Νέα

Ταινίες με Αγγλικούς Υπότιτλους.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jim28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 721
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.454
Πόντοι
6.955
Θέλω να βελτιώσω τα αγγγλικά μου αλλά ενδεχόμενο να κάτσω να διαβάσω βιβλία ή να ξανακάνω φροντιστήριο δεν υπάρχει κανένα. Για αυτό  σκεφτηκα να παρακολουθώ ταινίες που έχουν γυριστεί στην αγγλική γλώσσα με αγγλικούς υπότιτλους ταυτόχρονα ώστε να διαβάζω αυτό που ακούω.

Εχετε να προτίνεται κάποια ιστοσελίδα σχετική με αυτό που ζητώ?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Θέλω να βελτιώσω τα αγγγλικά μου αλλά ενδεχόμενο να κάτσω να διαβάσω βιβλία ή να ξανακάνω φροντιστήριο δεν υπάρχει κανένα. Για αυτό  σκεφτηκα να παρακολουθώ ταινίες που έχουν γυριστεί στην αγγλική γλώσσα με αγγλικούς υπότιτλους ταυτόχρονα ώστε να διαβάζω αυτό που ακούω.

Τι ακριβως ψαχνεις;Ταινιες ή υποτιτλους;Ολες οι ταινιες εχουν και αγγλικους υποτιτλους.Κατεβασε το bsplayer και επελξε να σου βρισκει τους αγγλικους υποτιτλους.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Θέλω να βελτιώσω τα αγγγλικά μου αλλά ενδεχόμενο να κάτσω να διαβάσω βιβλία ή να ξανακάνω φροντιστήριο δεν υπάρχει κανένα. Για αυτό  σκεφτηκα να παρακολουθώ ταινίες που έχουν γυριστεί στην αγγλική γλώσσα με αγγλικούς υπότιτλους ταυτόχρονα ώστε να διαβάζω αυτό που ακούω.

πήγαινε σε κάποιο από τα γνωστά πορνοσαιτς και κάνε search= dirty talking sluts και πάτα longest videos...

η αγγλική γλώσσα έχει πολλές ιδιοτροπίες και πρέπει να έχεις σωστές βάσεις για να προχωρήσεις...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Αν κατάλαβα καλά τι θέλεις, μπορείς

- Να κάνεις αυτό που λέει ο dude αν μιλάμε για ταινίες που ήδη έχεις,
- Να αγοράζεις ταινίες στα αγγλικά. Έχουν αγγλικούς υπότιτλους κυρίως λόγω ΑΜεΑ,
- Να βρίσκεις (το λέω κομψά) ταινίες που είναι σε iso ή να κάνεις αναζήτηση προσθέτοντας και το eng sub.

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
να σου προτεινω και τι να δεις

Η καλητερη λυση ειναι να βρεις την σειρα Υes miniser / prime minister

και να βρεις και τους αγγλικους υποτιτλους

αμα τα δεις ολα και θα πλουτισεις το πνευμα σου και μετα θα μιλας σαν οξφορδιανος καηθηγητης λεμε. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
να σου προτεινω και τι να δεις

Η καλητερη λυση ειναι να βρεις την σειρα Υes miniser / prime minister

και να βρεις και τους αγγλικους υποτιτλους

αμα τα δεις ολα και θα πλουτισεις το πνευμα σου και μετα θα μιλας σαν οξφορδιανος καηθηγητης λεμε. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Και θα έχει  :piss: :piss: κι απ' τα γέλια!

OP
OP
jim28

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.454
Πόντοι
6.955
Κατέβασα αυτό το bsplayer και γεμισα υιους!!!!
Το απεκατέστησα μετά απο 2 λεπτα αλλά το κακό έγινε στο pc.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Κατέβασα αυτό το bsplayer και γεμισα υιους!!!!
Το απεκατέστησα μετά απο 2 λεπτα αλλά το κακό έγινε στο pc.
Αλλη  φορα να βαζεις προφυλακτικό .
Ακου υιους!!!!

:2funny: :2funny: :2funny:
Τοσα εκατομμυρια που τον εχουν καταβασει δεν ειχαν προβλημα .Μαλλον θα τον εκανες απο λαθος πηγη το επισημο site και δεν εχει ιους .

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.538
Πόντοι
2.420

Μαν εγώ χρησημοποιω το χώνι το VCL και βρίσκω στο subseeker αγγλίκους υπότιτλους σχέδον σε όλες τις ταίνιες που κατεβάζω [ftp=ftp://[URL unfurl="true"]http://www.subtitleseeker.com/]http://www.subtitleseeker.com/[/ftp[/URL]]

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Στα αγγλικα βοηθαει πολυ και η καθημερινη τριβη. Πχ αγγλικα αρθρα, νεα, εφημεριδες, εγκυκλοπαιδειες, περιοδικα, forums, ακομα και βιβλια απο ενα σημειο και μετα... Good luck. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom