Λοιπόν,
Μιας και είχε γίνει ένα αντίστοιχο thread στο παλιο forum, και για θυμίσω ότι υπάρχει δυνατότητα ψηφοφορίας σε αυτό το forum, ανοίγω αυτό το thread να να ψηφιστεί το καλύτερο βρόμικο της Αθήνας, μιας και είχα τη συζήτηση με τους φίλους μου πρόσφατα.
Επεξήγηση των διευθύνσεωv:
Αν μου έχει διαφύγει κάποιο, να μου το πείτε να το βάλω!
Μιας και είχε γίνει ένα αντίστοιχο thread στο παλιο forum, και για θυμίσω ότι υπάρχει δυνατότητα ψηφοφορίας σε αυτό το forum, ανοίγω αυτό το thread να να ψηφιστεί το καλύτερο βρόμικο της Αθήνας, μιας και είχα τη συζήτηση με τους φίλους μου πρόσφατα.
Επεξήγηση των διευθύνσεωv:
[li]Ηλία Ηλίου, Νέος Κόσμος[/li]
[li]Καντίνα Χαμοστέρνας όπως κατεβαίνεις απο πειραιώς προς πειραιά κάνεις αριστερά στο φανάρι για χαμοστέρνας...εκεί λίγο πριν το φανάρι στο δεξί μας χέρι[/li]
[li]Παγκράτι κοντά στα cinema[/li]
[li]Κρέπες, πρώην τροχονόμο Κηφισιας[/li]
[li]Κηφισίας, Μαρούσι, ύψος της Αγ. Κων/νου στο Μαρούσι επί της Κηφισίας (μετά τα κτίρα cosmote, vodafone etc)[/li]
[li]Μιχαλακοπούλου, λίγο μετά το hilton (όπως πας προς μεσογείων), στο δεξί σου χέρι σε φανάρι[/li]
[li]Ο "Γιάννης", τώρα είναι στα φανάρια του βλάχου κοντά, στα όρια Νέας Φιλαδέλφειας - Μεταμόρφωσης![/li]
[li]Πειραιώς & Π.Ράλλη γωνία[/li]
[li]Λ. Αλεξάνδρας, Καντίνα στην Λ. Αλεξάνδρας (πεδίο του άρεως - απέναντι απο το ξενοδοχείο park) [/li]
[li]Imbiss (Καλλιθέα) στην καλλιθέα (Θησέως δίπλα στο ικα - προς ρεύμα για παραλία/τζιτζιφιές)[/li]
[li]Γέρακα στη Μαραθωνος πανω ειναι μετα τον σταυρο καμια 500αρια μετρα [/li]
[li]Θηβών (Περιστέρι), Θηβών με Κένεντυ[/li]
[li]Δεκελείας, κάνουμε δεξιά στα φανάρια του βλάχου για ηράκλειο και στο πρώτο αριστερά[/li]
[li]Κοτοπουλαδες, Περιστέρι και στην Πετρουπόλεως[/li]
[li]Μαβίλης, πλατεία Μαβίλης[/li]
[li]Μεταμορφωση, Λ.τατοϊου, λιγο πανω απο το φαναρι του βλαχου[/li]
[li]Λ. Συγγρού, απεναντι απο διογενης και το απολλων[/li]
[li]Μεταμόρφωση, Πευκών, ο δρόμος που φεύγει λοξά δεξιά από την παλιά καντίνα του Γιάννη, όταν βρισκόταν στο παρκινγκ πίσω από το Πρακτικερ[/li]
Αν μου έχει διαφύγει κάποιο, να μου το πείτε να το βάλω!