jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
με γράψανε κανονικά...
μη τους τηνε μαγαρίσω...
μη τους τηνε μαγαρίσω...
αγαπητέ Αντζελο σας έχω στείλει πμ... μην φοβάστε δεν θα σας την ξεκωλιάσω...
μαλλον αυτο φοβουνται δεν εξηγειται αλλιως...αγαπητέ Αντζελο σας έχω στείλει πμ... μην φοβάστε δεν θα σας την ξεκωλιάσω...
εγώ περιμένω πάντως... άδικα μάλλον...
η εχεμυθια ειναι το χαρακτηριστικο σου,φιλε μου...αν η κοπέλλα δεν θέλει να δίνουν το τηλέφωνό της,τότε ο συναγωνιστής που το σέβεται αυτό είναι πολύ σωστός......μου έχει τυχει κι εμένα.......
λοιπον φιλε μου δεν εχω κατι προσωπικα με σενα ουτε με κανεναν εδω μεσα.. και πμ μην στελνετε.οσο για τα δυο παιδια το εδωσα επειδη ρωτησανε ειπα οτι εχει δικο της χωρο ρωτησα τη κοπελα ηθελε και τελειωσε..τωρα το τι πως και γιατι δεν εχει σημασια..αν δεν θελει η κοπελα με το ζορι δεν γινεται κατι...αφού παραπάνω λέει ο Αντζελο οτι η ενημέρωση έγινε... ΚΑΝΟΝΙΚΑ....
τι δικαιολογίες είναι αυτές?
εχεμύθεια...η εχεμυθια ειναι το χαρακτηριστικο σου,φιλε μου...
τι να σου πουλησω τι δε καταλαβαίνεις πελάτη όπως θες να λέγεσαι και γιατί να σου απαντήσω υποχρεωμένος είμαι σε ξέρω και απο χθες.αν δεν καταλαβαίνεις πρόβλημα σου και χαρακτηρισμούς αλλου εγώ δεν σε προσβαλα,ουτε ψευτακο απο κει και πέρα δεν μπορω να κάνω τίποτα αν δεν καταλαβαίνεις.κακώς ασχολήθηκα βρήκα και το μπελα μου..αχαχαααα δηλαδή ξαναρώτησες και για μένα και σουπε όχι...
αχαχαχα
τι πίπες πας να μας πουλήσεις...
ευχαριστώ...
ούτε στο αρχικό μου πμ δεν απαντησες ρε ψευτάκο...
και φίλος σου δεν είμαι...
πελάτης είμαι...
εχεμύθεια...
προφανως ηταν γνωστοι του , νομιζω πολυ χρονο χασαμε ηδη, ειναι και αλλου πορτοκαλιες αλλωστεμαλακίες αγαπητοί...
μαιμού οι δικαιολογίες σας...
εφ' όσον λέει ο ιδιος ο Αντζελο οτι ενημέρωσε τους συναγωνιστές σε προηγόύμενα πόστ...
ντανυ και πετερ έσπευσαν να ευχαριστήσουν...
που σημαίνει οτι δεν πρόκειται περί φραγμού πού έχει βάλει η Ηλιάνα...
άρα εδώ υπάρχει κάποιου είδους διάκριση... η οποια δεν πηγάζει απο την μασατζου αλλά απο τον συνάδελφο πελατη... και πράγματι απορώ ποιά μπορεί να είναι αυτή... στο πρόσωπο μου...?
επίσης όταν δεχομεθα πμ πριν 3 ημέρες και ποσταρισμα ταυτόχρονα στο νήμα... και είμαστε ONLINE... κάνουμε τον κόπο και απαντάμε ευγενικά αγαπητοι μου...
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ...
όχι 3 μέρες μετά να εμφανιζόμαστε και να λέμε ότι μας καπνίσει για δικαιολογίες...
άλλα λόγια να αγαπιόμαστε... ''φίλοι μου''
σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας...