pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Αμα σε δουνε ξεχνα το.
σιγουρα αλλα με ολα αυτα ταιριαζεις με το περιβαλλον και περνας απαρατηρητος σαν να εισαι αορατος
Αμα σε δουνε ξεχνα το.
ο κολλητος μου ομως που μενει αγγλια συγκατοικουσε με διαφορα ατομα και ακουγε ενα ζευγαρι πολωνων , το κανανε στα σιγα αλλα αμα ειχανε πιει δινανε πονο
σε ποια πολη
πες σκηνικο αναλυτικα
τοτε ητανε βορεια αγγλια στην πολη που επαιξε και ο στελιος του θρυλου
ειχα μεινει και εγω ενα διαστημα
η πολωνεζα καλο μωρο καυλιαρικο αυτος ο δικος της μουντρουχος ,αυτη μαγειρευε, κοινωνικη της μιλαγα και καπνιζαμε παρεα εξω αλλα ο δικος της ζηλευυε και το γυρναγανε στα πολωνικα
ενα βραδυ τους φοβηθηκε το ματι μου καθομασταν στα δωματια μας και απο διπλα ακουγοντουσαν κραυγες και ξυλικια γροθιες στους τοιχους
ειχανε μαλωσει για καποιο λογο αλλα δεν εμαθα ποτε
πως βογγαγε
Α ου!!!πως βογγαγε
Ας εγραφες και εσυ μια κασετα με βογγηταδεν βογγαγε τοτε πλακωνοντουσαν και βριζανε
με ζαλισες
Πολυ ερωτικη βραδια και η χτεσινη. 10 φρεσκιες καποτες μετρησα. Τα κοριτσια γαμιουνται και εκτος καβατζας πλεον και καλα κανουν. Ισα ισα να μην τις βλεπουν.
Αυτο σκεφτομαι και εγω! Σεληνιαστηκανε απ την πανσεληνο!που ελαβαν χωρα αυτα τα καλα????
δεκα πεταξανε
ποσες θα τις πηρανε μαζι ομως ???
Αυτο σκεφτομαι και εγω! Σεληνιαστηκανε απ την πανσεληνο!
Δε λεω γιατι δε γραφει κανενας αλλος πληροφοριες.
Ντοπα λες να πεσουν γαμισια αποψε;
Δεν εχω αμαξι για να παω τοσο μακρια. Ελεγα για κανα δασακι κοντινο. Αλλα αν ειναι να περιμενω με τις ωρες και να γυρισω αχυστος...πηγαινε στο παρκινγκ
παραλια γλυφαδας