dodinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 218
- Πόντοι
- 66
24/7 στο bou τυπε.....βγες εσυ, μπες εσυ θαμαστε.... :SΕπίσης θα διοργανώνουμε διαγωνισμούς και θα συμμετέχουμε κιόλας με τους κλώνους μας.
24/7 στο bou τυπε.....βγες εσυ, μπες εσυ θαμαστε.... :SΕπίσης θα διοργανώνουμε διαγωνισμούς και θα συμμετέχουμε κιόλας με τους κλώνους μας.
24/7 στο bou τυπε.....βγες εσυ, μπες εσυ θαμαστε.... :S
Επίσης θα διοργανώνουμε διαγωνισμούς και θα συμμετέχουμε κιόλας με τους κλώνους μας.
14 μελη 18 επισκεπτες24/7 στο bou τυπε.....βγες εσυ, μπες εσυ θαμαστε.... :S
14 μελη 18 επισκεπτες
χωρις το κραξιμο θα ηταν το κλασσικο 1 μελος 0 επισκεπτες ;)
τυπε αναλαμβανεις αθλητικο- τσοντες-πορνογραφια......14 μελη 18 επισκεπτες
χωρις το κραξιμο θα ηταν το κλασσικο 1 μελος 0 επισκεπτες ;)
θα παθει κανενα ανευρυσμα ο αλλος να σβηνει και να ξανανεβαζει την ιδια βλακεια μηπως και τα θαψειΤα 4536475 άτομα που διαχειρίζονται το λογαριασμό Ettore μετράνε σαν ένας τύπε.
θα μας πληρωνουν με λαικ?τυπε αναλαμβανεις αθλητικο- τσοντες-πορνογραφια......
θα παθει κανενα ανευρυσμα ο αλλος να σβηνει και να ξανανεβαζει την ιδια βλακεια μηπως και τα θαψει
Τύπε τα likes είναι το bitcoin του μέλλοντος....θα μας πληρωνουν με λαικ?
θα παθει κανενα ανευρυσμα ο αλλος να σβηνει και να ξανανεβαζει την ιδια βλακεια μηπως και τα θαψει
5 like 1 ευρω........ εχω βγαλει 14 € τοσα χρονια...... :-(θα μας πληρωνουν με λαικ?
Θα μπει αλλος κλωνος τυπε...? :SΔίνω χώρο στην συζήτηση σας.
σωστο...Για να μην σπαμάρω πλέον στο νήμα του ***** (ένα από τα 500 εδω μέσα), το σταματάω εδώ οριστικά. Αφού τα ανέχεται ο Αντισθένης αυτά εγώ δεν έχω κανένα λόγο να ασχολούμαι πλέον με τον τύπο Ettore.
Για να μην σπαμάρω πλέον στο νήμα του ***** (ένα από τα 500 εδω μέσα), το σταματάω εδώ οριστικά. Αφού τα ανέχεται ο Αντισθένης αυτά εγώ δεν έχω κανένα λόγο να ασχολούμαι πλέον με τον τύπο Ettore.
εγω θα συνεχισω τυποι....σωστο...
απλα να ξερετε οτι γινεστε τερμα αντιπαθητικοι με τον τροπο που "διαφημιζεστε" εδω μεσα
αυτα
over & out και απο εμενα
Για να μην σπαμάρω πλέον στο νήμα του ***** (ένα από τα 500 εδω μέσα), το σταματάω εδώ οριστικά...