Νέα

Τα φώτα σας... Πληροφορίες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Melothanatos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Melothanatos

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Από ένα μουνόσκυλο λοχία στο στρατό, έμαθα πρώτη φορά για το ότι και πού κάνουν πιάτσα φοιτήτριες στη Σαλονίκη. Από όσες γνωριμίες που έκανα με κορίτσια ("κανονικά", δηλαδή όχι του επαγγέλματος) ίσαμε σήμερα, μού 'λαχαν δυο, από τις οποίες η μία σίγουρα εκδιδόταν (και το έμαθα στην πορεία χωρίς να μου το πει). Για την άλλη δεν κατέχω αν τό 'κανε ως επάγγελμα, όμως και σε εκεινής το σπίτι, από κεί πηγαίναν κι άλλοι. Το μόνο κοινό που είχαν και οι 2, πολλούς γνωστούς/φίλους/επαφές που ήταν στρατιωτικοί. Μπορεί αυτό να ήταν και τυχαίο, αν και γενικά, πολλά θυληκά, έχουν βίτσιο με ένστολους. Θέλω τα φώτα σας λοιπόν. Πληροφορίες. Όχι απαραίτητα δημοσίως.

Κάπου διάβασα, δεν θυμάμαι αν ήταν από εδώ, για δυο περιπτώσεις στην νεάπολη, νέα κορίτσια, που κάνουν πιάτσα σχετικά κοντά (άσχετες φυσικά η μια με την άλλη). Μια γύφτισσα αλλά καλή, μόνο μέσα σε αυτοκίνητα το κόλπο, και μια "κοντή"/"ξανθιά"/"τοφαλάκι" (αυτές ήταν οι λέξεις κλειδιά με τις οποίες την περιέγραφε αυτός που πόσταρε), για την οποία μάλιστα ειπώθηκε συγκεκριμένα πως είναι με τουλάχιστον μια άλλη φίλη της μαζί στη γύρα για ψάξιμο. Κυρίως με ενδιαφέρει να μάθω ποιες χρονιές εμφανίστηκαν, και για πόσο καιρό δραστηριοποιούνται.

Φυσικά τη "γνώση" που θα αποκτήσω, ούτε μου χρησιμεύει σε κάτι, ούτε σκοπεύω να την αξιοποιήσω. Οπότε δεν υπάρχει λόγος για φόβους και ενδοιασμούς. Πείτε πως είναι η τελευταία επιθυμία ενός "Mellothanatou". :uglystupid:

collateral

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Κριτικές
93
Like
448
Πόντοι
3.280
το μουνί δεν είναι αρνί για να το βάλεις στο παχνί............
το μουνί θέλει παιχνίδια.................
με τον πούτσο και τ΄αρχίδια.............
χρόνια πολλά καυλιάρηδες

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
χρόνια πολλά καυλιάρηδες
Ο πουτσος δεν ειναι βρυση,
ουτε μυγδαλια να ανθισει,
ασ τον πουτσο να γεμισει,
να φχαριστηθεις γαμησι...

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Θέλω τα φώτα σας λοιπόν. Πληροφορίες. Όχι απαραίτητα δημοσίως.

Κυρίως με ενδιαφέρει να μάθω ποιες χρονιές εμφανίστηκαν, και για πόσο καιρό δραστηριοποιούνται.

τη "γνώση" που θα αποκτήσω, ούτε μου χρησιμεύει σε κάτι, ούτε σκοπεύω να την αξιοποιήσω. Οπότε δεν υπάρχει λόγος για φόβους και ενδοιασμούς.

Κοίτα κάτι τύπους ρε!

Με τρία ποστ, θέλει "πληροφορίες"!

Τι είσαι ρε μεγάλε? Της ΕΛΣΤΑΤ και κάνεις στατιστική?
Μπάτσος?
Της ΕΥΠ?

Αλλά το πιο ωραίο είναι αυτό:
"δεν υπάρχει λόγος για φόβους και ενδοιασμούς"
Σαν αυτό που λένε οι μπάτσοι στον συλληφθέντα:
"Κοίτα, θα μας τα πεις όλα είτε με το καλό, είτε με το κακό. Καλύτερα πες τα με το καλό λοιπόν".

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Με 250 ευρω την ωρα βρισκειs και φοιτητρια τηs ...Θεολογιαs  και σε οτι αποχρωση και ονομα θελειs!!!!!

OP
OP
Melothanatos

Melothanatos

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοί μου, ούτε μπάτσος είμαι, ούτε στατιστικός. Καμμένος άνθρωπος είμαι, και ο μόνος στόχος μου είναι να μάθω τα πάντα, να διασταυρώσω πληροφορίες που ήδη έχω και γενικά με την απόκτηση της γνώσης, να ρίξω λίγο βάλσαμο για να ξεχάσω το ατομάκι και να πάω παρακάτω. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο. Η τελευταία παράγραφος ήταν χιούμορ, αν και καμμένο στο φουλ.

Και όπως έλεγα, ούτε φόβος, ούτε ενδοιασμός. Θα μπορούσα να πω όνομα, διεύθυνση, πολλά. Δεν είπα τίποτε, και τα κράτησα για τον εαυτό μου και για αυτούς που ήδη ξέρουνε. Το άτομο για το οποίο ρωτάω, και για το οποίο κάπου διάβασα ένα ποσταρισμένο κατεβατό (δεν θυμάμαι αν ήταν στο παρόν φόρουμ ή αλλού), το ξέρω ήδη. Στην περιοχή που ανέφερα, με τα λίγα στοιχεία που ανέφερα. Δεν θέλω να το εκθέσω, ούτε να το ψωνίσω (αφού έτσι κι αλλιώς την πήρα και μάλιστα "εκτός δουλειάς"). Όπως είπα στην αρχή, γνωρίζω πολύ καλά τις φοιτητόπιατσες. Και πάλι, περισσότερο γκομενιλίκι κάνω με τα μωρά, παρά πελατεία (απλά μια φάση μου βγήκε σκ@τ@ γιατί πουλούσε αίσθημα ενώ ήταν επαγγελματίας και μου τό 'κρυβε, γι' αυτό και στράβωσα. και πάλι δεν θέλω να βλάψω κανέναν, θέλω μονάχα να μάθω 2 πράγματα).

Το μόνο που παρακάλεσα ήταν, να μου πει αν κάποιος γνωρίζει για το συγκεκριμένο άτομο, κι οι λέξεις που την περιέγραψε άλλος αλλού κάνουν κλικ σε κάποιον, όπως και η τοποθεσία. Πείτε δεν γνωρίζω, να το δεχτώ. Πείτε δεν θέλω να σου πω, καλώς. Αφήστε όμως την κοροϊδία και τις πικροχολιές. Χειρότερο πράμα από τον γυναικοκαμμένο και μάλιστα από τσαχπινοπουτανάκι μικρό, δεν υπάρχει, ούτε στον εχθρό μου. Με λύπη μου διαπιστώνω πως οι συναγωνιστές κρατάνε όλη τη γνώση για τον εαυτό τους. Ή απλά τη βρίσκουν με το να δουλεύουν όλους όσους αιτούνται αυτή να διαμοιραστεί. Για να μην πω και για καχυποψία. Αυτό το θέμα δεν έχει λόγο ύπαρξης πια. Έχω και άλλον τρόπο να μάθω, αν και θα είναι με το αζημίωτο. Ευχαριστώ όπως και νά 'χει για τις απαντήσεις σας.

Και κάτι ακόμα. Της θεολογικής είναι τα πιο ξέκωλα ντυμένα και τα πιο ξεπεταμένα. Πρώτο πράμα. Και για 250 ευρώ που λες φιλαράκι, εγώ για πιπινάκια από 22 και κάτω, ποτέ δεν έδωσα λιγότερο από 300άρι. Το νέο και το ωραίο, αξίζει κι ένα γερό φιλοδώρημα, αν και ελλεεινήδα, ειδικά αν περάσεις καλά μαζί της, έ; :dancing:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Εγω επιτηδεs το ειπα, επειδη ειδα να ενδιαφερεσαι αποκλειστικα για "φοιτητρια"
Καποιεs φορεs οι εμμονεs , μαs οδηγουν σε λαθοs δρομο....Φωτεινο παραδειγμα ο Ντομινικ
Ο Στροs Καν ναι αυτοs!!! Ενω ειχε του κοσμου τα λεφτα και μπορουσε να παρει μια 30αρια επαγγελματιεs και να τιs ντυσει "υπηρετριεs" και να κανει του κοσμου τα παιχνιδια, διχωs να ανοιξει ρουθουνι, αυτοs προτιμησε να παει με κανονικη υπηρετρια(και χαραs στην μουναρα δλδ!!) και του βγηκε και ξυνο κι απο πανω...Συμφωνειs??
Ακομη κι αν βρειs φοιτητρια , πραγμα δυσκολο(κλειστα κυκλωματα κτλ) τι παραπανω θα σου προσφερει??Θα σου διαβαζει πχ  την πτυχιακη τηs , την ωρα του ραντεβου??

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Αγαπητοί μου, ούτε μπάτσος είμαι, ούτε στατιστικός. Καμμένος άνθρωπος είμαι, και ο μόνος στόχος μου είναι να μάθω τα πάντα, να διασταυρώσω πληροφορίες που ήδη έχω και γενικά με την απόκτηση της γνώσης, να ρίξω λίγο βάλσαμο για να ξεχάσω το ατομάκι και να πάω παρακάτω. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο. Η τελευταία παράγραφος ήταν χιούμορ, αν και καμμένο στο φουλ.

Και όπως έλεγα, ούτε φόβος, ούτε ενδοιασμός. Θα μπορούσα να πω όνομα, διεύθυνση, πολλά. Δεν είπα τίποτε, και τα κράτησα για τον εαυτό μου και για αυτούς που ήδη ξέρουνε. Το άτομο για το οποίο ρωτάω, και για το οποίο κάπου διάβασα ένα ποσταρισμένο κατεβατό (δεν θυμάμαι αν ήταν στο παρόν φόρουμ ή αλλού), το ξέρω ήδη. Στην περιοχή που ανέφερα, με τα λίγα στοιχεία που ανέφερα. Δεν θέλω να το εκθέσω, ούτε να το ψωνίσω (αφού έτσι κι αλλιώς την πήρα και μάλιστα "εκτός δουλειάς"). Όπως είπα στην αρχή, γνωρίζω πολύ καλά τις φοιτητόπιατσες. Και πάλι, περισσότερο γκομενιλίκι κάνω με τα μωρά, παρά πελατεία (απλά μια φάση μου βγήκε σκ@τ@ γιατί πουλούσε αίσθημα ενώ ήταν επαγγελματίας και μου τό 'κρυβε, γι' αυτό και στράβωσα. και πάλι δεν θέλω να βλάψω κανέναν, θέλω μονάχα να μάθω 2 πράγματα).

Το μόνο που παρακάλεσα ήταν, να μου πει αν κάποιος γνωρίζει για το συγκεκριμένο άτομο, κι οι λέξεις που την περιέγραψε άλλος αλλού κάνουν κλικ σε κάποιον, όπως και η τοποθεσία. Πείτε δεν γνωρίζω, να το δεχτώ. Πείτε δεν θέλω να σου πω, καλώς. Αφήστε όμως την κοροϊδία και τις πικροχολιές. Χειρότερο πράμα από τον γυναικοκαμμένο και μάλιστα από τσαχπινοπουτανάκι μικρό, δεν υπάρχει, ούτε στον εχθρό μου. Με λύπη μου διαπιστώνω πως οι συναγωνιστές κρατάνε όλη τη γνώση για τον εαυτό τους. Ή απλά τη βρίσκουν με το να δουλεύουν όλους όσους αιτούνται αυτή να διαμοιραστεί. Για να μην πω και για καχυποψία. Αυτό το θέμα δεν έχει λόγο ύπαρξης πια. Έχω και άλλον τρόπο να μάθω, αν και θα είναι με το αζημίωτο. Ευχαριστώ όπως και νά 'χει για τις απαντήσεις σας.

Και κάτι ακόμα. Της θεολογικής είναι τα πιο ξέκωλα ντυμένα και τα πιο ξεπεταμένα. Πρώτο πράμα. Και για 250 ευρώ που λες φιλαράκι, εγώ για πιπινάκια από 22 και κάτω, ποτέ δεν έδωσα λιγότερο από 300άρι. Το νέο και το ωραίο, αξίζει κι ένα γερό φιλοδώρημα, αν και ελλεεινήδα, ειδικά αν περάσεις καλά μαζί της, έ; :dancing:

αν σου πω να γράψεις την τύπισσα στα παπάρια σου μάλλον δεν θα έχει νόημα e ?
πάρε ένα καλο call girl και θα νιώσεις σίγουρα καλλίτερα...
κάντα 2 τα call girl και θα θυμηθείς τι δικια σου μετά από καμια βδομάδα πάλι!!!!
εγώ έτσι ξεπερνάω τις ερωτικές απογοητεύσεις...
με πουτάνες!!!! :2funny:

υγ
πάντα πιάνει!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Καποιεs φορεs οι εμμονεs , μαs οδηγουν σε λαθοs δρομο....Φωτεινο παραδειγμα ο Ντομινικ
Ο Στροs Καν ναι αυτοs!!! Ενω ειχε του κοσμου τα λεφτα και μπορουσε να παρει μια 30αρια επαγγελματιεs και να τιs ντυσει "υπηρετριεs" και να κανει του κοσμου τα παιχνιδια, διχωs να ανοιξει ρουθουνι, αυτοs προτιμησε να παει με κανονικη υπηρετρια(και χαραs στην μουναρα δλδ!!) και του βγηκε και ξυνο κι απο πανω...Συμφωνειs??
Ακομη κι αν βρειs φοιτητρια , πραγμα δυσκολο(κλειστα κυκλωματα κτλ) τι παραπανω θα σου προσφερει??Θα σου διαβαζει πχ  την πτυχιακη τηs , την ωρα του ραντεβου??

Πέθανα!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Mimis75

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

χαχαχαχαχαχ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
χρόνια πολλά καυλιάρηδες
fuck is good
fuck is funny
but it cost a lot of money

if you want to fuck for funny
fuck your self
and keep the money

OP
OP
Melothanatos

Melothanatos

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
αν σου πω να γράψεις την τύπισσα στα παπάρια σου μάλλον δεν θα έχει νόημα e ?
πάρε ένα καλο call girl και θα νιώσεις σίγουρα καλλίτερα...
κάντα 2 τα call girl και θα θυμηθείς τι δικια σου μετά από καμια βδομάδα πάλι!!!!
εγώ έτσι ξεπερνάω τις ερωτικές απογοητεύσεις...
με πουτάνες!!!! :2funny:

υγ
πάντα πιάνει!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Φίλε εσύ είσαι μερακλής. 2 μαζί κορίτσια; Δεν έχει καλύτερο, ειδικά αν δεν προσποιούνται τις ντροπαλές και δεν το παίζουν μυξοπαρθένες. Όταν ήμουν μικρότερος και σπούδαζα, δεν χρειάστηκε να πληρώσω για τέτοια φάση. Καλά είναι. Χμμμ, εξαιρετική πρόταση. Τελευταία έχουν γεμίσει οι αγγελίες με κορίτσια που πάνε δυό-δυό μαζί. Ένα δωράκι για τα Χριστούγεννα, έχω την εντύπωση πως και εγώ, και τα κορίτσια στη γύρα το αξίζουν.

Επίσης κάποιοι παρεξήγησαν. Το παρόν θέμα ανοίχτηκε για να αντλήσω/διασταυρώσω πληροφορίες για μια συγκεκριμένη φοιτήτρια, ούτε κόλλημα έχω, ούτε ψύχωση, με όλο το είδος. Πιο πολύ μου αρέσουν αυτές κοντά στα 30. Ακόμα και εντός μαγαζιού.

Tώρα, για τους Μ@λ@κες με τα λεφτά τους, ένα έχω να τους πω. Μαζί σας στα ΚΑΠΗ και το χώμα θα τα πάρετε ρε; Άψυχα είναι. Κρατήστε τη συμβουλή σας για τον εαυτό σας. Εγώ έχω λεφτά για πέταμα.
"if you want to fuck for funny
fuck your self
and keep the money" στη μούρη σας ρε.

Επισκέπτης
Φωτεινο παραδειγμα ο Ντομινικ

Κατανοείς ότι δεν θρέφω καμία συμπάθεια για το συγκεκριμένο άτομο
(για διαφόρους λόγους).

ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ;;;;;;;;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ήταν μιά μεγάλη παπαριά.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Δεν έχει καλύτερο, ειδικά αν δεν προσποιούνται τις ντροπαλές και δεν το παίζουν μυξοπαρθένες.

αν παιχτεί κάτι τέτοιο, ντροπές, δισταγμοί και μαλακίες πάει το θέμα,άκυρο, δεν κουνιέται φίλο με τίποτα μετά...
σπίτι και piere woodman καλύτερα!!

"if you want to fuck for funny
fuck your self
and keep the money" στη μούρη σας ρε.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom