Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
βιοτεχνικο μουνι υπαρχει τυπε?Να είστε καλά,μου δίνετε υλικό για την εργασία μου στο μεταπτυχιακό με θέμα "ιατρική,βιοτεχνολογία και κοινωνικός έλεγχος"
βιοτεχνικο μουνι υπαρχει τυπε?Να είστε καλά,μου δίνετε υλικό για την εργασία μου στο μεταπτυχιακό με θέμα "ιατρική,βιοτεχνολογία και κοινωνικός έλεγχος"
Τύπε την νιμερτις?βιοτεχνικο μουνι υπαρχει τυπε?
βιοτεχνικο μουνι υπαρχει τυπε?
βιοτεχνικο μουνι υπαρχει τυπε?
ναι αδερφέ έχω βιονικό πούτσο με 1,5 βολτ άλλα τον δίνω μόνο σε γυναίκεςβιοτεχνικο μουνι υπαρχει τυπε?
πρόσφατα, πριν κανένα 6μηνο αλλά και πολύ παλιότερα τότε που ήσαντο όλοι καβλωμένοι με τους δορυφόρους και το διάστημα, σήκωσαν οι ρώσσοι ένα δορυφόρο, τον οποίο και καλά έκαναν μετρήσεις για τον καιρό.Oι σοβιετικοι παλιοτερα και οι ρωσοι τωρα ειναι πολυ μπροστα απο την εποχη τους, θυμαστε πριν λιγα χρονια στο θεατρο τι μαγκια ειχανε κανει με το αορατο,αοσμο αεριο που παρελυσε τους τσετσενους που ειχαν ομηρους σε ενα θεατρο αν θυμαμαι καλα. Οι αμερικανοι ακομα ψαχνουν και δεν μπορουν να βρουν πως το ειχαν κανει αυτο οι ρωσοι.
Απο την μια το παιζεις ανοιχτόμυαλος αλλά είσαι τόσο κολλημένος που σου βγαίνει τρελή φανατιλα!τι δεν αναγνωρίζετε ρε κοιτάτε στο διάστημα τι κάνανε οι άνθρωποι και πότε.
Στην πραγματικότητα όμως ήταν κατασκοπευτικός και πέρναγε ανά μερικές δεκάδες λεπτά πάνω από τις Η.Π.Α..
Oι σοβιετικοι παλιοτερα και οι ρωσοι τωρα ειναι πολυ μπροστα απο την εποχη τους, θυμαστε πριν λιγα χρονια στο θεατρο τι μαγκια ειχανε κανει με το αορατο,αοσμο αεριο που παρελυσε τους τσετσενους που ειχαν ομηρους σε ενα θεατρο αν θυμαμαι καλα. Οι αμερικανοι ακομα ψαχνουν και δεν μπορουν να βρουν πως το ειχαν κανει αυτο οι ρωσοι.
Δηλαδή έριξαν αεριο που επηρέασε μονο τους Τσετσενους;Oι σοβιετικοι παλιοτερα και οι ρωσοι τωρα ειναι πολυ μπροστα απο την εποχη τους, θυμαστε πριν λιγα χρονια στο θεατρο τι μαγκια ειχανε κανει με το αορατο,αοσμο αεριο που παρελυσε τους τσετσενους που ειχαν ομηρους σε ενα θεατρο αν θυμαμαι καλα. Οι αμερικανοι ακομα ψαχνουν και δεν μπορουν να βρουν πως το ειχαν κανει αυτο οι ρωσοι.
σιγα να μη ψαχνουν οι αμερικανοι . καμια μαγκια δεν υπαρχει φιλε μου στην υποθεση .Oι σοβιετικοι παλιοτερα και οι ρωσοι τωρα ειναι πολυ μπροστα απο την εποχη τους, θυμαστε πριν λιγα χρονια στο θεατρο τι μαγκια ειχανε κανει με το αορατο,αοσμο αεριο που παρελυσε τους τσετσενους που ειχαν ομηρους σε ενα θεατρο αν θυμαμαι καλα. Οι αμερικανοι ακομα ψαχνουν και δεν μπορουν να βρουν πως το ειχαν κανει αυτο οι ρωσοι.