Νέα

Τα παπαγαλάκια έβγαλαν είδηση για επικείμενο σεισμό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelos21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Υπονοείς ότι δεν έχουν καλά θεμέλια οι πολυκατοικίες της Αθήνας? Και τι κάνουν οι πολιτικοί μηχανικοί μας? Στην Ιαπωνία δηλαδή γιατί αντέχουν? :2funny: :2funny: :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ρε παιδια μια ερωτηση
εχει προβλεψει ποτε κανενας κατι?
αλλα συγκεκριμενα
το να παω στο τοκυο που καθε 5 λεπτα κανει σεισμο
και πω οτι μεσα στο μηνα θα κανει σεισμο δεν ειμαι και προφητης

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
ρε παιδια μια ερωτηση
εχει προβλεψει ποτε κανενας κατι?
αλλα συγκεκριμενα
το να παω στο τοκυο που καθε 5 λεπτα κανει σεισμο
και πω οτι μεσα στο μηνα θα κανει σεισμο δεν ειμαι και προφητης
Σωστος!! και γι αυτο εχουν και καλυτερη υποδομη και αντισεισμικα κτιρια υψηλης αντοχης με γερο μπετον
τεθωρακισμενα.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
παιδια εδω και λιγη ωρα ο msn μου δεν λεει να σθνδεθει...
λετε να ειναι προεορτιο του επικειμενου σεισμου?

Kαι ο δικός μου το ίδιο...

Φίλοι ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

Πρόβλεψη δεν μπορεί να γίνει με τα δεδομένα και τα μέσα του σήμερα. Μαντεψιές είναι. Αν κάνει κάποιος 100 "προβλέψεις" σε μια σεισμογενή περιοχή, ε ΚΑΠΟΤΕ θα πέσει και μέσα. Απλό. Χαλαρώστε. ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

OP
OP
T

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Στον προυγουμενο σεισμο της Παρνηθας εβγαλαν πολλα κτιρια οκ ενω ηταν με χοντρες ζημιες . Αυτα φοβουνται τωρα..... Και ευχονται ολοι στο φιλοτιμο του μπετον (οσο περνουν τα χρονια τοσο σκληρενει και αντεχει). Παντος εγω εγραψα για παπαγαλακια γιατι δεν υπαρχει επιστημονικη αποδειξη προγνωσης. Αυτα και ο καθενας κρινει καταλαβαινει αλλα και στην τελικη τα γραφει και στα αρχ.... αν χρειαστει.
Για τους Ιαπωνες οι κατασκευες τους απεχουν πολυ απο ολες τις κατασκευες παγκοσμιως και αυτοι ιοθετησαν το ΒΑΝ ενω εμεις (Γαμημενα συμφεροντα απο καρεκλοκενταυρους) ριξαμε οσο μπορουσαμε λασπη στην ομαδα.
Αν κανει εστω και 6 στην Παρνηθα τοτε θα γινει χαμος.

Υ.Γ. και εμενα το msn δεν παιζει μαλλον ερχετε  :2funny: :2funny: :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Στον προυγουμενο σεισμο της Παρνηθας εβγαλαν πολλα κτιρια οκ ενω ηταν με χοντρες ζημιες . Αυτα φοβουνται τωρα..... Και ευχονται ολοι στο φιλοτιμο του μπετον (οσο περνουν τα χρονια τοσο σκληρενει και αντεχει). Παντος εγω εγραψα για παπαγαλακια γιατι δεν υπαρχει επιστημονικη αποδειξη προγνωσης. Αυτα και ο καθενας κρινει καταλαβαινει αλλα και στην τελικη τα γραφει και στα αρχ.... αν χρειαστει.
Για τους Ιαπωνες οι κατασκευες τους απεχουν πολυ απο ολες τις κατασκευες παγκοσμιως και αυτοι ιοθετησαν το ΒΑΝ ενω εμεις (Γαμημενα συμφεροντα απο καρεκλοκενταυρους) ριξαμε οσο μπορουσαμε λασπη στην ομαδα.
Αν κανει εστω και 6 στην Παρνηθα τοτε θα γινει χαμος.

Υ.Γ. και εμενα το msn δεν παιζει μαλλον ερχετε  :2funny: :2funny: :2funny:
ο προιγουμενος σεισμος δεν ηταν περισοτερο καταστροφικος
γιατι την αθηνα εσωσε το ορος αιγαλεω
ετσι θυμαμαι εγω

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Λίγοι γνωρίζουν πως αυτός ο σεισμός είχε το επίκεντρό του στο ΝΔ τμήμα της Πάρνηθας, Δ. της Ελευσίνας. Έτσι εξηγείται ο ρόλος του ο. Αιγάλεω, αλλιώς δεν βγαίνει νόημα. Η Ελευσίνα, "πάνω" από το επίκεντρο, "κουνήθηκε" σχεδόν κατακόρυφα όλη μαζί και δεν είχε ζημιές.

Αν πάτε στη Μονή Δαφνίου θα δείτε μεγάλες ρωγμές στα πεζούλια γύρω από τη μονή. Δεν ξέρω αν τελείωσαν οι επισκευές στο καθολικό, που πέρσυ ήταν κλειστό. Από πάνω (αν ανέβει το μονοπάτι) έχει τη δυνατότητα να δει κανείς το τοπικό ρήγμα.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
φίλε μου το ότι μπορεί να σκληρήνει το μπετόν δεν είναι αναγκαστικά καλό.σκέψου ότι παράλληλα διαβρώνεται και ο οπλισμός,και συνεπώς η συμπεριφορά της κατασκευής δεν είναι καθόλου ελαστική,έχεις απότομη θραύση.για την περίπτωση που υπάρχουν ρωγμές,ξέρεις καλύτερα από μένα ότι είναι ασ'τα να πάνε,δεν σε σώζει ούτε ό μητσοτάκης:-)

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
ΑΑ,και για να μην ξεχνιόμαστε,δεν φταίνε τόσο οι μηχανικοί όσο οι απαράδεκτοι εργολάβοι.αν τηρούσαν ευλαβικά τις υποδείξεις των περισσότερων μηχανικών οι ελληνικές κατασκευές δεν θα είχαν απολύτως κανένα πρόβλημα.δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κακοί μηχανικοί,απλά το πλήθος των προβλημάτων πηγάζει από αλλού

OP
OP
T

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
φίλε μου το ότι μπορεί να σκληρήνει το μπετόν δεν είναι αναγκαστικά καλό.σκέψου ότι παράλληλα διαβρώνεται και ο οπλισμός,και συνεπώς η συμπεριφορά της κατασκευής δεν είναι καθόλου ελαστική,έχεις απότομη θραύση.για την περίπτωση που υπάρχουν ρωγμές,ξέρεις καλύτερα από μένα ότι είναι ασ'τα να πάνε,δεν σε σώζει ούτε ό μητσοτάκης:-)

Συμφωνω απολυτα σε αυτα που λες αλλα απο καπου πρεπει να πιαστουμε. Παντως οι οικοδομες απο το 1990 και μετα εχουν καλυτερη αντιδραση.
Παιδια τα σχολεια ειναι το μεγαλο προβλημα....

Υ.Γ. το msn επανηλθε αρα δεν παιζει κατι  :2funny: :2funny:

OP
OP
T

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Το NEGA CHANEL αναφερεται στην φημη αυτη την στιγμη

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε...μπου χαχαχαχαχα :2funny: :2funny:

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
:grin: σωστότατο σε βρίσκω.εξ'αλλού η ελπίδα είναι το μόνο που μας έχει μείνει στο έρμο το ελλάδισταν.Αν το χάσουμε και αυτό,χάθηκαμε

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μιας και πάλι ανοίχτηκε θρεντ για σεισμούς, ξαναποστάρω το παρακάτω λινκ

Πόσες φορές είδατε το όνομα της χώρας μας στη λίστα???
Και πόσες φορές, άραγε, θα το δούμε και αύριο...και μεθαύριο...και και και

Επισκέπτης
τι εγινε ρε παπαγαλακια???τα σκισατε τα πτυχια σας???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom