alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Βλεπεις τι μου σερνουν κλώνε μου?Πάλι καλά που δεν σε είπε "κομμουνιστή"!!!
Βλεπεις τι μου σερνουν κλώνε μου?Πάλι καλά που δεν σε είπε "κομμουνιστή"!!!
Τι νοημα εχει να μιλησεις με τον αντιπαλο σου και να βριζεις τον αρχηγο και το κομμα σου; Όπως και να εχει μαλακας είναι ο Μπαλτακος και πιο μαλακας ο Σαμαρας που τον ειχε διπλα του.Ναι, γιατί πριν από 6 μήνες ο Κάσι ήταν έξω.
Αλλά και με ποιόν να μίλαγε, με τον Μπαρμπαρούση, τον Παναγιώταρο ή την Ζαρούλια και την κόρη της;
Άσε που ήταν και οι δύο Μανιάτες.
Αυτό είναι βέβαιο!!!!!Τι νοημα εχει να μιλησεις με τον αντιπαλο σου και να βριζεις τον αρχηγο και το κομμα σου; Όπως και να εχει μαλακας είναι ο Μπαλτακος και πιο μαλακας ο Σαμαρας που τον ειχε διπλα του.
ημαρτον ρε πιρφορεΒλεπεις τι περναω καλο μου?
Ασε που φανταζομαι δεν θα του ειπε τραβα να τα ξερασεις όλα.... Απλα να γινεις αγαπητος, τα αλλα βγηκαν στην κουβενταΓια στάσου μία στιγμή να το καταλάβω.
Δηλαδή λες ότι από την μία μεριά ο Σαμαράς έβαζε στην φυλακή την ηγεσία της ΧΑ με βρώμικο τρόπο και από την άλλη έστελνε τον Μπαλτάκο να ξεράσει όλες τις βρωμιές του στον Κάσι;
Γιατί;
Επ!!!!Αυτό είναι βέβαιο!!!!!
Να μην καλοπιασω τον κλωνο μου ρε Μεμο?ημαρτον ρε πιρφορε
ουπς !!! Ξέφυγε ο κλώνος απο την κομματική πειθαρχία!!!Επ!!!!
Δεν υπαρχει αυτό που λες. Το βιντεο αποτελει ταφοπλακα για τον Σαμαρα και οσο πιο γρηγορα το καταλαβει τοσο το καλυτερο για το κομμα του.
Ελαχιστη εως μηδαμινη απωλεια που θα υπερκαλυφθει πολυ συντομα απο τις επιτυχιες στην οικονομια.
Αρα και ο Λαγος που τον εστειλε, ειναι καλως μεσα?
Η επιτυχία θα είναι 250.000 λουκέτα μικρομεσαίων επιχειρήσεων και μαγαζιών
και επαγγελματιών.
Αλλά δεν θα απολυθεί κανείς στο δημόσιο , εκτός από ιατρούς.
Οι ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ φυσικά , θα παραμείνουν αλώβητοι
όπως και οι ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ....
Με αυτούς, θα πάρει γύρω στο 7% ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ & ΑΛΗΤΗΣ.
Η επιτυχία θα είναι 250.000 λουκέτα μικρομεσαίων επιχειρήσεων και μαγαζιών
και επαγγελματιών.
Αλλά δεν θα απολυθεί κανείς στο δημόσιο , εκτός από ιατρούς.
Οι ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ φυσικά , θα παραμείνουν αλώβητοι
όπως και οι ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ....
Με αυτούς, θα πάρει γύρω στο 7% ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ & ΑΛΗΤΗΣ.
Παντως ειλικρινα πιστευω οτι το Ποταμι δεν εχει ταβανι.
Βλεπω τωρα την επιλογη των ευρωβουλευτων του. Ποιοτικοτατη.
Μπράβο παιδί μου...Γιατί μπορεί να είστε "αντισυστημικοί" αλλά όταν χρειαστεί "για το καλό του τόπου" και έτσι μια χαρά τα πάτε.Όπως και να εχει μαλακας είναι ο Μπαλτακος και πιο μαλακας ο Σαμαρας που τον ειχε διπλα του.
ρε Λάκη, ως ακροδεξιός δεν θεωρείς τις ΕΔ και τα στελέχη τους πυλώνα του έθνους και της μεγάλης εθνικής παράταξης?
μας μπερδεύεις ρε μπαγάσα.
Φυσικά και ο Μπαλτάκος,κολλητός του Σαμαρά για τριάντα χρόνια και με πρόσφατα νομοθετημένες υπερεξουσίες,λειτουργούσε εν αγνοία του Σαμαρά...Επίσης οι γαΐδαροι πετάνε.Δηλαδή ο Μπαλτάκος, που 30 χρόνια τώρα αποτελεί στενό συνεργάτη και φίλο του Σαμαρά, αποφάσισε να αυτονομηθεί και άρχισε να ενεργεί εν αγνοία του Τρελαντώνη; Ούτε τα μικρά παιδιά δεν τα πιστεύουν αυτά. Και αυτοί που τα λένε δεν καταλαβαίνουν πως αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε ο Σαμαράς είναι ένας επικίνδυνος βλάκας που άγεται και φέρεται από τον κάθε τυχάρπαστο τύπου Μπαλτάκου;
Για Στρατιωτικούς όπως τον Κονδύλη ;;;;
ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΗ ΚΟΥΡΑΔΑ
ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΕ
ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΤΗ ΦΑΚΛΑΝΑ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΤΗ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΩΛΟΣΠΙΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΓΚΕΟΥΛΑ ΜΟΥΛΙΑΠΑ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΡΕ ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΕ
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ!