Sugarbabes
Πορνοπαραγωγός Εταιρεία
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Like
- 3.173
Join now *****.tv
Σε χειμερινό mood το εργο
ευχαριστώ φιλε μου πιστευω να σας αρέσει η ταινια οσοι τη δειτε προσπάθησα αρκετα γιατι το γύρισμα ηταν και στο αμαξι και είχε και βροχουλα και κρυο αλλα εντάξει επειδή ειμαι μπαρουτοκαπνισμενος μπουρδελιαρης και εχω ατσαλωθει στα. Μπουρδελα φυλής Μεταξουργείο κτλ δε μασησα. Η μισελ η παρτενέρ μου πολλυ καλη στο σεξ και ωραιο μοντελε κορμι οσοι γουστάρετε δοκιμάστε τη καλα γαμησια και αυριο η ταινία ανεβαινει στο σαιτ. ***** tv απολαυστε υπευθυνα!!!!Γεια σου πανάγο μάγκα,πιστεύω σου πάει ο ρόλος του ταρίφα-γαμιά,αλλά και για σκέτος ταρίφας το έχεις.Τουλάχιστον γαμάς καλύτερη γκόμενα σε αυτήν την ταινία.
ευχαριστώ φιλε μου στο μελλον θα βελτιωθώ κι αλλο ειμαι στην αρχή ακομα εχω να μαθω αρκετα αλλα σας υποσχομαι θα βελτιωθώ ταινία με ταινία και πιστεύω θα γουστάρετε να με βλεπετε και να περνάτε ομορφα. Εξαλλου ο teo η inna ειναι εξαιρετικοι επαγγελματίες και εχουν βοηθήσει ολα εμας τα νεα παιδιά που μπήκαμε στο χωρο. Με τη καθοδηγηση τους και τη δικια μας θεληση ολοι μαζι πιστευω να ανεβάσουμε το ελληνικο πορνο!! Εξάλλου είμαστε ο λαος της τοσντας και του σεξ!! Και μαγκια μας!!!
Πανάγο γράφεις ΙΣΤΟΡΊΑ.