Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 305K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.083
Πόντοι
25.467
Η κοπελα μου το ζητησε αρχικα.
Μου ειπε πως θα γουσταρε να τη γαμησει ο Θέμης.
Μου λεει σε πειραζει
Της λεω ε λιγακι ζηλευω αλλα αν με αφησεις να σας βλεπω και να τον παιζω τοτε θα το επιτρεψω.
Συνφωνήσαμε λοιπον και ενω ολα ξεκίνησαν ωραια(βγηκαμε για ποτακι,κλεισαμε δωματιο κτλ) ο Θεμης παραιτηθηκε στην πιπα.
Εκεί που αρχίνησε να τον ρουφαει η κοπελα μου και να καβλωνει,σηκωσε το μποξερακι του και εφυγε τρεχοντας.
Τον παρακαλαγαμε και οι δυο να ρθει να συνεχισει μα εφυγε τσατισμενος.
Η κοπελα μου απειλει οτι αν δε γευτει τη γλυκια ψωλη του Θεμη θα με χωρισει.
Τι να κανω guys;
Αξιότιμε κ. Τρομπονομάνε,

Aν η κοπέλα σας γουστάρει από κώλο ενημερώστε με. Θα χαρώ να σας εξυπηρετήσω.

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.182
Πόντοι
1.056
Τώρα που το σκέφτομαι δε πάρε να γαμηθητε εσύ κ ο Θέμης παρέα να ισιωσετε;!
Με την καλή έννοια!!
Τι τις θέλετε τις πουτανες τις παρτουζιαρες...;!ωχου!γράψτε τες όλες κ βρείτε τα μεταξύ σας!ίσως έτσι τελικά ο Θέμης μείνει περισσότερο...

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Μου λεει σε πειραζει
Της λεω ε λιγακι ζηλευω αλλα αν με αφησεις να σας βλεπω και να τον παιζω τοτε θα το επιτρεψω.
Συνφωνήσαμε λοιπον και ενω ολα ξεκίνησαν ωραια(βγηκαμε για ποτακι,κλεισαμε δωματιο κτλ) ο Θεμης παραιτηθηκε στην πιπα.
Εκεί που αρχίνησε να τον ρουφαει η κοπελα μου και να καβλωνει,σηκωσε το μποξερακι του και εφυγε τρεχοντας.
Τι να κανω guys;
αν εχεις γκομενα και ειναι αληθεια ειναι ξεφτυλα να τη μοιραζεσαι με αλλους,εισαι ο κλασσικος της αποψης κανεις δε ειναι κανενος και να συμβαινουν ολο οργια μακρια αυτα καντα στη σουηδια οχι εδω στο ελλαδισταν.Οταν κανεις σχεση την εχεις μονο για τη παρτη σου,εγω και μονο στη ιδεα οτι θα βγουμε εξω με τη σχεση μου οταν κανω και μου τη κοιτανε αλλοι αηδιαζω και νοιωθω οτι την εκθετω και εσυ καυλωνεις να στη γαμανε αλλοι?απορω με μερικους πραγματικα.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.295
Πόντοι
46.423
Μου λεει σε πειραζει
Τι να κανω guys;

Συγνώμη φίλε.

Θυμήθηκα ότι την είχα ξαναγαμήσει γιαυτό τη κοπάνησα.

:tooth:

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.409
Πόντοι
3.296
αν εχεις γκομενα και ειναι αληθεια ειναι ξεφτυλα να τη μοιραζεσαι με αλλους,εισαι ο κλασσικος της αποψης κανεις δε ειναι κανενος και να συμβαινουν ολο οργια μακρια αυτα καντα στη σουηδια οχι εδω στο ελλαδισταν.Οταν κανεις σχεση την εχεις μονο για τη παρτη σου,εγω και μονο στη ιδεα οτι θα βγουμε εξω με τη σχεση μου οταν κανω και μου τη κοιτανε αλλοι αηδιαζω και νοιωθω οτι την εκθετω και εσυ καυλωνεις να στη γαμανε αλλοι?απορω με μερικους πραγματικα.
Το ότι θα σου γαμηθει θα σου γαμηθει κάποια στιγμή τυπε
Αυτό εξαρτάται κυριως από το πόσο καιρό είστε μαζί.
Το πρώτο εξάμηνο ας πούμε χλωμό να πάει με άλλο γιατί οι γκόμενες στην αρχή ενθουσιάζονται με αυτόν που επέλεξαν.
Από το χρόνο και μετά όμως ειδικά μετά τους πρώτους τσακωμούς και ειδικά αν είσαι άνδρας πολλά βαρύς και μάγκας που της επιβάλλεσαι(παλιάς κοπής)στάνταρ θα πάει και με άλλον μετά το χρόνο.
Βέβαια υπάρχουν εξαιρέσεις.
Πολλές κερατωνουν στην αρχή μέχρι να καταλάβουν ότι θέλουν εσένα
Γενικά τυπε δεν έχεις επιλογή αν θα πάει η όχι με άλλον
Έχεις όμως επιλογή να το ξέρεις η όχι

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.409
Πόντοι
3.296
Μήπως ο Θέμης είναι ο Μανωλάκης;
Δε νομίζω.
Αλλά έπεσε θύμα τσογλανιων κι αυτός
Τελικά ο κοκκορας του Αρκά που του τις γαμαει όλες το γουρούνι έχει μεγάλες δόσεις αλήθειας

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Δε νομίζω.
Αλλά έπεσε θύμα τσογλανιων κι αυτός
Τελικά ο κοκκορας του Αρκά που του τις γαμαει όλες το γουρούνι έχει μεγάλες δόσεις αλήθειας
Βγαλμένος από τη ζωή είναι ο Κόκκορας του Αρκά.

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
860
Πόντοι
81
Να πάτε διακοπές σε κάμπινγκ φέτος τύπε. Όλο και κάποιο... γουρούνι θα βρεθεί εκεί και θα τον ξεχάσει τον Θέμη.

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Το ότι θα σου γαμηθει θα σου γαμηθει κάποια στιγμή τυπε
Αυτό εξαρτάται κυριως από το πόσο καιρό είστε μαζί.
Το πρώτο εξάμηνο ας πούμε χλωμό να πάει με άλλο γιατί οι γκόμενες στην αρχή ενθουσιάζονται με αυτόν που επέλεξαν.
Από το χρόνο και μετά όμως ειδικά μετά τους πρώτους τσακωμούς και ειδικά αν είσαι άνδρας πολλά βαρύς και μάγκας που της επιβάλλεσαι(παλιάς κοπής)στάνταρ θα πάει και με άλλον μετά το χρόνο.
Βέβαια υπάρχουν εξαιρέσεις.
Πολλές κερατωνουν στην αρχή μέχρι να καταλάβουν ότι θέλουν εσένα
Γενικά τυπε δεν έχεις επιλογή αν θα πάει η όχι με άλλον
Έχεις όμως επιλογή να το ξέρεις η όχι
δε ειναι φυσιολογικο ολο αυτο που κανεις που στη γαμαει αλλος και βλεπεις και κατα τη γνωμη μου ειναι βλακεια.Τωρα αυτο που λες ναι δε διαφωνω οι περισσοτερες ελληνιδες ειναι καριολες στη ψυχη και μπορει να κερατωσουν,δε προκειται ομως να το κανουν και ολες οπως λες.Υπαρχουν καποιες απειροελαχιστες ελληνιδες που δε θα κανουν κουτσουκελα δε ειναι και ολες σκατα απλα ειναι δυσκολο να τις βρεις οταν ειναι οι περισσοτερες καριολες στη ψυχη.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Μου λεει σε πειραζει
Τι να κανω guys;
Μήπως ρε Τρούμπα την πέταξες έξω και σκιάχτηκε ο Θέμης;
Γιατί στο bou είμαστε υποψιασμένοι οτι κάτι τέτοιες προσκλήσεις, κάτι αλληλομαλακίες, έχουν απρόσμενη εξέλιξη.:confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.185
Πόντοι
1.206
Μου λεει σε πειραζει
Τι να κανω guys;
μεσημέρι Κυριακής, τι πιο σύνηθες.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.328
Πόντοι
6.236
Μου λεει σε πειραζει
Τι να κανω guys;
Έλα, πες αλήθεια τώρα. Έχεις χακάρει τον λογαριασμό του troubaman.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Καλο απογευμα στους Φιλους....πω..πω..ρε πουστη μου τι χανω....καθομαι με την αλλη και φτιαχνω φαγητο να φαμε ....και εδω γινεται το ελα να δεις...Bou...εισαι μαγεια......χαχχαχαχχχχαχαχχα...δεν σε αλλαζω με τιποτα...αχαχχαχχααχαχχαχαχαχααα

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.475
Πόντοι
8.846
:grin::confused::grin::confused:
Ρε τύπε...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μήπως είσαι ο θέμης?

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Έλα, πες αλήθεια τώρα. Έχεις χακάρει τον λογαριασμό του troubaman.
Ελα βρε Ωριων...ειχα παει στο σπιτι μιας φιλης...παντρεμενης...εφτιαξα φαγητο να φαμε και ηπια κατι παραπανω...και ξεκινησαμε για τις σχεσεις....χαχαχχαχαχαχαχχα.....την τρελλανα και με πεταξε εξω απο το σπιτι...χαχχαχαχχχαχαχα
Καλα τα ειπες το πρωι.....γεννηθηκα για την καταστροφη.....χαχχαχαχαχχαχααχχαχ

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.328
Πόντοι
6.236
Ελα βρε Ωριων...ειχα παει στο σπιτι μιας φιλης...παντρεμενης...εφτιαξα φαγητο να φαμε και ηπια κατι παραπανω...και ξεκινησαμε για τις σχεσεις....χαχαχχαχαχαχαχχα.....την τρελλανα και με πεταξε εξω απο το σπιτι...χαχχαχαχχχαχαχα
Καλα τα ειπες το πρωι.....γεννηθηκα για την καταστροφη.....χαχχαχαχαχχαχααχχαχ
Της άφησες κανένα κεραμικό πιάτο να έχει να τρώει η γυναίκα ή λαμπόγυαλο όλα;

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Της άφησες κανένα κεραμικό πιάτο να έχει να τρώει η γυναίκα ή λαμπόγυαλο όλα;
χχααχαχχαχαχαχαχα.οχι βρε Ωριων....με παρεξηγησες...!!!!!για τις σχεσεις λεγαμε.....και την τρελλανα.....μια της ελεγα οτι ειμαι Φασιστας στην σχεση και καπακι της ελεγα ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι γουσταρει....εντομεταξυ ειχε και κατι αγγουρια καπου δεξια ....ολων των μεγεθων..... οπως περιμενα να γινει η σαλτσα τα παρατηρησα και αρχισα να γελαω...χχαχχαχαχαχαχαχαχχχαα...και με ρωτησε γιατι γελαω...μιλαω για γαμω τα γελια.....να κυτταγα τα αγγουρια της λεω....εχουμε μοναξιες....χαχαχαχαχχαχχααχχαχαχαχα και τι κλεινω το ματι πονηρα.....χαχχαχαχαχχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom