Επισκέπτης
Αχρηστο ειναι ετσι κι αλλιως, γιατι δε το δινεις στη μανα σου να πιασει τοπο;οχι ακομη και δεν ειναι το 3 αλλα το 2
Αχρηστο ειναι ετσι κι αλλιως, γιατι δε το δινεις στη μανα σου να πιασει τοπο;οχι ακομη και δεν ειναι το 3 αλλα το 2
Πολυ θελω να του το κοπανησω ΔΩΡΕΑΝ στο ξεροσκατοκεφαλο τουθελει να στο αγορασει ο λοπεζ
Για βρες το μου και ασε με να παιδευομαι ....ρε σεφερλή, το οffice το βρίσκεις ήδη στα τάμπλετ, το θέμα είναι αν μπορείς να δουλέψεις εύκολα με αυτά σε Office.
Για βρες το μου και ασε με να παιδευομαι ....
Οφφις μαικροσοφτ δεν υπαρχει μανστο πλαίσιο του συντάγματος πήγα και το ζήτησα, υπάρχει μηχάνημα που έχει office. το θέμα είναι οτι ανοίγει πληκτρολόγιο πάνω στην touchscreen οθόνη που πιάνει την μισή οθόνη οπότε για να δουλέψεις excel τη γάμησες.
Οφφις μαικροσοφτ δεν υπαρχει μαν
Εκτος κι αν φερανε ταμπλετ με γουιντοους !!!!!!!!
Κοίτα και τα δύο είναι, ανάλογα με τις ανάγκες και τις γνώσεις του καθενός.
Εκτίμησή μου είναι ότι σήμερα 1 στους 5 παίρνει Tab για επαγγελματική ή ουσιαστική προσωπική χρήση, και οι υπόλοιποι μόνον για να είναι in λόγω μόδας και το χρησιμοποιούν λίγο ή μόνον για ψυχαγωγία.
Προσωπικά εκτιμώ τα tablets ως εργαλεία ενημέρωσης και ψυγαχωγίας και μόνον. Για επαγγελματική χρήση δεν νομίζω ότι κάνουν πολλά, άντε να δεις τα email και το calendar σου, που και αυτά τα κάνεις από το κινητό που είναι και πιο εύχρηστο και φορητό.
Τόσα και τόσα έχουμε αγοράσει, στα tablet θα κολλούσαμε, αλλά τουχιλάχιστον να είμαστε ειλικρινής για την αξία τους, και όχι να πρέπει σώνει και καλά να τα βγάλουμε μαγικά εργαλεία γιατί δεν είναι. Κανένα Tab δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ευχρηστία και τις δυνατότητες μιας οθόνης υψηλής ανάλυσης 24-25 ιντσών σε ένα άξιο και καλοεξοπλισμένο desktop με πλήρες πληκτρολόγιο και ποντίκι.
εμείς οι κωλογερμαναράδες την πέφτουμε ζωντανά ρε στην ξανθιά γκόμενα με το κολάν που κάνει τζόγκινγκ δίπλα μας στην Schlachtensee και την γαμάμε το ίδιο βράδυ.
είμαστε χύστες εμείς ρε.
Απάντησες μόνος σου... ;)το θέμα λοιπόν είναι, συμφέρει η επένδυση των 500 συν ευρώ αν πρέπει να έχεις και κινητό και κανονικό υπολογιστή? (ή notenook).
αν είναι να έχεις τάμπλετ αλλά και όλα τα άλλα, δεν λέει αν το δεις αυστηρά με οικονομικούς όρους.
θα μου πεις τι μαλακίες λέω, εδώ μέσα κάποιοι δίνουν 500 ευρώ για 3 cim.
Η μόνη ευχρηστία που έχει το tablet είναι πως είναι εξαιρετικά ελαφρύτερο από το λαπτοπ.
Μια άχρηστη μαλακία είναι. Δεν μπορείς να δουλέψεις με αυτήν την παπαριά.
Λαπτοπάκι κι ας το κουβαλάω.
Και δεν ξέρω για σας, αλλά ούτε τα αιφόνια με έχουν βολέψει. Πήρα ένα στην αρχη, δεν με κάλυψε, μου το κλέψαν κιόλας, κι από τότε παπάρια μάντολες.
Κλασσικό τηλεφωνάκι, κλασσικό λαπτοπάκι και σταθερούς υπολογιστές στο σπιτι.
Αλίμονο αν πηγαίναμε να αγοράσουμε την κάθε μαλακία που βγάζουν.
θα με κάνεις να πάω να ρωτήσω πάλι αύριο, ή μάλλον μεθαύριο, αύριο θάμαι Θεσσαλονίκη.
θα τα πούμε Τετάρτη, θυμάμαι πολύ καλά είδα στι Πλαίσιο του Συντάγματος tablet με πληκτρολόγιο Office στην οθόνη αλλά για να βάζει data στα cells ήταν λίγο μανίκι.
1) κατεβαζω δωρεάν βιβλία στη γλώσσα μουΑφορμή ένα παράπλευρι θρεντ για κινέζικα τάμπλετ.
Είναι απαραίτητα και χρήσιμα μηχανήματα ή κάνουν μόνο για άτομα που θέλουν να έχουν ό,τι πιο κομψό και σύγχρονο κυκλοφορεί σε υψηλή τιμή κτήσης?
Πιστεύω το δεύτερο.
Δεν κάνουν για καμμία επαγγελματική εφαρμογή του Office, αφού το πληκτρολόγιο πάνω στην οθόνη δεν νομίζω οτι βολεύει για να δουλέψεις ταυτόχρονα πάνω σε ένα ανοικτό spreadsheet του Excel.
Στην ουσία είναι μόνο για browsing στο Διαδίκτυο (κριτικές bourdela.com κι έτσι) και ταινίες.
Συμφέρει όμως αυτή η επένδυση?
Στην ουσία πιστεύω οτι υπάρχει μία λογική που μας θέλει στο μέλλον να είμαστε συνέχεια online δικτυωμένοι και εκεί παίζουν μπάλλα τα tablets. Κουβαλιούνται εύκολα και είσαι συνέχεια στο Internet.
να σας εκμυστηρευθώ όμως ποιά θα είναι η επόμενη εξέλιξη. μου τόπε κομπιουτεράς σε startup weekend.
τα παιδιά μας ή τα εγγόνια μας θα είναι μονίμως με κάσκα στο κεφάλι σε περιβάλλον wifi, τις πληροφορίες θα τις έχεις σε HUD όπως ο πιλότος μπροστά στο μάτι σου. τότε τα tablets θα είναι πραγματικά προϊστορία.