Νέα

Τα βρόμικα της Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Ποιό πιστεύεις ότι είναι το καλύτερο "βρόμικο" της Αθήνας;

• Νέος Κόσμος, Ηλία Ηλίου

Ψήφοι: 1 1,7%
  • Καντίνα Χαμοστέρνας

Ψήφοι: 2 3,4%
  • Παγκράτι κοντά στα cinema

• Κρέπες, πρώην τροχονόμο Κηφισιας

• Κηφισίας, Μαρούσι

• Μιχαλακοπούλου

Ψήφοι: 7 11,9%
  • Ο "Γιάννης"

Ψήφοι: 4 6,8%
  • Πειραιώς & Π.Ράλλη

• Λ. Αλεξάνδρας

• Imbiss (Καλλιθέα)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Γέρακα

• Θηβών (Περιστέρι)

Ψήφοι: 3 5,1%
  • Δεκελείας

• Κοτοπουλαδες, Περιστέρι

Ψήφοι: 11 18,6%
  • Μαβίλης

Ψήφοι: 18 30,5%
  • Μεταμόρφωση, Λ.Τατοϊου

• Λ. Συγγρου

Ψήφοι: 4 6,8%
  • Καντίνα, άλσος στην Βεϊκου

• Μεταμόρφωση, Πευκών

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    59

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ημουνα σιγουρος. τις προαλες που ειπα οτι θα παω ομονοια να βρω κανα φρικοπουρο να γαμησω, μου ειπε, φερε και κανα μαυρο. εχει αδυναμια στους μελαμψους ο φιλος μας :2funny: :2funny:
του αρεσουν τα φυσικα προιοντα τυπε :grin:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
ημουνα σιγουρος. τις προαλες που ειπα οτι θα παω ομονοια να βρω κανα φρικοπουρο να γαμησω, μου ειπε, φερε και κανα μαυρο. εχει αδυναμια στους μελαμψους ο φιλος μας :2funny: :2funny:

τυπε εχει δηλωσει πως του αρεσει να πηγαινει τα βραδια σε παρκα να τον ποτιζουν διαφοροι σομαλοινδοπακιστανοι  :2on1:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
τυπε εχει δηλωσει πως του αρεσει να πηγαινει τα βραδια σε παρκα να τον ποτιζουν διαφοροι σομαλοινδοπακιστανοι  :2on1:

ελπιζω να περνει τις απαραιτητες προφυλαξεις γιατι αυτοι κουβαλανε αρωστιες

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Καυλιαρηδες το καλυτερο βρωμικο της Αθηνας αλλα και της Ελλαδας πιστευω με διαφορα ειναι μια καντινα στην πειραιως στο υψος του ταυρου διασταυρωση χρυσοστομου σμυρνης και πειραιως! Ειναι διπλα σε κατι φορτηγα που παρκαρουν παραλληλα το ενα διπλα στο αλλο και απεναντι απο ενα βενζιναδικο (θα μου πειτε ολη η πειραιως γεματη βενζιναδικα ειναι)
Δεν ξερω αν καταλαβατε ποιο λεω ή αν εχει περασει κανεις απο κει αλλα το σαντουιτς ειναι τεραστιο και απιστευτο!!!! Με 4ε παιρνεις σαντουιτς με 2 καλαμακια και τρως του σκασμου!
Το εχει μια θειτσα με τον αντρα της νομιζω τη λενε βαρβαρα! Η μαλακια ειναι οτι τελευταια το βλεπω πολλες μερες κλειστο! Οταν ανοιγει ομως κανουν ουρες ολοι αυτοι που σχολανε απο τα σκυλαδικα της πειραιως!

Μου ελεγε ενας φιλος οτι το καλυτερο βρωμικο ειναι αυτο στη Μαβιλη! Εμενα μου φανηκε μια μαλακια κ μιση! Για το σαντουιτς με τα 2 καλαμακια πληρωσα καπου στα 5ε και ηταν πολυ μικροτερο! Αν φατε απο το βρωμικο που σας λεω θα τα ξεχασετε ολα τα αλλα! Θα κολλησετε λεμε!!!!  :rockon:

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510
Ωραιο βρώμικο επισης εχει στην Λεωφορο Πεντελης οπως ανεβαινουμε για Βριλησσια στο δεξι μας χερι Βασιλης λεγεται η καντινα δεν ξερω αν εχει φαει κανεις,επισης πολυ καλο βρώμικο εχω φαει&στη καντινα που βρισκεται απεναντι απο το Δημαρχειο του Μενιδιου!Ειπα αυτα τα 2 γιατι δεν εχουν αναφερθει!απο τα καλυτερα που εχω φαει ειναι στην καντινα που βρισκεται στην Λαυριου στην διχαλα,αλλα ειναι απο το πρωι μεχρι το απογευματακι ανοιχτα!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αυτο τυπε θα το το τρωει με πολυ ευχαριστηση ο κηπαρχης :2funny:
tumblr_lr2xjoCwAc1qc7xc4o1_500.jpg
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
απολυτε σχετικα με το μελι που ανεφερα καποτε ειχαν ρωτησει μια γρια φαφουτα τι προτιμαει να φαει οταν πειναει μιας και δεν ειχε δοντια.το μελι η την πουτσα?και η γρια απαντησε "αχ παλικαρι μου που να βρω δοντια για το μελι..."  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
H πιο βρώμικη πίτσα της Αθήνας!  :2funny:

Συνημμένα

• e9b8df46-7ef2-4ede-992f-5f3ab75ad34b.jpg
    e9b8df46-7ef2-4ede-992f-5f3ab75ad34b.jpg
    55,4 KB · Εμφανίσεις: 31

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Γιατί πήγες Κυψέλη ρεεέεεεε τύπε και ΔΕΝ πήγες παραδίπλα αφού βρισκόσουν Λιοσίων στον Χρηστάρα;;;;; :think:

Ποιος ειναι ο Χρηστάρας;; Δεν τα ξέρω τα κατατόπια στη Λιοσίων.
(εγώ μένω στην ευρύτερη περιοχή της Κυψέλης αλλά δεν είχε τύχει να ψάχνομαι για βρώμικα τέτοιες ώρες, τα αποφεύγω/ ωστόσο ακόμη και στην καραντίνα παραγγέλναμε σουβλάκια στις 4 και μας έφερναν από Φωκίωνος, ενώ τώρα που υποτίθεται πως "επιστρέψαμε στην κανονικότητα" έχει μείνει μόνο ένα καμμένο κρεπάδικο και το Everest της Αγ. Μελετίου)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Ποιος ειναι ο Χρηστάρας;; Δεν τα ξέρω τα κατατόπια στη Λιοσίων.
(εγώ μένω στην ευρύτερη περιοχή της Κυψέλης αλλά δεν είχε τύχει να ψάχνομαι για βρώμικα τέτοιες ώρες, τα αποφεύγω/ ωστόσο ακόμη και στην καραντίνα παραγγέλναμε σουβλάκια στις 4 και μας έφερναν από Φωκίωνος, ενώ τώρα που υποτίθεται πως "επιστρέψαμε στην κανονικότητα" έχει μείνει μόνο ένα καμμένο κρεπάδικο και το Everest της Αγ. Μελετίου)

Σταθμό Λαρίσης απ'τις παλαιότερες και πιο τίμιες καντίνες του λεκανοπεδίου.
Όλοι οι άλλοι λίγο πολύ το έχουν χαλάσει...

Εγγρ.
2 Απρ 2018
Like
458
Πόντοι
21
Βγήκα με τρελές καύλες το απόγευμα και πήγα καρφί στο Περγάμου (Εβελίνα) για να μη χάνω το χρόνο μου με άσκοπες μπουρδελότσαρκες.
Δυστυχώς η Εβελίνα είχε περίοδο όπως με ενημέρωσε η τσατσά όταν τη ρώτησα αν η κοπέλα συνεχίζει να δουλεύει κανονικά.
Κατηφόρισα στην περιοχή Φυλής-Φιλιππίδου-Φωκαίας που μπορεί να περιγραφεί με μια μόνο λέξη: τραγωδία. Παρασκευή 2η βάρδια και να είναι τα μισά κλειστά και τα υπόλοιπα χωρίς τα στανταράκια τους· και μιλάμε τώρα για mainstream μαγαζιά όπου άλλοτε σχηματίζονταν ουρές.
Τελικά κατέβηκα Κέντρο για ποτό και επιστρέφοντας προς τα πάνω, είπα να περάσω από πιάτσα Λιοσίων μπας και βρω κάτι ενδιαφέρον στη μεταμεσονύκτια βάρδια. Ο όρος "τραγωδία" βρίσκει την τέλεια εφαρμογή του κι εδώ.
Κατέληξα στη Φωκίωνος Νέγρη και την πλατεία Κυψέλης για κάνα βρώμικο, αλλά με λύπη μου διαπίστωσα πως ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ διατίθεται στις 3πμ εν έτει 2022.
Τελειώνουμε κύριοι, πάρτε το χαμπάρι...
και το σπιτικο κλειστο ??

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Αααα ελα ρε. Καταλαβα. Απλως δεν εχει τυχει να δοκιμασω απο κει.
Εγω ειχα φαει βρωμικο και στη Χαμοστερνας τις προαλλες και ηταν πολυ-πολυ ανωτερο απο Μαβιλλη, Ιερα Οδο κι ολες αυτες τις κωλοπεριοχες οπου πανε οι καθωσπρεπει γαμιολες για ποτό.
Παντως η περιοχη απο Ομονοια μεχρι και τελος Πατησίων πασχει απο νυχτερινο junk, και πρεπει να φτασεις καπου στα μισά της Αλεξανδρας για να φας κανονικο φαΐ (οχι καλης ποιοτητας, ουτε καλης τιμης) και να μην καταληξεις με σαντουιτσακι Everest.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
και το σπιτικο κλειστο ??

Ναι ρε, νεκρά ολα.
Και το Πιατσα Καλαμακι νεκρο στις 3 παρά.
Υπηρχε ενα σαντουιτσαδικο στην πλατεια της Κυψελης αλλά δεν σε αφηνε να καθησεις να το φας σαν ανθρωπος.
Δλδ πραγματικα, απο Συνταγμα (McDonald's) οοοολη η Πανεπιστημιου/Ακαδημίας και οοοοολη η Πατησιων ειναι νεκρές τα μεσανυχτα. Μιλαμε για αποστασεις >10 χιλιομετρα, στο κεντρο της πολης.
Η φαση εχει ξεπεσει τελείως.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
*ίσως λειτουργεί το ένα Σπιτικό, αυτό που είναι προς στη Βικτώρια. Πάντως αυτό της Κυψέλης κλείνει πλέον.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Αααα ελα ρε. Καταλαβα. Απλως δεν εχει τυχει να δοκιμασω απο κει.
Εγω ειχα φαει βρωμικο και στη Χαμοστερνας τις προαλλες και ηταν πολυ-πολυ ανωτερο απο Μαβιλλη, Ιερα Οδο κι ολες αυτες τις κωλοπεριοχες οπου πανε οι καθωσπρεπει γαμιολες για ποτό.
Παντως η περιοχη απο Ομονοια μεχρι και τελος Πατησίων πασχει απο νυχτερινο junk, και πρεπει να φτασεις καπου στα μισά της Αλεξανδρας για να φας κανονικο φαΐ (οχι καλης ποιοτητας, ουτε καλης τιμης) και να μην καταληξεις με σαντουιτσακι Everest,

Θα συμφωνήσω απόλυτα καντίνες Μιχαλακοπούλου & Μαβίλης παρότι μαζεύουν όλο το χρήμα λόγω περάσματος ΔΕΝ πιάνουν μία όπως πρίν αρκετά έτη...
* Τίμιο επίσης είναι ο Άρχοντας στο Αιγάλεω και ύστερα ανηφορίζεις Μενίδι στα μέρη μου που βρίσκεις πολύ πράγμα...
** Όποτε γουστάρεις τσάρκα & μετέπειτα βρόμικο ΜΗΝ διστάσεις στείλε π.μ.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Επίσης δεν χρειάζεται να πω για την ΗΠΕΙΡΟ, το πιο κλασικό 24ωρο της Αθήνας, που τώρα πια κλείνει απόγευμα, ή για το Ciao Συγγρού που κλείνει στις 2 τη νύχτα και Παρασκευοσάββατα στις 3. Δλδ έλεος...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Πολύ σοβαρός ο δικός σου...
Περνούσα πριν λίγο από κει και τον τίμησα.
Συμπαθής τύπος, συμπαθής κοπέλα, γαμάτη καλτ καντίνα, νόστιμο και φτηνό βρώμικο.
:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom