Νέα

Τα δεδομένα που προκύπτουν από το βίντεο Μπαλτάκου ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
Μα ΟΛΗ η "αριστερα" χρησιμοποιει αυτά τα συνθηματα...
Ειδες καμια αντιδραση της "αριστερας" για το βιντεο Μπαλτακου;;; Εγω περιμενα οι αντιφα να καινε την Αθηνα 5 μερες...
Παπαρια αντιφα και αυτοι λοιπον. Τι μας μενει Πασοκ, ΝΔ... Βλέπεις που φτανουμε με το τσουβάλιασμα;
εδω εχεις καταντησει να φωναζεις <λευτερια σε οσους ειναι στα κελια>που το φωναζουνε αλλοι!!! :uglystupid: :uglystupid:γελανε και τσιμεντα :grin:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
Παπαρια κανατε και εσεις και οι χρυσαυγιτες. Επρεπε να βγαλετε τον κοσμο σας στον δρομο και όχι για να φαγωθουν μεταξυ τους. Όλα τα αλλα που μου λες είναι πιπες και σαν παλιος αριστερος (χωρις"") φανταζομαι το ξερεις...
Αν όχι τωρα ποτε;;;;;;;;;;
Κόσμος να βγει στους δρόμους όπως το εννοείς δεν υπάρχει! Ούτε από την αριστερά ,ούτε από τη δεξιά. Είπε κάτι σωστό ο Πρετεντέρης..Η ανυπαρξία της αντιπολίτευσης έχει κάνει μια μέτρια κυβέρνηση να φαίνεται αποτελεσματική (κάπως έτσι)

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Παπαρια κανατε και εσεις και οι χρυσαυγιτες. Επρεπε να βγαλετε τον κοσμο σας στον δρομο και όχι για να φαγωθουν μεταξυ τους. Όλα τα αλλα που μου λες είναι πιπες και σαν παλιος αριστερος (χωρις"") φανταζομαι το ξερεις...
Αν όχι τωρα ποτε;;;;;;;;;;
Όλοι οι Έλληνες μια γροθιά κι έτσι??  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Ναι ρε μαλακα :uglystupid: Γιατι αυριο που θα ενοχλεις εσυ θα μπαγλαρωσουν εσενα με εντολη πρωθυπουργου  :jerking:
Άστο αρχηγέ, μ'εμένα (όχι εμένα προσωπικά δλδ) συμβαίνει ήδη εδώ και χρόνια κι εσύ χαιρόσουν..
Τώρα λούσου τα..

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
και βγαινει ένα βιντεο και σε δικαιωνει. Τι κανεις γι αυτό;;;;
Και ξέρεις,έτσι? Εγώ εσένα περίμενα για να δικαιωθώ..
Άλλωστε το έχω ξαναπεί. Το ότι έπαιξε χειραγώγηση της δικαιοσύνης,δε σημαίνει πως η χα δεν είναι εγκληματική οργάνωση. Άλλο το ένα,άλλο το άλλο..

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Άποψη μπορείς να έχεις, δεν ενοχλεί κανέναν ακόμα.
Ψηφαλάκια μην κόβεις γιατί έχει μπουζού,έτσι??
Κι όσο για το τι κάνω, εγώ δεν πρόκειται να βάλω σε κίνδυνο την πολιτική σταθερότητα..

Επισκέπτης
Και ξέρεις,έτσι? Εγώ εσένα περίμενα για να δικαιωθώ..
Άλλωστε το έχω ξαναπεί. Το ότι έπαιξε χειραγώγηση της δικαιοσύνης,δε σημαίνει πως η χα δεν είναι εγκληματική οργάνωση. Άλλο το ένα,άλλο το άλλο..
Ρε Λυσα με την εγκληματικη οργανωση... Αν είναι δεν περιμενω να το μαθω με εντολη Σαμαρα-Δενδια. Η χρυση αυγη υπαρχει από το 1980 και πειραζει τωρα που την ψηφιζω εγω... Ε το σκασμο να βγαλετε ο κοσμος θα τους ψηφιζει και ξερεις γιατι; Γιατι ότι εταξαν το εκαναν και με το παραπανω.

Επισκέπτης
Άποψη μπορείς να έχεις, δεν ενοχλεί κανέναν ακόμα.
Ψηφαλάκια μην κόβεις γιατί έχει μπουζού,έτσι??
Κι όσο για το τι κάνω, εγώ δεν πρόκειται να βάλω σε κίνδυνο την πολιτική σταθερότητα..
αντε βρε με το καλο γραβατα και 7000 για να συμβαλεις στην πολιτικη σταθεροτητα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom