεπαν την επιβίβαση στην πτήση.

Μου αφαίρεσαν την μπαταρία μου είπαν πως θα σταλεί άλλη ημέρα με μεταφορέα, στον τόπο κατοικίας μου.

Ως σήμερα, σχεδόν 10 ημέρες μετά, δεν έχω παραλάβει κάτι. Οταν τους εξήγησα πως χρειάζομαι την μπαταρία γιατί είναι απαραίτητο στην εργασία μου, απλά με αγνόησαν.

Πέρασα σωματικό έλεγχο σε ξεχωριστό χώρο, η υπομονή μου είχε φτάσει στα όρια της. Νιώθω ντροπή και αγανάκτηση. Τελικά για ποία θρησκευτική ελευθερία μιλάμε; Αναρωτιέμαι, αν κάτι παρόμοιο είχε συμβεί σε έναν Ελληνα Ιουδαίο εντός ελληνικών συνόρων, ποία θα ήταν η αντίδραση; Είναι τελικά το Ισραήλ χώρα με θρησκευτικές ελευθερίες; Ελπίζω να είμαι ο τελευταίος που υπέστη αυτόν τον εξευτελισμό και ο κόσμος να είναι προετοιμασμένος για παρόμοιες συμπεριφορές στο μέλλον, όταν ταξιδεύει στη χώρα αυτή.

Μιχάλης Ταράσης / Μοσχάτο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μηπως κατι τους ειπε?μηπως τους φερθηκε οχι καλα.οι Ισραηλινοι (εχω συναντισει παρα πολλους στην Ελλαδα)δεν εχουν μισος για την Ελλαδα.αν βαλετε Ισαραηλινο ραδιοφωνο τα πιο πολλα τραγουδια του ειναι Ελληνικα!η Γλυκερια πουλαει πιο πολλα CD στο Ισραηλ απο οτι στην Ελλαδα.και για τους Ρωσσους αστυνομικους λεγονται πολλα.εγω δεν ειχα ποτε προβλημα.ισως το παιδι φερθηκε με θρασος και πηγε να πουλισει μαγγια!δεν ξερω εδω εχουμε μονο μια αποψη.αν ειχαμε και την αποψη των Ισραηλινων τελωνιακων θα μπορουσαμε να βγαζαμε συμπαιρασμα.ή ακομα καλητερα το βιντεο απο την καμερα του αεροδρομιου.

Επισκέπτης
μηπως κατι τους ειπε?μηπως τους φερθηκε οχι καλα.οι Ισραηλινοι (εχω συναντισει παρα πολλους στην Ελλαδα)δεν εχουν μισος για την Ελλαδα.αν βαλετε Ισαραηλινο ραδιοφωνο τα πιο πολλα τραγουδια του ειναι Ελληνικα!η Γλυκερια πουλαει πιο πολλα CD στο Ισραηλ απο οτι στην Ελλαδα.και για τους Ρωσσους αστυνομικους λεγονται πολλα.εγω δεν ειχα ποτε προβλημα.ισως το παιδι φερθηκε με θρασος και πηγε να πουλισει μαγγια!δεν ξερω εδω εχουμε μονο μια αποψη.αν ειχαμε και την αποψη των Ισραηλινων τελωνιακων θα μπορουσαμε να βγαζαμε συμπαιρασμα.ή ακομα καλητερα το βιντεο απο την καμερα του αεροδρομιου.

Το οτι ακουν ελληνικα τραγουδια στο Ισραηλ συμφωνω το εχω διαπιστωσει κατα την επισκεψη μου εκει. Αλλα το ιδιο γινεται και στην Τουρκια και στην Αιγυπτο. Δεν λεει κατι αυτο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
γενικα οι Πολωνοι δεν μας πολυπανε εμας και τους Ρωσσους.ειχε παει να γινει φαση στη Βαρσοβια οταν ειχε πεθανει ο μαλακας ο Παπας ειχε παντου στο αεροδρομιο και στην πολη της Βαρσοβιας τεραστιες φωτογραφιες του στημενες οπως εξω απο τα σινεμα εχουνε σε σιδερενιο σαν ταμπλο διαφημιστηκα απο το εδαφος μεχρι περιπου 80 εκατοστα με 1 μετρο υψος  φωτο απο το εργο.ετσι ειχανε και τον Παπα.οταν ημουνα στην πολη σε ενα τετοιο που τα ζωα πλησιαζανε για να φυλισουν τη φωτο η να βαλουν λουλουδια εριξα ενα καλο κατουριμα στη μαπα του.....

