talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
με 8,5 δεν θα προλάβουμε την δευτέρα παρουσία....θα έχουμε αποδημήσει εις κύριον..Αν θα ειναι πανω απο 7,5 η 8,5 ριχτερ μαλλον παμε για δευτερα παρουσια φιλε
με 8,5 δεν θα προλάβουμε την δευτέρα παρουσία....θα έχουμε αποδημήσει εις κύριον..Αν θα ειναι πανω απο 7,5 η 8,5 ριχτερ μαλλον παμε για δευτερα παρουσια φιλε
Σωστος!! και γι αυτο εχουν και καλυτερη υποδομη και αντισεισμικα κτιρια υψηλης αντοχης με γερο μπετονρε παιδια μια ερωτηση
εχει προβλεψει ποτε κανενας κατι?
αλλα συγκεκριμενα
το να παω στο τοκυο που καθε 5 λεπτα κανει σεισμο
και πω οτι μεσα στο μηνα θα κανει σεισμο δεν ειμαι και προφητης
παιδια εδω και λιγη ωρα ο msn μου δεν λεει να σθνδεθει...
λετε να ειναι προεορτιο του επικειμενου σεισμου?
και ιμπρεζα και εβο και σκαιλαινΣωστος!! και γι αυτο εχουν και καλυτερη υποδομη και αντισεισμικα κτιρια υψηλης αντοχης με γερο μπετον
τεθωρακισμενα.
ο προιγουμενος σεισμος δεν ηταν περισοτερο καταστροφικοςΣτον προυγουμενο σεισμο της Παρνηθας εβγαλαν πολλα κτιρια οκ ενω ηταν με χοντρες ζημιες . Αυτα φοβουνται τωρα..... Και ευχονται ολοι στο φιλοτιμο του μπετον (οσο περνουν τα χρονια τοσο σκληρενει και αντεχει). Παντος εγω εγραψα για παπαγαλακια γιατι δεν υπαρχει επιστημονικη αποδειξη προγνωσης. Αυτα και ο καθενας κρινει καταλαβαινει αλλα και στην τελικη τα γραφει και στα αρχ.... αν χρειαστει.
Για τους Ιαπωνες οι κατασκευες τους απεχουν πολυ απο ολες τις κατασκευες παγκοσμιως και αυτοι ιοθετησαν το ΒΑΝ ενω εμεις (Γαμημενα συμφεροντα απο καρεκλοκενταυρους) ριξαμε οσο μπορουσαμε λασπη στην ομαδα.
Αν κανει εστω και 6 στην Παρνηθα τοτε θα γινει χαμος.
Υ.Γ. και εμενα το msn δεν παιζει μαλλον ερχετε
φίλε μου το ότι μπορεί να σκληρήνει το μπετόν δεν είναι αναγκαστικά καλό.σκέψου ότι παράλληλα διαβρώνεται και ο οπλισμός,και συνεπώς η συμπεριφορά της κατασκευής δεν είναι καθόλου ελαστική,έχεις απότομη θραύση.για την περίπτωση που υπάρχουν ρωγμές,ξέρεις καλύτερα από μένα ότι είναι ασ'τα να πάνε,δεν σε σώζει ούτε ό μητσοτάκης:-)
γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε...μπου χαχαχαχαχαφίλε μου το ότι μπορεί να σκληρήνει το μπετόν δεν είναι αναγκαστικά καλό.σκέψου ότι παράλληλα διαβρώνεται και ο οπλισμός,και συνεπώς η συμπεριφορά της κατασκευής δεν είναι καθόλου ελαστική,έχεις απότομη θραύση.για την περίπτωση που υπάρχουν ρωγμές,ξέρεις καλύτερα από μένα ότι είναι ασ'τα να πάνε,δεν σε σώζει ούτε ό μητσοτάκης:-)
ρε μαγκα επειδη δεν εχουμε τιβιΤο NEGA CHANEL αναφερεται στην φημη αυτη την στιγμη