vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
για πεςΈχεις δίκιο φίλε.Είναι από τους πιο βρώμικους.Είπε όμως ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
δεν ηξερα οτι ηταν λαμογιο
για πεςΈχεις δίκιο φίλε.Είναι από τους πιο βρώμικους.Είπε όμως ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
εγω φιλε δεν ειμαι Δ.υ. βιαζεσαι να μιλησεις κ αγχωνεσαι...κ γω αν ημουν βολεμενος σαν κ αυτον θα βγαινα να το παιξω μαγκας... εσυ αν τον γουσταρεις παντρεψου τον...καλη τυχη...ο παγκαλος εκλεγεται απο τον λαο....και σε σχεση με αλλους καλα κανει και τα χωνει στους κιφηνες του δημοσιου.εχει και τα αρχιδια να το κανει..τωρα αν σε ενοχλει κλαψε εμενα προσωπικα οχι μονο δεν με ενοχλει αλλα γουσταρω τον τυπο που σας τα χωνει...
Και μόνο το ότι γνώριζε τι γινόταν όλα αυτά τα χρόνια και αποφάσισε να μιλήσει τώρα (γιατί άραγε?) δείχνει το ποιος είναι.Αυτό όμως δεν αναιρεί του λόγου του το αληθές.για πες
δεν ηξερα οτι ηταν λαμογιο
Τι σε ενοχλησε τοτε ρε τυπε γιατι διαφωνεις?εγω φιλε δεν ειμαι Δ.υ. βιαζεσαι να μιλησεις κ αγχωνεσαι...κ γω αν ημουν βολεμενος σαν κ αυτον θα βγαινα να το παιξω μαγκας... εσυ αν τον γουσταρεις παντρεψου τον...καλη τυχη...
αν είχε ευθιξία,αν ήταν άντρας θα είχε παραιτηθεί από βουλευτής και τότε να έλεγε τις αλήθειες του..διότι αν δεν είναι συνυπεύθυνος ο Πάγκαλος ποιός είναι?αλλά ούτε στο σπίτι του δεν κάνει κουμάντο πια..η γυναίκα του υπέστη πανωλεθρία στις εκλογές-ενώ ο ίδιος δεν ήθελε να κατέβει-Έχεις δίκιο φίλε.Είναι από τους πιο βρώμικους.Είπε όμως ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
Φίλε μου μαζί σου.Διαφωνείς όμως σε κάτι από αυτά που είπε?αν είχε ευθιξία,αν ήταν άντρας θα είχε παραιτηθεί από βουλευτής και τότε να έλεγε τις αλήθειες του..διότι αν δεν είναι συνυπεύθυνος ο Πάγκαλος ποιός είναι?αλλά ούτε στο σπίτι του δεν κάνει κουμάντο πια..η γυναίκα του υπέστη πανωλεθρία στις εκλογές-ενώ ο ίδιος δεν ήθελε να κατέβει-
είναι άτομο ανάξιο λόγου, και σαφώς πλέον εμφανίζει σημάδια ψυχοπαθολογίας.
Θυμηθείτε οι παλαιότεροι όταν ήταν εκτός κυβέρνησης Σημίτη ,τί έλεγε για τους άλλους υπουργούς-να μην πηγαίνουν σε κότερα,σε εφοπλιστές κτλ..
με ενοχλει ο παγκαλος βρε αδερφε κ αυτοι που τον υποστηριζουν...δεν καταλαβα δεν ειναι βολεμενος ο τυπος??δεν εχει λυσει τα προβληματα στην ζωη του??καθεται μια ολοκληρη χωρα ανεχεται τις μαλακιες που κανουν οι κυβερνωντες κ εχουμε κ την πορδη τον Παγκαλο να λεει εξυπναδες...εσυ βρε φιλαρα αληθεια γιατι τον υποστηριζεις??Τι σε ενοχλησε τοτε ρε τυπε γιατι διαφωνεις?
Καταρχην δεν τον υποστηριζω...απλα συμφωνο με τις αληθειες που λεει και εχει τα αρχιδια και το κανει,εσυ που ξερεις αν ειναι λυμενα τα προβληματα του?και οσο για την θεσει που κατεχει εκλεγμενος απο τον λαο ειναι..το βολεμα που κολαει?με ενοχλει ο παγκαλος βρε αδερφε κ αυτοι που τον υποστηριζουν...δεν καταλαβα δεν ειναι βολεμενος ο τυπος??δεν εχει λυσει τα προβληματα στην ζωη του??καθεται μια ολοκληρη χωρα ανεχεται τις μαλακιες που κανουν οι κυβερνωντες κ εχουμε κ την πορδη τον Παγκαλο να λεει εξυπναδες...εσυ βρε φιλαρα αληθεια γιατι τον υποστηριζεις??
κλαινε οι χηρες ,κλαινε κ οι παντρεμενες....αν δεν καταλαβαινεις το βολεμα του Παγκαλου αστο φιλε...δεν αξιζει να το συζηταμε αλλο...Καταρχην δεν τον υποστηριζω...απλα συμφωνο με τις αληθειες που λεει και εχει τα αρχιδια και το κανει,εσυ που ξερεις αν ειναι λυμενα τα προβληματα του?και οσο για την θεσει που κατεχει εκλεγμενος απο τον λαο ειναι..το βολεμα που κολαει?
Αν δεν μπορεις να το εξηγησεις...ε ναι τοτε αστο δεν αξιζει...κλαινε οι χηρες ,κλαινε κ οι παντρεμενες....αν δεν καταλαβαινεις το βολεμα του Παγκαλου αστο φιλε...δεν αξιζει να το συζηταμε αλλο...
εσυ που ξερεις αν ειναι λυμενα τα προβληματα του?
ρε φιλε τι ηλικια εχεις??την αληθεια πες..(κ ασε την ειρωνεια στην ακρη)Αν δεν μπορεις να το εξηγησεις...ε ναι τοτε αστο δεν αξιζει...
ρε φιλε τι ηλικια εχεις??την αληθεια πες..(κ ασε την ειρωνεια στην ακρη)
σε ποιό από όλα?Φίλε μου μαζί σου.Διαφωνείς όμως σε κάτι από αυτά που είπε?
Το προβλημα δεν ειναι να πω τι ηλικια εχω,το εχω πει πολλες φορες στο μπου,πολλοι ξερουν ποσο ειμαι.ρε φιλε τι ηλικια εχεις??την αληθεια πες..(κ ασε την ειρωνεια στην ακρη)
κριμα... ;)Το προβλημα δεν ειναι να πω τι ηλικια εχω,το εχω πει πολλες φορες στο μπου,πολλοι ξερουν ποσο ειμαι.
Απλα δεν λεω σε εσενα γιατι ειμαι σιγουρος οτι με ρωτας για λαθος λογο...τυπε οπως ειπες και εσυ...αστο να παει... 42 ειμαι να σου φυγει η απορια..
Καλα τυπε τοσο σε κοβει τοσα λες....αστο να παεικριμα... ;)