Επισκέπτης
Κατα τα αλλα καποιος εγραφε καποτε δω οτι το Ισραηλ και κατ' επεκταση οι Εβραιοι ειναι καλυτεροι απο τους Ελληνες και την Ελλαδα. Δεν ειμαι πατριωτης, ουτε θεωρω τον εαυτο μου ρατσιστη, αλλα χειροτερη φαρα απο του Εβραιους δεν υπαρχει. Ακομα και οι γυφτοι ειναι καλυτεροι απο δαυτους. Αλλα που θα πει, καποτε θα τελιωσει η παντοδυναμια της Αμερικης και τοτε θα εξαφανιστουν οι καριολιδες οριστικα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.....κ στο αεροδρομιο μια παρομοια φωτο εφαγε μια καλη ροχαλα.ειχ ομως καμερες και παραλιγο να πλακοθουμε με την αστυνομια του αεροδρομιου ευτυχως ητανε μαζι μου ο Γιεντρεκ ο αδερφος της μιας Πολωνεζας μου που ειναι αξιοματικος της αστυνομιας και δεν εγινε επησοδιο.παντος οι απλοι Ισραηλινοι δεν τρεφουνε μισος για τους Ελληνες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κατα τα αλλα καποιος εγραφε καποτε δω οτι το Ισραηλ και κατ' επεκταση οι Εβραιοι ειναι καλυτεροι απο τους Ελληνες και την Ελλαδα. Δεν ειμαι πατριωτης, ουτε θεωρω τον εαυτο μου ρατσιστη, αλλα χειροτερη φαρα απο του Εβραιους δεν υπαρχει. Ακομα και οι γυφτοι ειναι καλυτεροι απο δαυτους. Αλλα που θα πει, καποτε θα τελιωσει η παντοδυναμια της Αμερικης και τοτε θα εξαφανιστουν οι καριολιδες οριστικα.
δεν θα ελεγα οτι ειναι κακοι.ειναι ομως πολυ μιζεροι!το οτι δε χαλανε τιποτα ειναι γεγονος.ουτε οι Τουρκοι τρεφουνε μισος για τους Ελληνες.απλως οι Τουρκοι ειναι πολυ χαμηλου μορφωτικου επιπεδου και μπορουνε πολυ ευκολα αυτη την ανεγκεφαλη μαζα να την κατευθυνουνε οι πολητικοι τους.οι Αιγυπτιοι ειναι εντελως ζωα θα προτιμισουνε να κανουνε πολεμο αν ακριβινει το ψωμι παρα αν τους επυτεθει το Ισραηλ!παντος δεν ειναι κακοι.εγω τους βλεπω με λυπιση ειναι και αυτοι πολλοι μιζεροι οπως ολοι οι Αραβες!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Όποτε βρέθηκα Ισραήλ με "ανακρίνανε" κάτι πιτσιρίκες Ισραηλίτισες μελανουράκια με πράσινα μάτια τόσο κουκλιά που - παρ' όλο που με "ανακρίνανε" επί πολύ ώρα - όχι μόνο δεν δυσανασχετούσα αλλά ήμουνα στο τζαστ να τους ζητήσω το κινητό τους για να βγούμε μετά για καφέ - και να μου κάνουνε ίσως ιδιαίτερη "σωματική ανάκριση". Δυστυχώς για μένα, τα μελανουράκια ήταν πολύ επαγγελματίες...  

