apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
το εθνικο φαγητο των νωντοτυπων[size=10pt][size=10pt]τι ειναι το φαλαφελ τυπε ?
το εθνικο φαγητο των νωντοτυπων[size=10pt][size=10pt]τι ειναι το φαλαφελ τυπε ?
ελλη; η πρωινη η μιλφαρα με τα κολαν;
http://[URL unfurl="true"]www.ftinapota.gr/sites/default/files/imagecache/blog340x260/falafel5.jpg[/img[/URL]]
μου το έδειξε προχθές ο πίτσι με ένα ευρουλάκι :headbang3:
[/quote]
Εγω παντως προτιμω RAJA JEE χαμηλα σοφοκλεους ακριβοτερο αλλα καλυτερο ;)
εχω φαει αλλα δεν τρελλαθηκα...Όταν πηγαίνουμε μπουρδελότσαρκα, μετά ή πριν το πήδημα έστω και χωρίς πήδημα πρέπει να φάμε και κάτι.
Ας γράψουμε εδώ τα για στέκια με καλό φαγητό . Μαγειρευτά, μεζέδες , Ψητά, βρώμικο, γρήγορο, κυριλέ, φτηνό, κλπ. Ανά πόλη, με διεύθυνση, εάν θυμάστε τιμές και ώρες λειτουργίας (Πρωινά, μεσημεριανά, μεταμεσονύκτια)
Και ας μην αρχίσουν πάλι οι διάφοροι ότι γίνετε διαφήμιση, ή όποιος κάνει ανάρτηση είναι επιχειρηματίας ( ας είναι εάν έχει κάτι να προσφέρει).
Ξεκινάω :
Τέλης :Ψητοπωλείο μπριζολάδικο
Ευριπίδου 86, Αθήνα
Πρόκειται για το πιο γνωστό από τα περίφημα μπριζολάδικα της Κουμουνδούρου. Μου έχει αφήσει ευχάριστη ανάμνηση αλλά είχε φανεί τσιμπημένο στην τιμή.
και ζεις τυπε;;;εχω φαει αλλα δεν τρελλαθηκα...
και ζεις τυπε;;;
Μπραβο
αναψε κανενα κερακι και να προσεχεις απο δω και περα...χαχαχα...
ζω και βασιλευω...
Αλ-Αζίζ..........για φαλαφελ στην π.βικτωριας με νωντα τυπε
Μια φορα θυμαμαι ειχα φαει στου Τελη πριν 4 χρονια, ηταν Σαββατο μεσημερι και ηταν τιγκα στον κοσμο, σε μια φαση οπως εκοβε ψωμι μια τυπισσα, την πεφτει μια φρατζολα κατω στη μπιχλα και αυτη φυσικα το σηκωνει και το κοβει σε φετες και αυτο διχως να τρεχει τιποτα...εχω φαει αλλα δεν τρελλαθηκα...
Μια φορα θυμαμαι ειχα φαει στου Τελη πριν 4 χρονια, ηταν Σαββατο μεσημερι και ηταν τιγκα στον κοσμο, σε μια φαση οπως εκοβε ψωμι μια τυπισσα, την πεφτει μια φρατζολα κατω στη μπιχλα και αυτη φυσικα το σηκωνει και το κοβει σε φετες και αυτο διχως να τρεχει τιποτα...
Στο σουβλατζιδικο στα κασσανδρας, δεν τρωει κανεις, τυποι?
εγώ στις πρωϊνές τσάρκες πάντα χτυπάω πίτσα καλτσόνε από το τυροπιτάδικο "Βικτωρία" έξω από το σταθμό, δίπλα στα Έβερεστ.
παιζει να ηταν και η αφεντικινα, δε θυμαμαι και πολυ καλα...κακό ψόφο στη πατσαβούρα