You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα αστεία του troubaman
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 305K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.083
- Πόντοι
- 25.467
Αξιότιμε κ. Τρομπονομάνε,Η κοπελα μου το ζητησε αρχικα.
Μου ειπε πως θα γουσταρε να τη γαμησει ο Θέμης.
Μου λεει σε πειραζει
Της λεω ε λιγακι ζηλευω αλλα αν με αφησεις να σας βλεπω και να τον παιζω τοτε θα το επιτρεψω.
Συνφωνήσαμε λοιπον και ενω ολα ξεκίνησαν ωραια(βγηκαμε για ποτακι,κλεισαμε δωματιο κτλ) ο Θεμης παραιτηθηκε στην πιπα.
Εκεί που αρχίνησε να τον ρουφαει η κοπελα μου και να καβλωνει,σηκωσε το μποξερακι του και εφυγε τρεχοντας.
Τον παρακαλαγαμε και οι δυο να ρθει να συνεχισει μα εφυγε τσατισμενος.
Η κοπελα μου απειλει οτι αν δε γευτει τη γλυκια ψωλη του Θεμη θα με χωρισει.
Τι να κανω guys;
Aν η κοπέλα σας γουστάρει από κώλο ενημερώστε με. Θα χαρώ να σας εξυπηρετήσω.
Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.182
- Πόντοι
- 1.056
Τώρα που το σκέφτομαι δε πάρε να γαμηθητε εσύ κ ο Θέμης παρέα να ισιωσετε;!
Με την καλή έννοια!!
Τι τις θέλετε τις πουτανες τις παρτουζιαρες...;!ωχου!γράψτε τες όλες κ βρείτε τα μεταξύ σας!ίσως έτσι τελικά ο Θέμης μείνει περισσότερο...
Με την καλή έννοια!!
Τι τις θέλετε τις πουτανες τις παρτουζιαρες...;!ωχου!γράψτε τες όλες κ βρείτε τα μεταξύ σας!ίσως έτσι τελικά ο Θέμης μείνει περισσότερο...
Studiakias99
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 494
- Πόντοι
- 26
αν εχεις γκομενα και ειναι αληθεια ειναι ξεφτυλα να τη μοιραζεσαι με αλλους,εισαι ο κλασσικος της αποψης κανεις δε ειναι κανενος και να συμβαινουν ολο οργια μακρια αυτα καντα στη σουηδια οχι εδω στο ελλαδισταν.Οταν κανεις σχεση την εχεις μονο για τη παρτη σου,εγω και μονο στη ιδεα οτι θα βγουμε εξω με τη σχεση μου οταν κανω και μου τη κοιτανε αλλοι αηδιαζω και νοιωθω οτι την εκθετω και εσυ καυλωνεις να στη γαμανε αλλοι?απορω με μερικους πραγματικα.Η κοπελα μου το ζητησε αρχικα.
Μου λεει σε πειραζει
Της λεω ε λιγακι ζηλευω αλλα αν με αφησεις να σας βλεπω και να τον παιζω τοτε θα το επιτρεψω.
Συνφωνήσαμε λοιπον και ενω ολα ξεκίνησαν ωραια(βγηκαμε για ποτακι,κλεισαμε δωματιο κτλ) ο Θεμης παραιτηθηκε στην πιπα.
Εκεί που αρχίνησε να τον ρουφαει η κοπελα μου και να καβλωνει,σηκωσε το μποξερακι του και εφυγε τρεχοντας.
Τι να κανω guys;
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.295
- Πόντοι
- 46.423
Η κοπελα μου το ζητησε αρχικα.
Μου λεει σε πειραζει
Τι να κανω guys;
Συγνώμη φίλε.
Θυμήθηκα ότι την είχα ξαναγαμήσει γιαυτό τη κοπάνησα.
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.409
- Πόντοι
- 3.296
Το ότι θα σου γαμηθει θα σου γαμηθει κάποια στιγμή τυπεαν εχεις γκομενα και ειναι αληθεια ειναι ξεφτυλα να τη μοιραζεσαι με αλλους,εισαι ο κλασσικος της αποψης κανεις δε ειναι κανενος και να συμβαινουν ολο οργια μακρια αυτα καντα στη σουηδια οχι εδω στο ελλαδισταν.Οταν κανεις σχεση την εχεις μονο για τη παρτη σου,εγω και μονο στη ιδεα οτι θα βγουμε εξω με τη σχεση μου οταν κανω και μου τη κοιτανε αλλοι αηδιαζω και νοιωθω οτι την εκθετω και εσυ καυλωνεις να στη γαμανε αλλοι?απορω με μερικους πραγματικα.
Αυτό εξαρτάται κυριως από το πόσο καιρό είστε μαζί.
Το πρώτο εξάμηνο ας πούμε χλωμό να πάει με άλλο γιατί οι γκόμενες στην αρχή ενθουσιάζονται με αυτόν που επέλεξαν.
Από το χρόνο και μετά όμως ειδικά μετά τους πρώτους τσακωμούς και ειδικά αν είσαι άνδρας πολλά βαρύς και μάγκας που της επιβάλλεσαι(παλιάς κοπής)στάνταρ θα πάει και με άλλον μετά το χρόνο.
Βέβαια υπάρχουν εξαιρέσεις.
Πολλές κερατωνουν στην αρχή μέχρι να καταλάβουν ότι θέλουν εσένα
Γενικά τυπε δεν έχεις επιλογή αν θα πάει η όχι με άλλον
Έχεις όμως επιλογή να το ξέρεις η όχι
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.409
- Πόντοι
- 3.296
Δε νομίζω.Μήπως ο Θέμης είναι ο Μανωλάκης;
Αλλά έπεσε θύμα τσογλανιων κι αυτός
Τελικά ο κοκκορας του Αρκά που του τις γαμαει όλες το γουρούνι έχει μεγάλες δόσεις αλήθειας
Βγαλμένος από τη ζωή είναι ο Κόκκορας του Αρκά.Δε νομίζω.
Αλλά έπεσε θύμα τσογλανιων κι αυτός
Τελικά ο κοκκορας του Αρκά που του τις γαμαει όλες το γουρούνι έχει μεγάλες δόσεις αλήθειας
captain922
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 860
- Πόντοι
- 81
Να πάτε διακοπές σε κάμπινγκ φέτος τύπε. Όλο και κάποιο... γουρούνι θα βρεθεί εκεί και θα τον ξεχάσει τον Θέμη.
Studiakias99
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 494
- Πόντοι
- 26
δε ειναι φυσιολογικο ολο αυτο που κανεις που στη γαμαει αλλος και βλεπεις και κατα τη γνωμη μου ειναι βλακεια.Τωρα αυτο που λες ναι δε διαφωνω οι περισσοτερες ελληνιδες ειναι καριολες στη ψυχη και μπορει να κερατωσουν,δε προκειται ομως να το κανουν και ολες οπως λες.Υπαρχουν καποιες απειροελαχιστες ελληνιδες που δε θα κανουν κουτσουκελα δε ειναι και ολες σκατα απλα ειναι δυσκολο να τις βρεις οταν ειναι οι περισσοτερες καριολες στη ψυχη.Το ότι θα σου γαμηθει θα σου γαμηθει κάποια στιγμή τυπε
Αυτό εξαρτάται κυριως από το πόσο καιρό είστε μαζί.
Το πρώτο εξάμηνο ας πούμε χλωμό να πάει με άλλο γιατί οι γκόμενες στην αρχή ενθουσιάζονται με αυτόν που επέλεξαν.
Από το χρόνο και μετά όμως ειδικά μετά τους πρώτους τσακωμούς και ειδικά αν είσαι άνδρας πολλά βαρύς και μάγκας που της επιβάλλεσαι(παλιάς κοπής)στάνταρ θα πάει και με άλλον μετά το χρόνο.
Βέβαια υπάρχουν εξαιρέσεις.
Πολλές κερατωνουν στην αρχή μέχρι να καταλάβουν ότι θέλουν εσένα
Γενικά τυπε δεν έχεις επιλογή αν θα πάει η όχι με άλλον
Έχεις όμως επιλογή να το ξέρεις η όχι
politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 1.706
Μήπως ρε Τρούμπα την πέταξες έξω και σκιάχτηκε ο Θέμης;Η κοπελα μου το ζητησε αρχικα.
Μου λεει σε πειραζει
Τι να κανω guys;
Γιατί στο bou είμαστε υποψιασμένοι οτι κάτι τέτοιες προσκλήσεις, κάτι αλληλομαλακίες, έχουν απρόσμενη εξέλιξη.
μεσημέρι Κυριακής, τι πιο σύνηθες.Η κοπελα μου το ζητησε αρχικα.
Μου λεει σε πειραζει
Τι να κανω guys;
Έλα, πες αλήθεια τώρα. Έχεις χακάρει τον λογαριασμό του troubaman.Η κοπελα μου το ζητησε αρχικα.
Μου λεει σε πειραζει
Τι να κανω guys;
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.944
- Πόντοι
- 1.056
Καλο απογευμα στους Φιλους....πω..πω..ρε πουστη μου τι χανω....καθομαι με την αλλη και φτιαχνω φαγητο να φαμε ....και εδω γινεται το ελα να δεις...Bou...εισαι μαγεια......χαχχαχαχχχχαχαχχα...δεν σε αλλαζω με τιποτα...αχαχχαχχααχαχχαχαχαχααα
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.475
- Πόντοι
- 8.846
αν εχεις γκομενα και ειναι αληθεια ειναι ξεφτυλα να τη μοιραζεσαι με αλλους,εισαι ο κλασσικος της αποψης κανεις δε ειναι κανενος και να συμβαινουν ολο οργια μακρια αυτα καντα στη σουηδια οχι εδω στο ελλαδισταν.Οταν κανεις σχεση την εχεις μονο για τη παρτη σου,εγω και μονο στη ιδεα οτι θα βγουμε εξω με τη σχεση μου οταν κανω και μου τη κοιτανε αλλοι αηδιαζω και νοιωθω οτι την εκθετω και εσυ καυλωνεις να στη γαμανε αλλοι?απορω με μερικους πραγματικα.
Ρε τύπε...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μήπως είσαι ο θέμης?
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.944
- Πόντοι
- 1.056
Ελα βρε Ωριων...ειχα παει στο σπιτι μιας φιλης...παντρεμενης...εφτιαξα φαγητο να φαμε και ηπια κατι παραπανω...και ξεκινησαμε για τις σχεσεις....χαχαχχαχαχαχαχχα.....την τρελλανα και με πεταξε εξω απο το σπιτι...χαχχαχαχχχαχαχαΈλα, πες αλήθεια τώρα. Έχεις χακάρει τον λογαριασμό του troubaman.
Καλα τα ειπες το πρωι.....γεννηθηκα για την καταστροφη.....χαχχαχαχαχχαχααχχαχ
Της άφησες κανένα κεραμικό πιάτο να έχει να τρώει η γυναίκα ή λαμπόγυαλο όλα;Ελα βρε Ωριων...ειχα παει στο σπιτι μιας φιλης...παντρεμενης...εφτιαξα φαγητο να φαμε και ηπια κατι παραπανω...και ξεκινησαμε για τις σχεσεις....χαχαχχαχαχαχαχχα.....την τρελλανα και με πεταξε εξω απο το σπιτι...χαχχαχαχχχαχαχα
Καλα τα ειπες το πρωι.....γεννηθηκα για την καταστροφη.....χαχχαχαχαχχαχααχχαχ
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.944
- Πόντοι
- 1.056
χχααχαχχαχαχαχαχα.οχι βρε Ωριων....με παρεξηγησες...!!!!!για τις σχεσεις λεγαμε.....και την τρελλανα.....μια της ελεγα οτι ειμαι Φασιστας στην σχεση και καπακι της ελεγα ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι γουσταρει....εντομεταξυ ειχε και κατι αγγουρια καπου δεξια ....ολων των μεγεθων..... οπως περιμενα να γινει η σαλτσα τα παρατηρησα και αρχισα να γελαω...χχαχχαχαχαχαχαχαχχχαα...και με ρωτησε γιατι γελαω...μιλαω για γαμω τα γελια.....να κυτταγα τα αγγουρια της λεω....εχουμε μοναξιες....χαχαχαχαχχαχχααχχαχαχαχα και τι κλεινω το ματι πονηρα.....χαχχαχαχαχχαχαχαχαΤης άφησες κανένα κεραμικό πιάτο να έχει να τρώει η γυναίκα ή λαμπόγυαλο όλα;