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Όποτε βρέθηκα Ισραήλ με "ανακρίνανε" κάτι πιτσιρίκες Ισραηλίτισες μελανουράκια με πράσινα μάτια τόσο κουκλιά που - παρ' όλο που με "ανακρίνανε" επί πολύ ώρα - όχι μόνο δεν δυσανασχετούσα αλλά ήμουνα στο τζαστ να τους ζητήσω το κινητό τους για να βγούμε μετά για καφέ - και να μου κάνουνε ίσως ιδιαίτερη "σωματική ανάκριση". Δυστυχώς για μένα, τα μελανουράκια ήταν πολύ επαγγελματίες...  
εγω ετσι γνωρισα τη γυναικα μου στην Πολωνια!δουλευει στο αεροδρομιο.με εψαξε και την ερωτευθηκα!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΣ
Πριν από λίγες ημέρες, αποφάσισα να περάσω μέρος των διακοπών μου στο Ισραήλ, να επισκεφθώ φίλους, συγγενείς και να ταξιδέψω εντός της χώρας. Την ημέρα της επιστροφής με περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη στο αεροδρόμιο του Tελ Αβίβ, μία εμπειρία που θα μου μείνει αξέχαστη, και ίσως είναι η αιτία να σβήσω τον προορισμό αυτόν από τις επιλογές μου.

Οι επιβάτες που εισέρχονται στο κυρίως κτίριο του αεροδρομίου, πρέπει να απαντήσουν σε κάποιες ερωτήσεις του προσωπικού ασφαλείας, και ανάλογα με τις απαντήσεις που θα δώσουν, και την ιθαγένειά τους, περνάνε σε ένα δεύτερο στάδιο αξιολόγησης για το πόσο δεν αποτελούν περίπτωση τρομοκρατίας.

Οι επιβάτες με ισραηλινά διαβατήρια περνάνε ένα εντελώς τυπικό έλεγχο, χωρίς πολλές ερωτήσεις, ενώ οι επιβάτες άλλων χωρών κρίνονται από το προσωπικό ασφαλείας και ανάλογα περνάνε σε άλλους ελέγχους. Καθότι κάτοχος ισραηλινού διαβατηρίου και εγώ, πίστευα πως θα είχα την ίδια μεταχείριση με τους υπόλοιπους ισραηλινούς επιβάτες.

Κατά τη διάρκεια του ερωτηματολογίου, υπάλληλος της ασφάλειας είδε πως φορούσα σταυρό και κομποσκοίνι, και κάπου εκεί αρχίζει το μαρτύριο. Απίστευτες ερωτήσεις προσωπικών δεδομένων, σχετικά με τη θρησκεία μου, λεπτομέρειες για τις κινήσεις μου στο Ισραήλ, και μισή ώρα αργότερα, άλλοι υπάλληλοι της ασφάλειας πήραν σειρά. Ανοιξαν τις αποσκευές, πέταξαν από μέσα όλα μου τα υπάρχοντα σε κοινή θέα, άρχισαν να περνάνε από ειδική συσκευή και το παραμικρό αντικείμενο, και όταν τόλμησα να ρωτήσω τους λόγους που κρίθηκα ύποπτος, δεν έλαβα καμιά απάντηση.

Λίγα λεπτά αργότερα, τους άκουσα να κάνουν ειρωνικά σχόλια για τη θρησκεία μου, να θεωρούν τους Ελληνες τρομοκράτες και διάφορα άλλα. Μου ζήτησαν να ανοίξω το laptop που είχα για επαγγελματικούς λόγους μαζί μου και να τους δείξω τα προγράμματα, αυτό με εξόργισε και αρχικά αρνήθηκα, αλλά όπως μου εξήγησαν αν δεν το έκανα, δεν θα μου επέτρεπαν την επιβίβαση στην πτήση.

Μου αφαίρεσαν την μπαταρία μου είπαν πως θα σταλεί άλλη ημέρα με μεταφορέα, στον τόπο κατοικίας μου.

Ως σήμερα, σχεδόν 10 ημέρες μετά, δεν έχω παραλάβει κάτι. Οταν τους εξήγησα πως χρειάζομαι την μπαταρία γιατί είναι απαραίτητο στην εργασία μου, απλά με αγνόησαν.

Πέρασα σωματικό έλεγχο σε ξεχωριστό χώρο, η υπομονή μου είχε φτάσει στα όρια της. Νιώθω ντροπή και αγανάκτηση. Τελικά για ποία θρησκευτική ελευθερία μιλάμε;

Τι λέει ο παίκτης;

Έλεγχο του κάναν όταν έβγαινε από το Ισραήλ και έμπαινε στην πτήση.
Επομένως πρόκειται για τον έλεγχο που σου κάνουν όταν μπαίνεις στο αεροπλάνο ο οποίος είναι λίγο πιο αυστηρός στο Ισραήλ για προφανείς λόγους.

Τι τους ένοιαζε για το τι έκανε όσο ήταν στο Ισραήλ και που πήγε;

Και βέβαια του είπαν να ανοίξει τις χειραποσκευές του και τις πέρασαν από το μηχανήμα. Το ίδιο δεν κάνουν και εδώ;

Και τι μας λέι ότι του ζήτησαν να ανοίξει το λάπτοπ;
Όταν έφυγε από το Ελευθέριος Βενιζέλος δεν του ζήτησαν να ανοίξει το λάπτοπ όπως κάνουν σε όλους;

Επισκέπτης
Οταν βρεθηκα στο Ισραηλ, ειδα τυπους να μπαινουν στο ταξι με οπλα !!!
Στα club περνουσαμε απο ελεγχο για οπλα, αν ειναι δυνατον. Τους ξενους τους βλεπουν με "μισο ματι". Οταν μπεις σε μαγαζι κοτανε να σου πουλησουν οτιδηποτε κι αρνηθεις σε βριζουν στη γλωσσα τους. Τουλαχιστον εγω αυτο καταλαβα.

Στη Σαμοθρακη ενα καλοκαιρι γνωρισα ενα ζευγαρι Εβραιους. Εγω δεν τους γουσταρω και δεν ηθελα παρτιδες μαζι τους, αλλα η δικια μου επεμενε να τους μιλησουμε αφου ειχαν τη σκηνη τους διπλα μας. Τα ζωα τρωγαν καθε μερα κονσερβες, σε ταβερνα δεν πατησαν ποτε, εκτος απο ενα βραδι που τους πηγαμε μεις και τους κερασαμε. Βαριεμε να γραψω τωρα τι μου ελεγαν, αλλα κατεληξα στο συμπερασμα οτι δεν υπαρχουν πιο ρατσιστες απο τους Εβραιους.
Σιχαμενη φαρα.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
γενικα οι Πολωνοι δεν μας πολυπανε εμας και τους Ρωσσους.ειχε παει να γινει φαση στη Βαρσοβια οταν ειχε πεθανει ο μαλακας ο Παπας ειχε παντου στο αεροδρομιο και στην πολη της Βαρσοβιας τεραστιες φωτογραφιες του στημενες οπως εξω απο τα σινεμα εχουνε σε σιδερενιο σαν ταμπλο διαφημιστηκα απο το εδαφος μεχρι περιπου 80 εκατοστα με 1 μετρο υψος  φωτο απο το εργο.ετσι ειχανε και τον Παπα.οταν ημουνα στην πολη σε ενα τετοιο που τα ζωα πλησιαζανε για να φυλισουν τη φωτο η να βαλουν λουλουδια εριξα ενα καλο κατουριμα στη μαπα του.....

Σιγά ρε φίλε dimitrakis που την κατούρησες, μάλλον θα έκανες τέτοια σκέψη και θα κατουρήθηκες!
Αν τόχες κάνει τώρα δεν θάγραφες εδώ, αλλα στο bourdella.Kolash.com
:2funny: :2funny: :2funny:

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ειμαι πατριωτης, ουτε θεωρω τον εαυτο μου ρατσιστη, αλλα χειροτερη φαρα απο του Εβραιους δεν υπαρχει. Ακομα και οι γυφτοι ειναι καλυτεροι απο δαυτους. Αλλα που θα πει, καποτε θα τελιωσει η παντοδυναμια της Αμερικης και τοτε θα εξαφανιστουν οι καριολιδες οριστικα.

:think: :think: :think: :think: Διαβάζεις τί γράφεις???

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εγω οσους εβραιους εχω γνωρισει ηταν ΡΑΤΣΙΣΤΑΡΟΙ!Και εχω γνωρισει αρκετους και σαν φοιτητης και σαν επαγγελματιας.Και το επιχειρηματικο δαιμονιο για το οποιο περηφανευονται,απλα δεν υπαρχει.Ολη τους η φιλοσοφια στην δουλεια ειναι να γινουν τοσο μιζεροι που απο αηδια και μονο να τους παραχωρησεις ενα χ ποσο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οταν βρεθηκα στο Ισραηλ, ειδα τυπους να μπαινουν στο ταξι με οπλα !!!
Στα club περνουσαμε απο ελεγχο για οπλα, αν ειναι δυνατον. Τους ξενους τους βλεπουν με "μισο ματι". Οταν μπεις σε μαγαζι κοτανε να σου πουλησουν οτιδηποτε κι αρνηθεις σε βριζουν στη γλωσσα τους. Τουλαχιστον εγω αυτο καταλαβα.

Στη Σαμοθρακη ενα καλοκαιρι γνωρισα ενα ζευγαρι Εβραιους. Εγω δεν τους γουσταρω και δεν ηθελα παρτιδες μαζι τους, αλλα η δικια μου επεμενε να τους μιλησουμε αφου ειχαν τη σκηνη τους διπλα μας. Τα ζωα τρωγαν καθε μερα κονσερβες, σε ταβερνα δεν πατησαν ποτε, εκτος απο ενα βραδι που τους πηγαμε μεις και τους κερασαμε. Βαριεμε να γραψω τωρα τι μου ελεγαν, αλλα κατεληξα στο συμπερασμα οτι δεν υπαρχουν πιο ρατσιστες απο τους Εβραιους.
Σιχαμενη φαρα.
γι το οτι ετρωγαν μονο κονσερβες εχεις δικιο!δε χαλανε τιποτα!παντος και στη Ρωσσια σε ψαχνουνε στις ντισκο για οπλα ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝΕ.και στη Ρωσσια αν δεν μιλας Ρωσσικα (εκτος οτι δε μιλαει κανεις Αγγλικα)σε περιφρονουνε.υπαρχουν πολλες κατηγοριες Εβραιων.απο Αραβικες χωρες,απο Αιθιοπια,απο την Ευρωπη,απο τη Ρωσσια.ολοι τους διαφερουνε παρα πολυ μεταξυ τους και φυλετικα και στη συμπεριφορα.το οτι ειναι Ρατσιστες εχεις δικιο.εχουν αυτο το ρατσισμο γιατι ολοι τους βριζουνε!για την τσιγγουνια τους και τη μιζερια τους δεν τους παει κανενας!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω οσους εβραιους εχω γνωρισει ηταν ΡΑΤΣΙΣΤΑΡΟΙ!Και εχω γνωρισει αρκετους και σαν φοιτητης και σαν επαγγελματιας.Και το επιχειρηματικο δαιμονιο για το οποιο περηφανευονται,απλα δεν υπαρχει.Ολη τους η φιλοσοφια στην δουλεια ειναι να γινουν τοσο μιζεροι που απο αηδια και μονο να τους παραχωρησεις ενα χ ποσο
ετσι ειναι!εχουν ομως μια καποια εξυπναδα.δεν ειναι τελειως ζωα οπως οι Αραβες.οι Αραβες ειναι πολυ χειροτεροι.αυτος ο φιλος μου που ειχω γραψει γυριζει με κατι παλιορουχα που ειναι να τον λυπασαι!απο λυπιση του χαρισα ενα ζευγαρι WERMAHT 42 νουμερο καινουργιες που δεν της φοραγα γιατι μου ηταν μικρες!ε,μετα εμαθα οτι εχει λεφτα μπορω να πω και περισσοτερα και απο μενα!ενας αλλος Αλγερινος θα ελεγα καλο παιδι.εμενε σε δωματιο στη φοιτητικη εστια με τουαλετα στο διαδρομο.νομιζα οτι το παιδι δεν εχει καθολου λεφτα!(τοτε να νοικιασεις σπιτι κοστιζε 150$-200$ το μηνα).αποδιχτηκε οτι ειναι παμπλουτος!αν τον βλεπατε θα τον λυποσασταν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom