Νέα

Τα πάντα μαζί μας σ' ένα USB stick!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Και πάλι όμως θα το ξαναπώ... ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ! Οσοι τα πρόλαβαν, είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι θα συμφωνούμε...

Αλήθεια, θυμάστε το θρυλικό War Games?

Και για να μην βγαίνουμε off-topic, μπορούμε να συνεχίσουμε την σχετική συζήτηση εδώ...

alexsio

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητε Duracell

Συγνωμη αν ειμαι εκτοσ θεματος.  Εχω ενα flash CRUZER 8mb το οποιο δεν το αναγνωριζει ο υπολογιστης μου.  Μηπως εχεις καμμια συμβουλη για πως να μπορεσω να ανακτησω τα ατρχεια που εχω πανω του.  Ευχαριστω

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
14.400 ??? Ααα εσύ προχώρησες πολύ! Απ' τα 300 ξεκίνησε το "όνειρο"... κ όσοι μετά από ένα χρόνο καταφέραμε να έχουμε modem 1.200 ή λίγο αργότερα στα 2.400 bps θεωρούμασταν "προνομιούχοι"... :2funny:
Και πάλι όμως θα το ξαναπώ... ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ! Οσοι τα πρόλαβαν, είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι θα συμφωνούμε...

Η πρώτη μου διαδικτυακή σύνδεση έγινε στις ΗΠΑ το 1983 με comodore64 και ακουστικό modem στα 300bps!!!! Συνδέθηκα σε BBS στην COMPUSERV για να μθαίνω ειδήσεις από πατρίδα!
Α ρε τι μου θυμίσατε!!!!
Αλλά έτσι είναι να θυμούντε οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι!

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Η πρώτη μου διαδικτυακή σύνδεση έγινε στις ΗΠΑ το 1983 με comodore64 και ακουστικό modem στα 300bps!!!!

Τύπου "acoustic coupler" ήταν κι εμένα το πρώτο Modem που δοκίμασα... αλλά δυστηχώς σε συνδυασμό με τα χάλια του Ελληνικού τηλεπικοινωνιακού δικτύου η επικοινωνία ήταν πολύ αργή κ διακόπτονταν κάθε τόσο...

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Εχω ενα flash CRUZER 8mb το οποιο δεν το αναγνωριζει ο υπολογιστης μου.  Μηπως εχεις καμμια συμβουλη για πως να μπορεσω να ανακτησω τα αρχεια που εχω πανω του.  Ευχαριστω

χμ... τι λειτουργικό τρέχει ο υπολογιστής σου? Μήπως το φλασάκι έχει δικούς του drivers ή είναι κλειδωμένο κ χρειάζεται πρόγραμμα ??? Δοκίμασες να διαβάσεις το φλασάκι σε άλλο pc? Προσπάθησε να βρεις (π.χ. demo σε κάποιο μαγαζί με Η/Υ) έναν Macintosh, συνήθως διαβάζουν τα πάντα (οπως π.χ. κ κάρτες μνήμης που δεν μπλοράρουν σε pc) ;)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Τύπου "acoustic coupler" ήταν κι εμένα το πρώτο Modem που δοκίμασα... αλλά δυστηχώς σε συνδυασμό με τα χάλια του Ελληνικού τηλεπικοινωνιακού δικτύου η επικοινωνία ήταν πολύ αργή κ διακόπτονταν κάθε τόσο...

Μετά τις δύο (2) πρώτες εβδομάδες (ως έλλην έκανα χρήση των εγγυήσεων και του δικαιώματος επιστροφής)το άλλαξα με ένα πιο "σύγχρονο". Συγκεκριμένα στο νέο "κούμπωνες το καλώδιο του ακουστικού του τηλεφώνου αφού πρώτα είχες καλέσει και είχες ακούσει την απάντηση του άλλου μοντεμ!!!
Πολύ τεχνολογία!!
Βασικά άλλαξα τέσσερα μόντεμ τότε (πάντα ως έλλην πονηρός). Το τελευταίο το επεστραψα και πήρα τα λεφτά μου πίσω γιατί είχα μάθει οτι στην Ελλάδα δεν ήξεραν τι θα πει μοντεμ και BBS. Μοντεμ ξαναπήρα το 1989.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom