Το κόλπο είναι ότι δεν μασ είπανε για τιμές....Και ποιό απο τα δίδυμα που είπανε αξίζει τα λευτά του!!!
Οι τιμές, συνήθως είναι Χ2 (με μία μικρή ίσως έκπτωση, κατά περίπτωση).
Το κόλπο είναι ότι δεν μασ είπανε για τιμές....Και ποιό απο τα δίδυμα που είπανε αξίζει τα λευτά του!!!
Αλλο ενα καλο διδυμο
[/URL]
Προτιμώ να μάθω αν δουλελυουν σε κάποιο μαγαζί οι κορασίδες!!!!! Ακούσ ωρέ εσυ που έβαλες την φώτο? Παίζουν σαν δίδυμο σε κάποιο μαγαζί ή απλα μας εστειλες αδιάβαστους ρε tresurert?
οχι κατηγορηματικαΠροτιμώ να μάθω αν δουλελυουν σε κάποιο μαγαζί οι κορασίδες!!!!! Ακούσ ωρέ εσυ που έβαλες την φώτο? Παίζουν σαν δίδυμο σε κάποιο μαγαζί ή απλα μας εστειλες αδιάβαστους ρε tresurert?
1. τα κοριτσια ειναι ασχετα με ελληνικα μασατζιδικα.
2. καλο διδυμο ειναι αυτο που κανει παιχνιδι μεταξυ του,
ολα τα αλλα ειναι ιστοριες για αρκουδες
3. το καλυτερο διδυμο να ειναι , αν δεν βρεις χημεια πανε στραφι τα λεφτα και ο χρονος σου.
Προτιμώ να μάθω αν δουλελυουν σε κάποιο μαγαζί οι κορασίδες!!!!! Ακούσ ωρέ εσυ που έβαλες την φώτο? Παίζουν σαν δίδυμο σε κάποιο μαγαζί ή απλα μας εστειλες αδιάβαστους ρε tresurert?
και για να μη ρωτατε ουτε οι αλλες με το βιολοντσελο παιζουν καπου.
διδυμο εχεις ξανακανει?ΤHX. Τώρα είδα την απάντηση σου... Επέιδή ψάχνομε να β΄ρω καλό δίδυμο με χημεία να περάσω καλά και επειδή ΔΕΝ έχω ξαναπάει σε μασάζ, τι πιθανότητες έχω να κάνω δύίδυμο?
Tετοια μωρα μην περιμενεις να δεις ποτε σε μαγαζι....
Οποιος καταφερει και βαλει τετοια κορμια σε μαγαζι θα μαζεψει ολο το χαρτι.Μετα θα πεσει κατακορυφα ομως η ποιοτητα του μασαζ και θα ανεβει της μπριζολας(αν και ακομα και αυτο παιζετε?
διδυμο εχεις ξανακανει?
αν δεν εχεις παει ομως σε μασαζ, καλυτερα αρχισε με μια...
η χημεια στο διπλο ειναι διαφορετικη απο οτι στο μονο
δεν εχει καμια φιλη η Νανα?Δίδυμο έχω κάνει, σε μασάζ δεν έχω ξαναπάει....Έλα όμως που εγώ αυτό ψαχνω, δίδυμο δηλαδή. Αν είναι για μασάζ και πήδημα, πάω στα σίγουρα στην Νανά που και απο μασάζ ξέρει και σε φτιάνχει τρελλά και γαμάς καλά!!! Και μην ξεχνάς iblis ότι είναι και ταϋλανδή...(έτσι λέει τουλάχιστον αυτή. Η τσα2 λέει ότι της κατέβει...Κινέζα την έχει πει, γιαπωνέζα την έχει πει όπως και σχεδόν όλες τις κίτρινες φυλές)
ψηφοφόρος και εγώ της Δευκαλίωνος .........Αννα - Νατάσα ...Αννα - Ελένη .... Από μασάζ συμφωνώ ίσως για τη Ζάνα ,καλή προσπάθεια αλλά λίγη ...Αδελφαι Μπρόγιερ- η δεξια = Μαργαρίτα είναι τώρα ως γνωστον η πεθερά του Νικου Χ' νικολάου ...
Απο δίδυμα εγώ ψηφίζω απο παλια Δευκαλίωνος Αννα με Λαρίσα Και Αννα με Ευα μιλφ
και Συγγρου πέρσι Τζενη με Ρενα και Μαρία με Μονικα (ή κάτι τέτοιο)
Απο μασαζ δεν εχω βρει κάτι αντίστοιχο- ισως παλια Ζανα με Κατερινα (η πολωνη με ....τατουαζ και στομάχι ..)
διδυμο εχεις ξανακανει?
αν δεν εχεις παει ομως σε μασαζ, καλυτερα αρχισε με μια...
η χημεια στο διπλο ειναι διαφορετικη απο οτι στο μονο
χωρις πλακα παντως,
σε αλλα σου το λενε μονες τους,
σε αλλα απλα το ζητας.
Αν εχεις και την εμπειρια οπως λες δε θα εχεις προβλημα.
Κανε μια βολτα στα μαγαζια μασαζ,
και διαλεξε κατα βουληση.
Καλη επιτυχια!