You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα πιο ξέκωλα κωλόμπαρα της Αθήνας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zogler gr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 919
- Εμφανίσεις 444K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
s/milfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2017
- Like
- 127
- Πόντοι
- 6
είναι σαν να γράφεις σε μια παρέα οινόφιλων : μά γιατί πίνετε κρασί και πετάτε τα λεφτά σας ;γιατι πατε στα μπαρακια κ πετατε τα λεφτα σας ρε παιδια?τι περιμενετε απο εκει?ποτε δεν καταλαβα...
Iakwvos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 113
- Πόντοι
- 1
Μάγκα που είναι αυτή???Ξέρω μία να σε στείλω αλλά είναι καμιά 500χμ μακριά σου, συμβιβάζεσαι?
Οι καλύτεροι βύζοι στην Ελλάδα. Είχε πάνω από τριάρι και τα μεγάλωσε. Τη σιλικόνη δεν την καταλαβαίνεις εκτός αν τα ζουλήξεις πολύ. Στητά καλοσχιματισμένα!
Ενδιαφέρομαι εγώ !!!!
Την έχω τεράστια ανάγκη
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
είναι σαν να γράφεις σε μια παρέα οινόφιλων : μά γιατί πίνετε κρασί και πετάτε τα λεφτά σας ;
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
Εχω παει σε καμποσα κωλομπαρα στην αθηνα τελευταια και ψαχνω καποια γκομενα με σιλικονατους βυζους.. Εμφανιση συμβιβαζομαι και μετρια να ειναι.. Εχει κανεις καποια υποψην του?
Τζίνα μίλφ 50άρα με τρισημισάρια στο Pub65(Κεφαλληνίας 65 κάθετη στην 3ης Σεπτεμ.) στην Κυψέλη. Αφήνει δάχτυλα και αν την πιέσεις(εκτός του χρήματος θέλει και τρόπο) και τσιμπούκι, για έξω δεν ξέρω.
Καλή τύχη.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Mην παρασυρθείς από την καύλα γιατί Θα σε "δαγκώσει" άσχημα η συγκεκριμένη.
Υ.Γ. Η ίδια μου είπε ότι είναι σιλικόνη και φαίνεται και στο χούφτωμα. Αρκετά σκληρά...
Να σου πω: δεν ξερω σιγουρα αν ειναι κωλομπαρο απλα επειδη δουλευει εκει μια κοπελα που περασε για λιγο απο το baby gold και τη ρωτησα αν ειναι παρομοιο στυλ με το απλο μπαρ μου ειπε ναι. Παντως σκοπευω να παω μερα που δεν θα εχει event για να κοψω κινηση...
Πέρασμα χτες από το Λούσυ. Ειχα παει προετοιμασμενος να βρω καποια ξεκωλα τριτο-τεταρτης κατηγοριας να μου πουλήσουν λίγο παραμύθι, να πω κ γω τα δικά μου και να δω τι παιζει γενικα. Μπαινω μεσα το μαγαζί είναι πολύ μικρότερο από ότι περίμενα. Ερχεται μια Ουκρανιδα συστηνεται ως Ουλαντα. Μου λεει 35αρα δεν την κανω κατω απο 40+. Με αρχιζει στα γλωσσοφιλα και τα χουφτωματα μεσα στο μπαρ τελικα μετα απο 4 νερα(!) παμε στην τουαλετα για πιπα. Αρχικα με προφυλακτικο αλλα με ειδε που δεν εχυνα με τιποτα.(Της ειπα και οτι μονο με πιπα αργω να χυσω) οποτε βγαζει την καποτα και αρχιζει να πιπωνει βαθια. Τελικα μετα απο κανα δεκαλεπτο την εχυσα στο στομα και στα βυζια. Γυρισα μετα να τελειωσω τη μπυρα μου και εφυγα. Για μια φορα στο τοσο δεν ειναι ασχημα αλλα δεν ειναι και για συνεχεια. Ειδικα οταν με τα λεφτα αυτα μπορει να παει καποιος σε στουντιο με τις ανεσεις του και με πιο ομορφες κοπελες
adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
Κοστος τυπε για ολη την φαση?
adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
ωραιος τυπε τοτε νομιζω αξιζε η καταδρομικη..Μαζι με τα δικα μου 45
bill noxas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2010
- Like
- 268
- Πόντοι
- 26
Ουλάντα;;; Μάλλον Γιολάντα θα είπε αλλά με πολύ βαριά Ουκρανική προφορά..Έχει παράδοση σε Ουκρανικά milf το κατάστημα.....Ερχεται μια Ουκρανιδα συστηνεται ως Ουλαντα.
adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
ωραιος ρε τυπεΔεν ξερω τι ηθελε να πει!! Τη ρωτησα μαλιστα δυο φορες και το συνδυασα με τον παικτη του Παναθηναϊκου για να το θυμαμαι (του Λουντ)!!!
bill noxas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2010
- Like
- 268
- Πόντοι
- 26
Δεν ξερω τι ηθελε να πει!! Τη ρωτησα μαλιστα δυο φορες και το συνδυασα με τον παικτη του Παναθηναϊκου για να το θυμαμαι (του Λουντ)!!!
statusorama
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2005
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.670
- Πόντοι
- 6.240
Η παλια HIGHWAY κλασσικο ελληναδικο που αλλαξε ιδιοκτητη και ονομα...Ξέρει κανείς τίποτα για το GDC Ηλία Ηλίου 28 και Λεωφόρο βουλιαγμένης
Σαν HIGHWAY δεν ειχε βιζιτες κτλ τωρα δεν ξερω.. αλλα κανει Live κτλ....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 40
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις