Νέα

Τα πορνεία βοηθούν τις πόρνες να μείνουν υγιείς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
www.bourdela.tv/content/view/2092/1/]Το thread αναφέρεται στο σχετικό άρθρο[/url]

Νομιζω οτι ειναι αρκετα ενδιαφερον ,το οτι αυτοι που εχουν στησει και συντηρουν τον αγοραιο ερωτα και στη χωρα μας ,φροντιζουν για την υγεια του πελατη ,του ταπεινου μπουρδελιαρη.
Ευελπιστω αν και ειμαι σιγουρος οτι μπορουμε να γαμαμε με ασφαλεια και ανεμελα στα κοκκινοσπιτα γιατι οι ντανες περνανε απο ελεγχους τακτικα.

Εξαλλου δεν νομιζω κανενας του συναφιου μας να εχει κολλησει τιποτα σημαντικο απο το χομπυ του με τις ...τανιτσες ! ;)

Γνωμες?

tommo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.

sosat

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
0
ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΛ, ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ............................................
ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ &  ΟΧΙ ΓΛΥΦΟ...ΜΟΥ........ΝΙΑ,..............
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΕΣ .............

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ειμαι λατρης του σπορ κοντα στα 20 χρονια !!!

Δοξα τον θεο ποτε δεν εχω κολήσει τιποτα, παρ΄ολο που αρκετες φορες ρισκαρω και με ακαποτο τσιμπουκι αλλα σε συγκεκριμενα μαγαζιά.

Ποτε ομως σε τοσα χρονια δεν εχω παει με "κοριτσια¨που κανουν πιατσα στον δρομο.

Πιστευω οτι στα νομιμα σπιτα οι κοπελες που δουλευουν, προσεχουν την υγεία τους πρωτα πρωτα και γι΄αυτες τις ιδιες.
Ας μας πει και καποια απο τις επαγγελματιες που υπαρχουν στο site, την γνωμη της.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Οι γυναικες που δουλευουν στα σπιτια εχουν πιστοποιητικα υγειας για να εξασκησουν το επαγγελμα..
Οι πελατες ομως..που ερχονται και ζητανε το κατι παραπανω εναντι ποσου..εχουν?
Δεν νομιζετε οτι ειναι "πολυ" το ρισκο..και για τους μεν..αλλα και για τους δε?

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ειμαι λατρης του σπορ κοντα στα 20 χρονια !!!

Δοξα τον θεο ποτε δεν εχω κολήσει τιποτα, παρ΄ολο που αρκετες φορες ρισκαρω και με ακαποτο τσιμπουκι αλλα σε συγκεκριμενα μαγαζιά.

Ποτε ομως σε τοσα χρονια δεν εχω παει με "κοριτσια¨που κανουν πιατσα στον δρομο.
Οι γυναικες που δουλευουν στα σπιτια εχουν πιστοποιητικα υγειας για να εξασκησουν το επαγγελμα..
Γυριζω στους οικους τουλαχιστον 30 χρονια ποτε δεν κολησα ΤΙΠΟΤΑ αλλα προσεχω και εγω καθε εξαμηνο με εξετασεις αιματος

Επισκέπτης

υπαρχουν ομως και ατακτα και ανηθικα πορνιδια που τους αρεσει το κατιτις παραπανω (ακομα και χωρις εξτρα ποσου) !!!! :boobies: :boobies: :boobies:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Ετσι
bravo-009.gif

Πριν το "κατω"..φαει το "πανω"..το πουλι σας και την υπογραφη σας να προσεχετε που τα βαζετε..
cool-045.GIF

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
υπαρχουν ομως και ατακτα και ανηθικα πορνιδια που τους αρεσει το κατιτις παραπανω (ακομα και χωρις εξτρα ποσου) !!!! :boobies: :boobies: :boobies:
Ασπρουλη μου δεν θελω να επεκταθω σ'αυτο που ειπες..θα πω μονο..οτι πολλες ειναι αυτες που προσφερουν το κατιτις τους..που αυτο δεν σημαινει αναγκαστικα οτι ανηκουν στον αγοραιο ερωτα..
Πιο πολλα "παρασημα" κυκλοφορουν εκτος των "οικων".

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ετσι
bravo-009.gif

Πριν το "κατω"..φαει το "πανω"..το πουλι σας και την υπογραφη σας να προσεχετε που τα βαζετε..
cool-045.GIF
Με καθαρο μυαλο προσεχουμε που τα βαζουμε,αλλα αν ειναι θολωμενο???

Επισκέπτης
Ασπρουλη μου δεν θελω να επεκταθω σ'αυτο που ειπες..θα πω μονο..οτι πολλες ειναι αυτες που προσφερουν το κατιτις τους..που αυτο δεν σημαινει αναγκαστικα οτι ανηκουν στον αγοραιο ερωτα..
Πιο πολλα "παρασημα" κυκλοφορουν εκτος των "οικων".

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Αυτο να λεγεται!

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Οι πιο εμπειροι (ανω της 20ετους εμπειριας) επιβεβαιωσαν αυτο που ολοι εχουμε μυστικο :

[size=14pt]Του μπουρδελιαρη το πουλι δεν καυτηριαστηκε ποτε[/size]

ROMANTIC

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε και 'γω ασχολουμε με το σπορ αρκετα χρονια αλλα θελω να ρωτησω τους συναγωνιστες αν αισθανοντε ασφαλεις με το ελευθερο στοματικο Το 'χω κανει και 'γω σε κωλομπαρο αλλα οταν πηγα μετα απο καιρο για μια τακτικη εξεταση αιματος μου βρηκαν χαμηλα τα λευκα αιμοσφαιρια
που σημαινει ιωση και μεχρι να βγουν και κατι συμπληρωματικες εξετασεις για AIDS,ηπατιτιδες,κ.λ.π. περασα δυο μερες χωρις υπνο με αγωνια και αγχος που δεν περιγραφεται
Ευτυχως τα αποτελεσματα ηταν αρνητικα Ας σκεφτει λοιπον ο καθενας αξιζουν λιγα λεπτα ηδονης
για μια ολοκληρη ζωη? Γι'αυτο ας φοραμε το σκουφακι ακομα και στην πιπα Τι να κανουμε?

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
φιλε romantic χωρις να θελω να σε τρομάξω, η εξεταση δεν θα δειξει τιποτα τις πρωτες ημερες. σε 6 μηνες περίπου φαινεται αυτο.

Επίσης οι πορνες ειναι υγιεις αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι εσεις θα παραμείνετε υγιεις μετα απο μια επισκεψη. Η ηπατίτιδα μεταδίδεται και με το σάλιο. αν υποθέσουμε οτι πριν απο σενα ηταν καποιος με υπατίτιδα κι εγλειψε το στήθος της κοπελας και σε 5 λεπτα το γλύφεις κι εσυ. λες να γλυτώσεις; Το μόνο σίγουρο ειναι πως η κοπέλα δεν κόλλησε τίποτα αλλα εσυ κολλησες.
γι'αυτο λοιπον, προσοχή τι γλείφουμε και τι μας γλείφουνε. κι όπως κάνει εμβόλια η κάθε πόρνη καλο είναι να κανουμε όλοι. Για τις ηπατίτιδες ειναι μια σειρά απο 3 εμβόλια (ένα καθε μήνα περίπου)

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Παιδειά σας βρίσκω πολύ θετικούς και αισιόδοξους!!! :o
Στην Ελλάδα ζούμε όλοι στο μυαλό τους έχουν την κομπίνα και την απάτη.Λέτε να μην συμβαίνει το ίδιο και στο χώρο του πληρωμένου έρωτα;;; :think:
Eντάξει ας δεχτώ ότι όπου τα πράγματα είναι <<νόμιμα>>(έχει ζητήσει κανείς σας άδεια εργασίας και τις εξετάσεις υγείας της κοπέλας,δε νομίζω)επικρατεί σχετικά safe sex(με 30-40 άνδρες την ημέρα μπορεί αναπάσα στιγμή μία ιερόδουλος να αρπάξει το παραμικρό) σκεφτήτε ακόμα ότι σε κάθε σπίτι υπάρχει η πιθανότητα να είναι άλλες νόμιμες και άλλες όχι.
Υ.Γ.Απορώ από που πηγάζει το νόμιμα στούντιο/μπουρδέλα που πολλοί λέτε!!!!! :huh: :huh: :huh:
Υ.Γ.2Προσωπική μου άποψη σχετικά άπειρη,τα πράγματα είναι ρουλέτα.Για αυτό λοιπόν αφού πήρα ελάχιστες εμπειρίες από στούντιο θα δραστηριοποιηθώ ελάχιστα και στα ct γιατί για cg χλωμό το βλέπω και θα αποσυρθώ.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Από το πληρωμένο :knockinb: γιατί  :knockinb: έτσι και το άρχισεις δεν το σταματάς με τίποτα!!!! :rockon:
Υ.Γ.Το πιο ισχυρό ναρκωτικό!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom