Νέα

Tα κοπρόσκυλα του Πάγκαλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonderage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι θα θέλατε να πετάξετε στον Πάγκαλο εαν ήταν μπροστά σας?

• Γιαούρτι

Ψήφοι: 6 9,5%
  • Κέτσαπ

Ψήφοι: 1 1,6%
  • Μαγιονέζα

Ψήφοι: 2 3,2%
  • Παπούτσια

• Μπογιά

Ψήφοι: 5 7,9%
  • Μουστάρδα

• Πίσσα και Πούπουλα

Ψήφοι: 13 20,6%
  • Χυμένες Καπότες

Ψήφοι: 30 47,6%
  • Αλλο

Ψήφοι: 4 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    63

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ο παγκαλος εκλεγεται απο τον λαο....και σε σχεση με αλλους καλα κανει και τα χωνει στους κιφηνες του δημοσιου.εχει και τα αρχιδια να το κανει..τωρα αν σε ενοχλει κλαψε εμενα προσωπικα οχι μονο δεν με ενοχλει αλλα γουσταρω τον τυπο που σας τα χωνει...
εγω φιλε δεν ειμαι Δ.υ. βιαζεσαι να μιλησεις κ αγχωνεσαι...κ γω αν ημουν βολεμενος σαν κ αυτον θα βγαινα να το παιξω μαγκας... :jerking: :jerking:εσυ αν τον γουσταρεις παντρεψου τον...καλη τυχη... :2funny: :2funny: :2funny:

topnks

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
6
για πες
δεν ηξερα οτι ηταν λαμογιο
Και μόνο το ότι γνώριζε τι γινόταν όλα αυτά τα χρόνια και αποφάσισε να μιλήσει τώρα (γιατί άραγε?) δείχνει το ποιος είναι.Αυτό όμως δεν αναιρεί του λόγου του το αληθές.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εγω φιλε δεν ειμαι Δ.υ. βιαζεσαι να μιλησεις κ αγχωνεσαι...κ γω αν ημουν βολεμενος σαν κ αυτον θα βγαινα να το παιξω μαγκας... :jerking: :jerking:εσυ αν τον γουσταρεις παντρεψου τον...καλη τυχη... :2funny: :2funny: :2funny:
Τι σε ενοχλησε τοτε ρε τυπε γιατι διαφωνεις?

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Όχι και τιμητης ο Πάγκαλος. Ήμαρτον.
800,000 το χρόνο μονο για τη μισθοδοσία 20 ατομων του γραφειου του  :jerking:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Έχεις δίκιο φίλε.Είναι από τους πιο βρώμικους.Είπε όμως ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
αν είχε ευθιξία,αν ήταν άντρας θα είχε παραιτηθεί από βουλευτής και τότε να έλεγε τις αλήθειες του..διότι αν δεν είναι συνυπεύθυνος ο Πάγκαλος ποιός είναι?αλλά ούτε στο σπίτι του δεν κάνει κουμάντο πια..η γυναίκα του υπέστη πανωλεθρία στις εκλογές-ενώ ο ίδιος δεν ήθελε να κατέβει-
είναι άτομο ανάξιο λόγου, και σαφώς πλέον εμφανίζει σημάδια ψυχοπαθολογίας.
Θυμηθείτε οι παλαιότεροι όταν ήταν εκτός κυβέρνησης Σημίτη ,τί έλεγε για τους άλλους υπουργούς-να μην πηγαίνουν σε κότερα,σε εφοπλιστές κτλ..

topnks

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
6
αν είχε ευθιξία,αν ήταν άντρας θα είχε παραιτηθεί από βουλευτής και τότε να έλεγε τις αλήθειες του..διότι αν δεν είναι συνυπεύθυνος ο Πάγκαλος ποιός είναι?αλλά ούτε στο σπίτι του δεν κάνει κουμάντο πια..η γυναίκα του υπέστη πανωλεθρία στις εκλογές-ενώ ο ίδιος δεν ήθελε να κατέβει-
είναι άτομο ανάξιο λόγου, και σαφώς πλέον εμφανίζει σημάδια ψυχοπαθολογίας.
Θυμηθείτε οι παλαιότεροι όταν ήταν εκτός κυβέρνησης Σημίτη ,τί έλεγε για τους άλλους υπουργούς-να μην πηγαίνουν σε κότερα,σε εφοπλιστές κτλ..
Φίλε μου μαζί σου.Διαφωνείς όμως σε κάτι από αυτά που είπε?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Τι σε ενοχλησε τοτε ρε τυπε γιατι διαφωνεις?
με ενοχλει  ο παγκαλος βρε αδερφε κ αυτοι που τον υποστηριζουν...δεν καταλαβα δεν ειναι βολεμενος ο τυπος??δεν εχει λυσει τα προβληματα στην ζωη του??καθεται μια ολοκληρη χωρα ανεχεται τις μαλακιες που κανουν οι κυβερνωντες κ εχουμε κ την πορδη τον Παγκαλο να λεει εξυπναδες...εσυ βρε φιλαρα αληθεια γιατι τον υποστηριζεις?? :think:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Δεν έχει βάλει την κόρη του στη βουλή?

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Ο Άκης τουλάχιστον έφαγε ό,τι έφαγε αλλά τουλάχιστον δεν έχει το θράσος να εμφανίζεται..Το ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ το ίδιο..

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
με ενοχλει  ο παγκαλος βρε αδερφε κ αυτοι που τον υποστηριζουν...δεν καταλαβα δεν ειναι βολεμενος ο τυπος??δεν εχει λυσει τα προβληματα στην ζωη του??καθεται μια ολοκληρη χωρα ανεχεται τις μαλακιες που κανουν οι κυβερνωντες κ εχουμε κ την πορδη τον Παγκαλο να λεει εξυπναδες...εσυ βρε φιλαρα αληθεια γιατι τον υποστηριζεις?? :think:
Καταρχην δεν τον υποστηριζω...απλα συμφωνο με τις αληθειες που λεει και εχει τα αρχιδια και το κανει,εσυ που ξερεις αν ειναι λυμενα τα προβληματα του?και οσο για την θεσει που κατεχει εκλεγμενος απο τον λαο ειναι..το βολεμα που κολαει?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Καταρχην δεν τον υποστηριζω...απλα συμφωνο με τις αληθειες που λεει και εχει τα αρχιδια και το κανει,εσυ που ξερεις αν ειναι λυμενα τα προβληματα του?και οσο για την θεσει που κατεχει εκλεγμενος απο τον λαο ειναι..το βολεμα που κολαει?
κλαινε οι χηρες ,κλαινε κ οι παντρεμενες....αν δεν καταλαβαινεις το βολεμα του Παγκαλου αστο φιλε...δεν αξιζει να το συζηταμε αλλο... :headbang:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
κλαινε οι χηρες ,κλαινε κ οι παντρεμενες....αν δεν καταλαβαινεις το βολεμα του Παγκαλου αστο φιλε...δεν αξιζει να το συζηταμε αλλο... :headbang:
Αν δεν μπορεις να το εξηγησεις...ε ναι τοτε αστο δεν αξιζει...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Φίλε μου μαζί σου.Διαφωνείς όμως σε κάτι από αυτά που είπε?
σε ποιό από όλα?
α)οι αξιωματικοί/στρατιωτικοί είναι αντιπαραγωγικοί?
β)οι ΔΥ είναι -ορισμένοι- κοπρίτες?
γ)οι αγωνιστές του 21 ήταν αγράμματοι?
Διότι τότε θα σου απαντήσω..
α)η Ελλάδα έχει περισσότερους στρατηγούς από τις ΗΠΑ, οπότε κάποιοι πιθανόν περισσεύουν
β)η Ελλάδα έχει περισσότερους ΔΥ από όσους χρειάζεται και φυσικά ορισμένοι είναι κοπρίτες.
γ)το 21 όντως οι περισσότεροι αγωνιστές δεν ήταν της Οξφόρδης, και λοιπόν?
Όσον αφορά στα 2 πρώτα ποιός ευθύνεται αν όχι ο Πάγκαλος και η παρέα του-δεν εξαιρώ τη ΝΔ-?Εσύ ή εγώ τους διορίσαμε?εσύ ή εγώ κρατάμε ανοικτά στρατόπεδα με 3-4 στρατιώτες?εσύ ή εγώ ιδρύσαμε πανεπιστήμια σε κάθε κωλοχώρι με ανύπαρκτο αντικείμενο?
Προσωπικά καταλαβαίνω κάποιους που τον υποστηρίζουν..αν σου έχει διορίσει τη μισή οικογένεια τί να πεις.Με ενοχλεί όμως να μιλά μόνο και να μην αναλαμβάνει την ευθύνη.Είναι δειλός ,θρασύς και τίποτα παραπάνω..

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
:offtopic:ρε φιλε τι ηλικια εχεις??την αληθεια πες..(κ ασε την ειρωνεια στην ακρη)
Το προβλημα δεν ειναι να πω τι ηλικια εχω,το εχω πει πολλες φορες στο μπου,πολλοι ξερουν ποσο ειμαι.
Απλα δεν λεω σε εσενα γιατι ειμαι σιγουρος οτι με ρωτας για λαθος λογο...τυπε οπως ειπες και εσυ...αστο να παει... 42 ειμαι να σου φυγει η απορια..

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Το προβλημα δεν ειναι να πω τι ηλικια εχω,το εχω πει πολλες φορες στο μπου,πολλοι ξερουν ποσο ειμαι.
Απλα δεν λεω σε εσενα γιατι ειμαι σιγουρος οτι με ρωτας για λαθος λογο...τυπε οπως ειπες και εσυ...αστο να παει... 42 ειμαι να σου φυγει η απορια..
κριμα... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom