tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
ελα ρε μην σκάτε... αυτοί θα τα αλλάξουν όλα
Καθόλου δεν το αφηνω απ' εξω, ειναι η αλλη οψη του νομισματος.σωστα αυτα. αφηνεις απεξω βεβαια το φορολογικο καθεστως τιραμολα ανα 4μηνο της αγαπημενης σου κυβερνησης. γιατι το αφηνεις απεξω? επειδη αυτο ειναι ελκυστικο στην καθε apple?
Ναι βρε χασοδικη, εδω θα ρθει η apple να επενδυσει σε εργοστασια...
Καμια συμφωνια για αποθηκάριους και πολυ μας πέφτει
αυτες ειναι οι επενδυσεις που υποσχεται ο αρχηγος σου
Καθόλου δεν το αφηνω απ' εξω, ειναι η αλλη οψη του νομισματος.
Αλλά εν προκειμενω δεν συζητουσαμε γι αυτο.
Προφανως πασοκο γιατι οι νομοι φτιάχνονται στα μετρα τους.
Το οτι το θέμα αναφερθηκε στο κονγκρέσο ειναι μικρολεπτομέρειες....
ετσι θα ανακαμψει δικε μου η οικονομια.Κλασικος ελληνας. Τα δουλεψα αρα δεν πληρωνω τιποτα.
Προφανως ο ελληνας θελει κανεναν αιωνα ακομη, για να μαθει οτι οι φοροι πληρωνονται απο αυτα που ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ. Και φυσικα απο αυτα που ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ αυτα που δουλεψες.
Δεν περιμενεις ασφαλως να σου πω μπραβο επειδη δηλωνεις οτι θα φοροδιαφυγεις.
Εξαλλου μετα θα ψηφισεις Συριζα ή Ποταμι επειδη θα σου φταιει ο Σαμαρας που δεν ανακαμπτει η οικονομια.
Θλιβερος...
Και όταν έρχεται το IRS για έλεγχο είναι χειρότερο από το να σε επισκέπτεται το FBI, η DEA και η Secret Service μαζί.
Κατανοητόν λαμόγιο;
δικιο ειναι το δικιο του εργατη τυπεΕγω αν ημουν η apple βεβαια δεν θα ερχομουν να επενδυσω, σε μια χωρα που ο καθε πυροβολημενος θα μου κανει καταληψη επειδη το κυλικειο δεν εχει ντεκαφεινε, ή που θα με απειλει ο καθε συνδικαλιστης και θα ζητανε και μισθους σουηδιας, με απεργιες εξι μερες τη βδομαδα και με την Κωνσταντοπουλου και την Ραχηλ με την ντουντουκα στα καγκελα.
Ούτε αποθηκαριοι δεν μας αξιζει αφου δεν βαζουμε μυαλο. Ειναι προφανες.
δικιο ειναι το δικιο του εργατη τυπε
τυπε ο αλεξ δεν αναγνωριζει την βασιλικη της καταγωγη και την προσφωνει απλα σαν θεοδωρα :SΤο δίκαιο το ορίζει η πριγκιπισσα θεοδωρα τύπε
τυπε ο αλεξ δεν αναγνωριζει την βασιλικη της καταγωγη και την προσφωνει απλα σαν θεοδωρα :S
Τυπε εσύ είσαι χειρότερος αφου λες νόμος πως είναι το δικαιο του εργάτη.
Προσβάλεις την πριγκιπισσα θεοδωρα, μόνο αυτή μπορεί να ορίσει ποιο είναι το δίκαιο...
http://[URL unfurl="true"]www.contactmusic.com/pics/ld/power_play_cruise_300710/princess_theodora_of_greece_2943858.jpg[/img[/URL]]
[/quote]το δικιο ειναι να γυρισει ο Μεγαλειοτατος τυπε :headbang3:
το δικιο ειναι να γυρισει ο Μεγαλειοτατος τυπε
το δικιο ειναι να γυρισει ο Μεγαλειοτατος τυπε
Αυτος γέρασε, τοπο στα νιάτα τυπε..
Τόσο ματζίρη λογιστή έχεις που δεν στο τυπώνει;Ρε μάγκες περσυ που μου ειχαν στειλει σπιτι το εκκαθαριστικο ηθελα ενα επικυρωμενο φωτο/φο πηγα στο ΚΕΠ και πήρα.
Τωρα τι μπορω να κανω που δεν στέλνουν ξέρει κανεις??
OK τα στοιχεια ολων τον 1ων συγγενων σου τυπε....στο τελος θα πληρωθω δεν υπαρχει περιπτωση..;)ειμαι πουλι μοναχο στον κοσμο. τα στοιχεια σου το τηλεφωνο σου και διευθυνση διαμερισματος μαζι με το κλειδι στο ραντεβου με πμ. DEAL.
Τόσο ματζίρη λογιστή έχεις που δεν στο τυπώνει;