Επισκέπτης
Επειδη στηριζει τους δημ. υπαλληλους σημαίνει ότι πρέπει να έχει κ ίδιο οφελος???
Αποδέχεσαι τουλάχιστον ότι τα δικηγορικά γραφεία
αν περίμεναν από δημοσίους ... θα είχαν κλείσει .....
Ο Άλεξ πάντως όχι.
Επειδη στηριζει τους δημ. υπαλληλους σημαίνει ότι πρέπει να έχει κ ίδιο οφελος???
Και μετα θα ζητησουμε την αμοιβη μας "μαύρα" και οποιος δεν πληρωσει θα χρησιμοποιησουμε μια ομαδα 16 ατομων
Περιμενα αρκετα και εφυγα, το εχασα. Οκ.
Τύπε θα σε αξιοποιησω μου φαινεται, μου κανουν κατι τζιριτζαντζουλες διαφοροι εξυπνοιεαν σε βολευει ερχομαι μονο εγω να κοπανησω 16 φορες
Τύπε θα σε αξιοποιησω μου φαινεται, μου κανουν κατι τζιριτζαντζουλες διαφοροι εξυπνοι
Τύπε θα σε αξιοποιησω μου φαινεται, μου κανουν κατι τζιριτζαντζουλες διαφοροι εξυπνοι
Κι αν σου κανει εξωδικο?μη σε απασχολει. απο αυριο θα τους κλειδωσουμε κανα δεκαμηνο στο καινουργιο μας διαμερισμα του σπιτονοικοκυρη αποκ. τα ενοικια κερασμα απο εμενα.
Κι αν σου κανει εξωδικο?
ΔΝΤ ρε
ΤΡΟΙΚΑ ρε
ΜΝΗΜΟΝΙΑ ρε
να σφιξουν οι γλουτοι
αυτοκτονιες ρε
ανεργια ρε
κι αλλοι φοροι ρε
Να αποκτησουν ολοι φορολογικη συνειδηση και να δηλωνουν τα εισοδηματα τους, και μετα ασφαλως και θα πεσουν οι συντελεστες.
Η ευθυνη ανηκει στους φοροφυγαδες. Οταν το κρατος παει να βαλει τεκμηρια και ποθεν εσχες για να πιασει την φοροδιαφυγη, βγαινουν οι Λακηδες και μιλανε για χουντες και αυταρχισμο του κρατους.
Αποφασιστε τι θελετε και μου το λετε και μενα.
Πρεπει και ο Λακηδες να γίνουν πραγματικοί πατριώτες και να πληρώσουν φόρους έστω και τώρα.
Στις ΗΠΑ, γιατί δεν έχει κανένα φόρο στα αυτοκίνητα ρε τρόμπα ;;;
Κουμμουνισμό έχουν ;;
Στις ΗΠΑ Λακη παραγουν αυτοκίνητα, εδώ ούτε βίδες για χερούλι πορτάς.
Τους θεωρεις δικαιους τους φορους? Ειδικα στα 2000cc το θεωρεις πολυτελεια?
1)Ελ. Επαγγελματίας με κέρδη 20.000€ , ΦΟΡΟ ΚΑΠΟΥ 12.000€,
χωρίς υπερβολικής αξίας ΙΧΕ και σπίτι.
2) Ελ. Επαγγελματίας με κέρδη 20.000€ , φόρο από 15.000€ ως 22.000€
αν υπάρχουν υπερβολικού κυβισμού ΙΧΕ και ακριβά σπίτια .
3) Ελ. Επαγγελματίας , με ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΚΕΡΔΗ και σύζυγο επαγγελματία ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΚΕΡΔΗ,
ΦΟΡΟΣ ΚΑΠΟΥ 5.000€ , ΧΩΡΙΣ ΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΣΠΙΤΙΑ ....
4)Ελ . Επαγγελματίας , με σύζυγο ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ με μηδενικά κέρδη και ακριβά σπίτια και ΙΧΕ,
φόρο κάπου 10.000€ με 15.000€ ......
Οχι, δεν καταλαβες. Η σειρα μου εχει ερθει εδω και χρονια γιατι εγω πληρωνω εδω και καιρο.