nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.277
- Πόντοι
- 1.106
Φίλε είπες μεγάλη κουβέντα τώρα, πολύ μπροστά ακόμα και απ τη σημερινή εποχή. Εχουν ανέβει τα επεισοδια στο γιουτουμπ.
Θέλω αυτο με την Μενεγακη
Φίλε είπες μεγάλη κουβέντα τώρα, πολύ μπροστά ακόμα και απ τη σημερινή εποχή. Εχουν ανέβει τα επεισοδια στο γιουτουμπ.
"ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" Star
Δηλαδή GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYστο περιπου....στο καφε της Χαρας ειναι αυταρχικος μισογυνης γαιοκτημονας ενω εδω ηταν ενας κακομοιρης ευνουχισμενος απο την γυναικα του που απο την μοναξια του ειχε σαλεψει και μιλαγε με τα φυτα του και το παιζε αυστηρος και ηθικολογος μονο για τους τυπους...Στο καφε της χαρας ο απαγορευμενος ερωτας εγινε τουρλουμπουκι με φευγα-ελα και τουμπαλιν χωριζουμε τα φτιαχνουμε για τρεις κυκλους, ενω στο δελληγιανειο εμεινε κρυφος μεχρι το δραματικο τελος....
Για την πρωταγωνιστρια εννοειται πως συμφωνω αφου την τιμαω στο αβαταρ μου κιολας
"ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" Star
ρε σεις οχι και στη λιστα των χειροτερων σηριαλ η καλτιλα το Ρετιρε , μη τα τσουβαλιαζετε ολα...
και το Βοτκα Πορτοκαλι εχει τον χλεμπουρα που κανει τον Νωντα να γαμαει , μονο αυτος αξιζει βεβαια αλλα το σωζει καπως
Λακης ο γλυκουλης μπαινει στεγνα στον πατο για μενα , ενω την πλασαρανε στην αρχη για πολυ καλη σειρα κι εγω περιμενα να ειναι κατι αξιολογο , ηταν μεγαλη πιπα , με απειροελαχιστες στιγμες γελιου...
Ο Φιλιππιδης,αν και τον παω πολυ , αν δε προσπαθει να βγαλει το κλασικο του χιουμορ , οπως κανει στο 50-50 το γαμαει το σκηνικο...
Δηλαδή GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
για την Τζεναρα με τα μινια της
και την Λεκακη για την κωλαθρα της
επρεπε να παιζει κανας Τασος Νουσιας τον κεντρικο ρολο να φαει brutal macho man στριμωγμα η δασκαλιτσα απο το δευτερο επεισοδιο
Θα συμφωνήσω.για την Τζεναρα με τα μινια της
Θα της είχε δώσει την μήτρα στο χέρι τύπε!
και την Λεκακη για την κωλαθρα της
Τασος καυλέουρας Ηπειρώτης.Θα της είχε δώσει την μήτρα στο χέρι τύπε!
η λεκακη εδινε ρεστα με τις βυζαρες της στην Νταντα, τυπε
η λεκακη εδινε ρεστα με τις βυζαρες της στην Νταντα, τυπε
Τασος καυλέουρας Ηπειρώτης.