Νέα

Τα μουνόπανα του Πιασοκ ετοιμάζουν τη διαφυγή τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonderage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Βλεπω στο ΑΛΤΕΡ τις  ειδησεις,εδειχνε τα πουλημενα τομαρια του Πιασοκ,με  ενα υφος,σαν  να  ηταν σε κηδεια.
Ειναι  προφανες  απο το πουστικο -ενοχο υφος τους οτι  εχουν  αρχισει  να φοβόνται  σοβαρα την κρεμαλα  που θα βρεθούν σιγουρα,και υποθετω  θα  ψαχνονται  πως  να την κανουν με  ελαφρα...Θα  δειτε  οτι  μια  μερα  θα  αλληλοκατηγορούνται  και θα  λενε ,εγω  δεν ειχα  ευθυνη,θα  τα ριξουν στο μουνοπανο το γιο του αρχιαληταρα αντρεα,και  οσοι  προλαβουν  θα  εξαφανιστουν για Λατινικη  αμερικη,λεφτα  εχουν  αλλωστε  ολοι  δισεκατομμυρια...
ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ,ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ,ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ  ΣΑΣ
ΚΡΕΜΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εχεισ δικαιο φιλε μηλαμε για εθνικουσ προδωτεσ .

Επισκέπτης
Στο MEGA ομως δυνατα,ε?

Πασοκαρα και τα μυαλα στα καγκελα...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Στο MEGA ομως δυνατα,ε?

Πασοκαρα και τα μυαλα στα καγκελα...

Νομίζω ότι πλέον δεν είναι θέμα μέσου αλλά δημοσιογράφου..Και εκεί υπάρχει διχασμός...
Πχ στα Νεα, το Βήμα και την Καθημερινή, οι μισοί είναι μνημονιακοί, οι μισοί είναι αντιμνημονιακή...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
:s&m_2: :s&m_1: :rockon:

Συνημμένα

• pagalos.jpg
    pagalos.jpg
    303 KB · Εμφανίσεις: 35

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
οι γαμιολες δημαρχοι πηδανε τους δημοτες με εργα πριν τις εκλογες
Γιατι δεν τα φτιαχνατε Αυγουστο ρε μουνια που ο κοσμος ελειπε?επειδη εχει εκλογες σε λιγες Κυριακες...Αλητες του κερατα ΓΤΠ εντελως

Επισκέπτης
Νομίζω ότι πλέον δεν είναι θέμα μέσου αλλά δημοσιογράφου..Και εκεί υπάρχει διχασμός...
Πχ στα Νεα, το Βήμα και την Καθημερινή, οι μισοί είναι μνημονιακοί, οι μισοί είναι αντιμνημονιακή...
Οι οποιες διαφορες των οποιων ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ-σιγα τ'αυγα δλδ.-ειναι"δημοκρατικο ξεκαρφωμα"...

Το καθε μεσο εχει γραμμη δικια του,και αυτη μετραει.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

εντέχνως παρουσιάζουν τις εκλογές σαν ντέρμπυ,δηλαδή τα 2 κόμματα κοντά(όπως έκαναν με την εκλογή Βενιζέλου-ΓΑΑΠ),αλλά νομίζω το αποτέλεσμα θα είναι ένα ηχηρό χαστούκι,που ίσως ανοίξει το δρόμο και για εθνικές εκλογές....

πλέον στις εκλογές-κυριολεκτικά-κρίνονται ζωές ανθρώπων,οι οποίες με το Μνημόνιο έχουν στραγγαλιστεί

δεν είναι τυχαίο ότι βαρβάτα στελέχη του Κινήματος δεν ήθελαν πριν 1-2 μήνες να κατέβουν υποψήφιοι

Επισκέπτης
παλι ρε ζα τσακωνεστε για τα μπουρδελα σας;

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
εντέχνως παρουσιάζουν τις εκλογές σαν ντέρμπυ,δηλαδή τα 2 κόμματα κοντά(όπως έκαναν με την εκλογή Βενιζέλου-ΓΑΑΠ),αλλά νομίζω το αποτέλεσμα θα είναι ένα ηχηρό χαστούκι,που ίσως ανοίξει το δρόμο και για εθνικές εκλογές....

πλέον στις εκλογές-κυριολεκτικά-κρίνονται ζωές ανθρώπων,οι οποίες με το Μνημόνιο έχουν στραγγαλιστεί

δεν είναι τυχαίο ότι βαρβάτα στελέχη του Κινήματος δεν ήθελαν πριν 1-2 μήνες να κατέβουν υποψήφιοι

Ασε τους να κοιμουνται...μην τους ξυπνας...ασε τους να νομιζουν οτι θελουν...αθορυβα γινεται παντα η καλη δουλεια...ασε τους να νομιζουν οτι το "σαμαρακι" του συστηματος θα ειναι παντα στα πραγματα...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.520
Πόντοι
566
Ειναι  προφανες  απο το πουστικο -ενοχο υφος τους οτι  εχουν  αρχισει  να φοβόνται  σοβαρα την κρεμαλα  που θα βρεθούν σιγουρα....

ρε φίλε, εδώ οι χουντικοί δεν πήγαν στη κρεμάλα για τη τραγωδία της Κύπρου και θα πάνε αυτοί????? Δεν έχεις καταλάβει ότι στην Ελλάδα υπάρχει γενικευμένη ατιμωρησία?????  :headbang: :headbang: :headbang:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.772
Πόντοι
22.785
Δεν θέλω να φανώ κακός άπέναντι στήν σημερινή κυβέρνηση............

Δεν νομίζω ότι κάποιοι άλλοι θα έκαναν κάτι καλύτερο παρόλα αύτά σαν πολίτης
αυτής της χώρας σε αύτή τήν ταπεινωτική στιγμή της ίστορίας μας ,
θα ήθελα μια έγκράτεια δηλώσεων και πολλές πράξεις!!!!!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

οι δημοτικές δεν έχουνε καμία σχέση με τις βουλευτικές
οι νοματαίοι ήδη έχουνε κάνει τα κουμάντα τους για την έξοδο, μην έχετε καμία αμφιβολία.
βεβαίως...όποτε και να φύγουνε, καλό θα είναι

πάντως στις δημοτικές θα υπάρχει μεγάλη αποχή
υπάρχουνε δήμοι αυτή τη στιγμή που δεν δίνουνε ούτε μισθούς στους εργαζόμενους.
....
πάντως να μου το θυμηθείτε.... αν βγουν συνδικαλιστές στις δημοτικές να κάνουνε προπαγάνδα, τότε θα πέσει ξύλο...

άσε το άλλο...δεν έχω καταλάβει τι νόημα έχουνε αυτές οι εκλογές εν όψει Καλλικράτη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom