Νέα

Τα επερχόμενα εκκαθαριστικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 734
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν μιλαμε για φορο στα ακινητα, αλλά στα νοικια.
Εισαι υπερ του αφορολογητου των ενοικιων?
Γιατι?
Γιατι εισαι υπερ της φορολογησης του μισθου και οχι των ενοικιων?
Για πες? Με ενδιαφερει. Ωρα για γλεντι.
Τι λες ρε φιλαρακι,να πανε να γαμηθουνε τα μουνοπανα.Δεν εφαγα εγω τα νιατα μου στις θαλασσες
για να μου τα τρωνε ο σαμαρας με τον βενιζελο.Ευτυχως που εχω μακροχρονιους ενοικιαστες.Τιποτα δεν θα
δηλωσω,δραχμη.Φιλοξενουμενους θα τους γραφω.Και δεν ειμαι ο μονος που θα το κανει αυτο.

Επισκέπτης
ford focus 1.0 turbo ....

Αυτό θα πάρω σύντομα.

1000ράκι ....
τα αρχίδια μου θα πληρώνω ....

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Αρα κατα την αποψη σου ειναι θεμα αξίας οχήματος. Δεν εισαι κατα της φορολογησης αυτοκινητων γενικα. Ενδιαφερον.
Eιμαι ο καθενας να πληρωνει αυτο που του αναλογει...!Κατι που δεν γινεται..!

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Εγώ έδωσα λιγότερα από 20.000€
και ένα audi tts και πήρα ένα 4.2
Δεν δίνω μία παραπάνω για την πάρτη του.

Φεύγει.

Θα πάρω mondeo 1.0t .

Λάκη, πάρε αυτή τη Harley να σωθείς.  :grin:
1250 κυβικά, κάπου 10-14 χιλιάρικα καινούρια.
Θα ρίχνεις τα γκάζια σου και οι μοτοσυκλέτες δεν είναι τεκμήριο όσα κυβικά και αν έχουν

6.jpeg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τι λες ρε φιλαρακι,να πανε να γαμηθουνε τα μουνοπανα.Δεν εφαγα εγω τα νιατα μου στις θαλασσες
για να μου τα τρωνε ο σαμαρας με τον βενιζελο.Ευτυχως που εχω μακροχρονιους ενοικιαστες.Τιποτα δεν θα
δηλωσω,δραχμη.Φιλοξενουμενους θα τους γραφω.Και δεν ειμαι ο μονος που θα το κανει αυτο.
Κλασικος ελληνας. Τα δουλεψα αρα δεν πληρωνω τιποτα.
Προφανως ο ελληνας θελει κανεναν αιωνα ακομη, για να μαθει οτι οι φοροι πληρωνονται απο αυτα που ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ. Και φυσικα απο αυτα που ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ αυτα που δουλεψες.
Δεν περιμενεις ασφαλως να σου πω μπραβο επειδη δηλωνεις οτι θα φοροδιαφυγεις.
Εξαλλου μετα θα ψηφισεις Συριζα ή Ποταμι επειδη θα σου φταιει ο Σαμαρας που δεν ανακαμπτει η οικονομια.
Θλιβερος...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

και αμα αποφασισουν να σου κανονιασουν τα ενοικια εγω θα γελαω που δε θα μπορεις να τους κουνησεις

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Λάκη, πάρε αυτή τη Harley να σωθείς.  :grin:
1250 κυβικά, κάπου 10-14 χιλιάρικα καινούρια.
Θα ρίχνεις τα γκάζια σου και οι μοτοσυκλέτες δεν είναι τεκμήριο όσα κυβικά και αν έχουν

6.jpeg
Προς το παρων...θα το σκεφτουν κ αυτο ακομα κ τα ποδηλατα θα θεωρουνται οχηματα

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Θα μας πεις γιατί ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ;;;;
Κουμμούνια είναι ;;;
Σε ολα τα υπόλοιπα εφαρμόζουμε ιδια πολιτική, οποτε οι ΗΠΑ αποτελούν κριτήριο...

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Θα μας πεις γιατί ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ;;;;
Κουμμούνια είναι ;;;

γιατι στις ΗΠΑ ερχεται το IRS μ'ενα βαζακι βαζελινη, σε βαζει στα 4, κι αν σε τσακωσει να κρυβεις εισοδημα σε 6 μηνες μετρημενους εισαι σε σουπερμαξ παρεα τους μαυρους, τους πορτορικανους και τους σκινχεντς. Κι οταν βγεις με το καλο δουλευεις για να ξοφλησεις το IRS. Οποτε δεν εχουν καν την εννοια του τεκμηριου.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
και αμα αποφασισουν να σου κανονιασουν τα ενοικια εγω θα γελαω που δε θα μπορεις να τους κουνησεις
Θα τρεχει τοτε στα δικαστηρια και θα του φταινε οι δικηγοροι που θα του τα παρουν μαυρα, ΧΑΧΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Στα αρχιδια μου χιλιες φορες να τους εχω τσαμπα παρα να πληρωνω μια στο κωλοκρατος οσο
ειναι αυτοι οι κλεφτες επανω.Τα κοροιδα τελος.

Επισκέπτης
λιγο ασαφης απαντηση αλλα ας πουμε για να παει η συζητηση παραπερα οτι τα δηλωνεις ολα μεχρι τελευταια δεκαρα. Ξερεις οτι εισαι ο μονος γιατρος στην Ελλαδα που το κανει?

Ωραια

Γιαυτο εχεις τεκμηρια. Γιατι το κρατος ειναι ανικανο τα τελευταια 30 χρονια να πιασει τους αλλους 999,999 γιατρους στην Ελλαδα που δηλωνουν ισα ισα οτι χρειαζονται και αν μπορουν δεν εχουν προβλημα να δηλωσουν και 0 εισοδημα.

Μίσος για τους ιατρούς τρελό .....

Επειδή , ΜΑΛΛΟΝ, ξέρω περισσότερους από εσένα ....και ξέρω και πολλών τα οικονομικά καλά ....

(και πούλησα και σπίτια σε κάποιους)

Σε ενημερώνω ....

1)Η εικόνα που έχετε για ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ, αφορά κάποιους λίγους χειρουργούς γενικά
και μαιευτήρες. Που έβγαλαν ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ.
Και μονίμως πληρώνουν τα αρχίδια τους.

ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 όμως.

2)Οι Οδοντίατροι, δεν έχουν καμία σχέση με τους {1).
Πολλοί πεινάνε. Κυριολεκτικά.
Μπαίνω σε 500 οδοντιατρεία της αττικής, σε μόνιμη βάση.

Τελευταία , τους βλέπω να φοράνε κάτι μάλλινες φανέλες
κάτω από τη ρόμπα, που θυμίζουν σιβηρία, γιατί δεν έχουν ... θέρμανση

3)Αυτοί που έβγαζαν πολλά και ήταν προνομιούχοι, ΔΕΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.
Τους χειρότερους διπλοθεσίτες ιατρούς, που έχουν και σίγουρη πελατεία
ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ........

Τώρα μην αρχίσουν μαλακίες, "εγώ ξέρω έναν στο λαγονήσι , που έχει bmw με 19ρες ζάντες και η γυναίκα του αλλάζει ακριβά βρακιά" ....

αυτά είναι για παιδάκια ....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
γιατι στις ΗΠΑ ερχεται το IRS μ'ενα βαζακι βαζελινη, σε βαζει στα 4, κι αν σε τσακωσει να κρυβεις εισοδημα σε 6 μηνες μετρημενους εισαι σε σουπερμαξ παρεα τους μαυρους, τους πορτορικανους και τους σκινχεντς. Κι οταν βγεις με το καλο δουλευεις για να ξοφλησεις το IRS. Οποτε δεν εχουν καν την εννοια του τεκμηριου.
Ακριβως αυτο που ειπα πριν. Εκει ερχεται το IRS και ελεγχει ακομη και την καρτα του Starbucks. Kαι φυσικα εκει μπορουν να εχουν μειωμενους ή μηδενικους συντελεστες γιατι δεν ξεφευγει φραγκο απο τη φορολογητεα υλη. Εδω το καθε λαμογιο που φοροδιαφευγει, δεν καταλαβαινει οτι η απωλεια θα αναπληρωθει απο εναν αδικο πλην αναγκαιο φορο. Αλλά και τι εγινε? Παλι το κρατος φταιει που δεν τους πιανει. Και το...καταγγελλουν οι ιδιοι που δεν πληρωνουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom