jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Καταπληκτικό thread, μου θυμίζει το δικό μου " Η πόρνη ως θέμα στην εικαστική τέχνη" ελπίζω να το φτάσει σε επιτυχία.
Λοιπόν ταινίες με θέμα τον αγοραίο έρωτα από τον αμερικάνικο κινηματογράφο που έγραψαν ιστορία με διαφορετικό τρόπο η κάθε μία είναι το
Pretty Woman από το 1990 (ξέρω, ροζ ωραιοποίηση αλλά με δύο τρείς συμπαθητικές ΑΛΗΘΙΝΕΣ σκηνές και κάποια έξυπνα υπονοούμενα) και
Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ
Crime of Passion του 1984 με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΝΕΙΡΩΞΗ της εφηβικής μου ηλικίας
Kathleen Turner.
Όσοι έχουν δει την ταινία ξέρουν οτι είναι πολύ δυνατή.
Παίζει και ο Άντονυ Πέρκινς στον ρόλο του σεξομανούς ιερέα που κουβαλάει δονητές στην τσάντα του και θέλει να συνετίσει την πόρνη ηρωίδα.
Η οποία ερωτεύετει τον νέο όμορφο πελάτη της που ασφυκτιά σε έναν βαρετό πια γάμο με μία "καλή" κοπέλα.
Λοιπόν ταινίες με θέμα τον αγοραίο έρωτα από τον αμερικάνικο κινηματογράφο που έγραψαν ιστορία με διαφορετικό τρόπο η κάθε μία είναι το
Pretty Woman από το 1990 (ξέρω, ροζ ωραιοποίηση αλλά με δύο τρείς συμπαθητικές ΑΛΗΘΙΝΕΣ σκηνές και κάποια έξυπνα υπονοούμενα) και
Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ
Crime of Passion του 1984 με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΝΕΙΡΩΞΗ της εφηβικής μου ηλικίας
Kathleen Turner.
Όσοι έχουν δει την ταινία ξέρουν οτι είναι πολύ δυνατή.
Παίζει και ο Άντονυ Πέρκινς στον ρόλο του σεξομανούς ιερέα που κουβαλάει δονητές στην τσάντα του και θέλει να συνετίσει την πόρνη ηρωίδα.
Η οποία ερωτεύετει τον νέο όμορφο πελάτη της που ασφυκτιά σε έναν βαρετό πια γάμο με μία "καλή" κοπέλα.