Νέα

Τα μυστικά του ψησίματος... σχάρα, σούβλα κτλ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι θα ψήσετε φέτος το Πάσχα;

  • Αρνάκι

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Κατσικάκι

    Ψήφοι: 1 50,0%
  • Χοιρινό

    Ψήφοι: 1 50,0%
  • Κοτόπουλο

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν τρώω κρέας, είμαι χορτοφάγος!

    Ψήφοι: 0 0,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Μηνύματα
6.084
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Μάγκες συνήθως δεν ασχολούμαι με το ψήσιμο... Φέτος ομως την έχω δει τρελός ψήστης... λεω να παίξω μπάλα με παϊδάκια... και ισως κανένα μπριζολάκι... αν έχετε γνώση κανένα special tip... αμολήστε το!


edit_Duracell: Τα threads συγχωνεύτηκαν λόγω παρόμοιας θεματολογίας...




 

Επισκέπτης
καλημερα τρελε ψηστη..
να τα μαριναρεις..
βαλε σε μια πλαστικη σακουλα κοκκινο κρασι & οτι μπαχαρικα γουσταρεις συν κρεμμυδι-σκορδο-δυοσμο-βασιλικο-δεντρολιβανο(οτι βρεις απο μυρωδικα) & να τ' αφησεις στο ψυγειο για 10-12 ωρες..
 

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Μηνύματα
4.040
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
οπωσδηποτε δευτερο μοτερ !!!
 

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Μηνύματα
3.616
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Το ψησιμο ειναι μεγαλη τεχνη και αν δεν στην διδαξει κανεις απο κοντα δεν μαθαινεται απο το internet δυστυχως ........
 

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Μηνύματα
5.860
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Αν ψησεις μπριζολες παρε λαιμο (που εχει λιπος)
Οχι παρα πολυ φωτια, συχνο γυρισμα  σε ολα.

καμια μπυριτσα να μη στεγνωσεις..  ;)

Καλο πασχα!  :thumbsup:
 

Επισκέπτης
Τις μπιζολες χτυπα τες πριν το ψησιμο για να σπασουν οι ινες και να ειναι μαλακες. Επισης καλη ιδεα αυτα που σου εγραψε pleasuregiver. Για αρνι - κατσικι δεν μπορω να σου γιατι αν και ψηνουμε καθε χρονο εγω δεν πολυ-ασχολουμε. Αναλαμβανουν αλλοι.
Καλη επιτυχια.

Αντε πουστη ελα με πληρωσεις να την κανω για χωριοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!

Αυτο ειναι για το αφεντικο μου, που με εχει στησει στο μαγαζι και δεν ερχεται να φυγω.
9 μερες αδεια απο σημερα. Θα γυρισω ολη την Πελοπονησο με το KLE.
 

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.434
Like
19
Πόντοι
16
Η εμπειρία αποκτάται με τα χρόνια. Σιγά σιγά θα μάθεις πόσο δυνατή πρέπει να είναι η φωτιά, πόσο αλάτι και μπαχαρικο να βάζεις στο κρέας κλπ.
Έχε δίπλα στην σχάρα σου ένα μπολάκι λαδο-ριγανο-λέμονο και ρίχνε πότε πότε πάνω.
Μην τα γυρνάς όλη την ώρα. Ειδικά η μπρίζόλα θέλει γύρισμα 1 φορά.

Καλά ψησίματα και καλό πάσχα.
 

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Μηνύματα
603
Like
0
Πόντοι
6
κοκ κρασι ΚΙΜΙΝΟ και τα ρεστα του πλεζ.
μαριναδα με λεμονι και αλλατι για τα πολυ λιπαρα κρεατα , χημικη ενωση που ψηνει...
δοκιμαστε πορτοκαλαδα για μαριναρισμα .αλλη διασταση....ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ !
καλημερα τρελε ψηστη..
να τα μαριναρεις..
βαλε σε μια πλαστικη σακουλα κοκκινο κρασι & οτι μπαχαρικα γουσταρεις συν κρεμμυδι-σκορδο-δυοσμο-βασιλικο-δεντρολιβανο(οτι βρεις απο μυρωδικα) & να τ' αφησεις στο ψυγειο για 10-12 ωρες..
 
OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Μηνύματα
6.084
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Thanks μαστορια..

 

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Μηνύματα
10.487
Κριτικές
5
Like
68.904
Πόντοι
12.056
Λογικο ειναι οτι για να μαθεις θα πρεπει να καρβουνιασεις μερικα τεμαχια... :dancing:
Ολοι απο καπου ξεκινησαμε...οι πιο πακετο μπριζολες ειναι το χοντρο(προβατινα)
Σταζει το λιπος και αρπαζουν τα καρβουνα γμτ  :headbang: :headbang:


:2funny: :2funny: :2funny:
 
OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Μηνύματα
6.084
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Πάντως μεγάλη προσοχή θέλει στο ψήσιμο (κάρβουνα)το κοτόπουλο...το γαμημένο σου βγάζει το λάδι για να ψηθεί καλά..
 

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Μηνύματα
10.487
Κριτικές
5
Like
68.904
Πόντοι
12.056
Κοτοπουλο και ψαρι ειναι απο τα πιο ευκολα στο ψησιμο...
Ουτε 10 λεπτα στη φωτια δεν θελουν  ;) ;)
 
OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Μηνύματα
6.084
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Κοτοπουλο και ψαρι ειναι απο τα πιο ευκολα στο ψησιμο...
Ουτε 10 λεπτα στη φωτια δεν θελουν  ;) ;)
Για το ψάρι δεν εχω άποψη...είσαι σίγουρος για το κοτόπουλο altec?
 

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Μηνύματα
10.487
Κριτικές
5
Like
68.904
Πόντοι
12.056
Παιζει και τι φωτια εχεις..εγω φτιαχνω καρβουνα απο ξυλο ελιας και αργει να κανει θρακα..
Το κοτοπουλο μπορει να σε ξεγελασει και να το στεγνωσεις αμα το αφησεις πολυ ωρα..
Το βαζω σε δυνατη φωτια..3λεπτα  επι 4 αλλαγες και ειναι ετοιμο..και με το ζουμι του..
Επισης ειμαι μαστερ και στις τσιπουρες με λαδοριγανολεμονο... :2funny: :2funny:
 

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Μηνύματα
10.487
Κριτικές
5
Like
68.904
Πόντοι
12.056
Ο βωμος τις θυσιας.. :2funny: :2funny:
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.869
Like
60
Πόντοι
66
Αγορασμένο στην Αμερική πριν λίγα χρόνια...

556 σελίδες.

Πως να το σκανάρω? Χρειάζονται ΜΕΡΕΣ!
 

Συνημμένα

  • IMG_1007.JPG
    IMG_1007.JPG
    251,8 KB · Εμφανίσεις: 11
  • IMG_1006.JPG
    IMG_1006.JPG
    251,7 KB · Εμφανίσεις: 17

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Μηνύματα
3.379
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Το κοτοπουλο στην αρχη για 5 λεπτα βαλτο σε αλουμινοχαρτο.
Το καλυτερο ψησιμο ειναι αυτο που κανουν οι αλλοι και το τρωμε μετα εμεις ξεκουραστα. Ειδικα το πασχα, οποιος εχει αλλον να τραβηξει λουκι ειναι πασας.
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.212
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom