Νέα

Τα πουσταριά θα παρελάσουν (Athens Pride 2010)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans80
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 362
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να δεχθεί τπτ σε σχέση με τη σεξουαλική προτίμηση του άλλου.
Ο καθένας μπορεί είτε ν'αποδεχθεί την ομοφυλοφιλία σαν κάτι φυσιολογικό είτε να τη θεωρήσει ανωμαλία ή δεν ξέρω γω τι άλλο.
Όσο και να διαδηλώσει κάποιος δε μπορεί να επιβάλλει κάτι τέτοιο.
Όλα αυτά για μένα είναι να'χαμε να λέγαμε..
Δεν είναι δικαίωμα το να απαιτείς την αποδοχή,αλλά φασισμός.
Την κερδίζεις την αποδοχή δεν την απαιτείς.
Μα εγώ δεν είπα ότι θα πρέπει να απαιτήσει κανείς τίποτα - απλά είπα ότι θα έπρεπε να είναι κάτι φυσιολογικό. Μόνο αγκάθι σ' αυτή την ιστορία εγώ βλέπω την υιοθεσία - τίποτε άλλο.

Δε θα έβαζα πάντως βαριές κουβέντες όπως τη λέξη φασισμός, σ' αυτή τη συζήτηση πάντως.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ο νώντας ειναι ποσταρδελα? :think:

Επισκέπτης
Μα εγώ δεν είπα ότι θα πρέπει να απαιτήσει κανείς τίποτα - απλά είπα ότι θα έπρεπε να είναι κάτι φυσιολογικό. Μόνο αγκάθι σ' αυτή την ιστορία εγώ βλέπω την υιοθεσία - τίποτε άλλο.

Δε θα έβαζα πάντως βαριές κουβέντες όπως τη λέξη φασισμός, σ' αυτή τη συζήτηση πάντως.

Συμφωνούμε τότε απλά τα λέμε με άλλα λόγια.
Τόσο για την αντιμετώπιση όσο και για την υιοθεσία.

Ο φασισμός είναι όντως βαριά λέξη αλλά μπαίνει μόνο από τη στιγμή που απαιτείς την αποδοχή από τον άλλο.
Δεν τον ενοχλείς,δε σε ενοχλεί,όλα ωραία και καλά. Μη ζητάς απ'τη γιαγιά όμως ντε και καλά να τοδει όπως εσύ. Αυτό είναι όλο.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μιλας για φασισμο οταν εχεις να αντιμετωπισεις ατακες του τυπου:στην τζια να τους στειλουμε/ταπα στον κωλο/γιαουρτωμα μαζι με τον κεσε και αλλα τετοια χαριτωμενα.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
μιλας για φασισμο οταν εχεις να αντιμετωπισεις ατακες του τυπου:στην τζια να τους στειλουμε/ταπα στον κωλο/γιαουρτωμα μαζι με τον κεσε και αλλα τετοια χαριτωμενα.
Λουκ,

έχεις μπερδέψει τη σοβαρή συζήτηση με το χαβαλέ. Πάρτο αλλιώς... ;)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ενω το ολες οι Ρωσσιδες ειναι πουτανες, ξεχειλιζει απο δημοκρατια λεμεεεε

αχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom