Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
Νομιζω την ειχα πει στο προηγουμενο προφιλ πριν κανα-δυο χρονια.Ειχα παρει ενα ζευγαρακι (ψιλοκαμμενους και φτιαγμενους) απο ηλιουπολη για βυρωνα.Ηταν βράδυ....ετσι με ενα στυλ και οι δυο μαγκια-κλανια.Μαλλον μεθυσμενοι ηταν.Για πες φιλε δεν την εχεις πει την ιστορια
Η κουρσα ολη να ηταν ενα 10λεπτο υποθεση οχι παραπανω.Οπως αρχισαν τα μπαλαμουτια,το πραγμα ειχε αγριεψει μεταξυ τους αυτη μαλλον του ειχε πεταξει εξω το πουτσο και τον επαιζε κατι τετοιο...τους λεω (πολυ ηρεμα και ευγενικα) "οκ παιδια εδω δεν ειναι ξενοδοχειο,σε 5-10 λεπτα φτανουμε οποτε καντε λιγο υπομονη,σε λιγο φτανουμε.Μου λεει αυτος "γιατι ρε μαγκα σε ενοχλουμε?" μου λεει και αυτη "τι συμβαινει κυριος τι προβλημα υπαρχει?"...σταματαω δεξια με αλάρμ, και τους λεω..."λοιπον φιλε αν ειναι ετσι,βγαζω και γω τη πουτσα μου τωρα ετσι οπως ειμαι και την παιζω..θα σε ενοχλησω? εμεινε μαλακας αυτος...και οντως πηγα να ξεκουμπωσω το παντελονι.Του λεω "καντε εσεις τη δουλεια σας,κανω και γω τη δικη μου και ειμαστε οκ...ενταξει? τωρα τη ξεκουμπωνω και παω να τη βγαλω εξω"...μου λεει αυτος "οχι ρε φιλε τι κανεις εκει?" τους λεω θα ηρεμησετε και οι δυο? "ναι μου λεει οκ ενταξει μη στραβωνεις" στο τελος μου ζητησαν και συγνωμη....ξανα ξεκιναω λοιπον και φτασαμε ηρεμα ηρεμα στον προορισμο μας.Φυσικα τσιμπησα τον ασσο στη βαθμολογια αλλα δε γαμιεται..