Νέα

Τα 5 καλύτερα κλαρίνα της αγοράς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Το τελαρο πως ηταν δεν μου ειπες !!!

anaconda

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα σε ολους..! Ειμαι λατρης του στοματικου(να μου κανουν!) κ του deepthroat :pipa1:! Οσοι πιστοι λοιπον ας ανταλλαξουμε πληροφοριες για την καλυτερη(που,ποια κ ποσο). Οποιος μπορει ας στειλει τη γνωμη του. :

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Καλημερα σε ολους..! Ειμαι λατρης του στοματικου(να μου κανουν!) κ του deepthroat :pipa1:! Οσοι πιστοι λοιπον ας ανταλλαξουμε πληροφοριες για την καλυτερη(που,ποια κ ποσο). Οποιος μπορει ας στειλει τη γνωμη του. :

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
Εχω κι εγώ την ίδια λόξα με σένα. Διάβασε παραπάνω τα κορίτσια που αναφέρονται στις προηγο΄ύμενες σελίδες και προχώρα. Για μένα ξεκίνα από Ευα (Αλκαμένους)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Τα καλυτερα κλαρινα της αγορας ειναι ο Πετρολουκας Χαλκιας,ο Ναπολεων Δαμος,ο Νικος ο Τζουκοπουλος,
 ο Βασιλης Σαλεας και ο βιρτουοζος Γιωργος Μαγγας

Απο αυτους που εχουν πεθανει ο Βαιος Μαλλιαρας,ο Παναγιωτης Κοκοντινης,αν ξερετε και αλλους γραφτε

Μπουλακο ξες καναν αλλονε;;;

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
 Τα καλυτερα κλαρινα της αγορας ειναι ο Πετρολουκας Χαλκιας,ο Ναπολεων Δαμος,ο Νικος ο Τζουκοπουλος,
 ο Βασιλης Σαλεας και ο βιρτουοζος Γιωργος Μαγγας

Απο αυτους που εχουν πεθανει ο Βαιος Μαλλιαρας,ο Παναγιωτης Κοκοντινης,αν ξερετε και αλλους γραφτε

Μπουλακο ξες καναν αλλονε;;;

λοιπον, κατα τις ολιγοημερες διακοπες μου, μετα απο τη λιμνη δοξα βρεθηκα στα καλαβρυτα οπου εμεινα 2 βραδια. το πρωτο βραδι πηγα με την παρεα στο χωριο παος οπου στο πανηγυρι επαιζε ο μακης μπεκιος. δεν μου εκανε εντυπωση. το επομενο βραδι πηγαμε σε αλλο πανηγυρι κοντα στα καλαβρυτα οπου επαιζε ενας πολυ καλος κλαρινιστας. δυστηχως καταναλωσα αλκοολ, κατι που δεν συνηθηζω και δεν θυμαμε ουτε το χωριο ουτε τον καλιτεχνη. θα ρωτησω ομως και θα σας πω.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Με το γυφτικο πουκαμισο λες, τοτενες?

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
γιατι οι γυφτοι δε φορανε μοβ?

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
λοιπον, κατα τις ολιγοημερες διακοπες μου, μετα απο τη λιμνη δοξα βρεθηκα στα καλαβρυτα οπου εμεινα 2 βραδια. το πρωτο βραδι πηγα με την παρεα στο χωριο παος οπου στο πανηγυρι επαιζε ο μακης μπεκιος. δεν μου εκανε εντυπωση. το επομενο βραδι πηγαμε σε αλλο πανηγυρι κοντα στα καλαβρυτα οπου επαιζε ενας πολυ καλος κλαρινιστας. [size=16pt]δυστηχως καταναλωσα αλκοολ, κατι που δεν συνηθηζω και δεν θυμαμε ουτε το χωριο ουτε τον καλιτεχνη[/size]. θα ρωτησω ομως και θα σας πω.

και πως γυρισες στο κολοχωρι σου ρε μπεκρο που ησανε ντιρλα;
 Α;

ουνα μου χαθεις λαμπίρη,ε λαμπιρη,μπεκροκανατα

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
 και πως γυρισες στο κολοχωρι σου ρε μπεκρο που ησανε ντιρλα;
 Α;

ουνα μου χαθεις λαμπίρη,ε λαμπιρη,μπεκροκανατα

1ο δεν μενω σε χωριο.
2ο επεστρεψα στα καλαβρυτα στο ξενοδοχειο οπου διεμενα με την παρεα μου και δεν οδηγουσα εγω εκεινο το βραδι γιαυτο και ειπια.
3ο σπανια πινω ακλοολ
4ο αν ενθυμουμε καλα εκεινες τις μερες υποτηθετε οτι με εψαχναν κατι αναρχοκομμουνια αλλα δεν τα ειδα πουθενα. μηπως τις ειδες πουθενα εσυ τις κοτουλες?  :2funny:

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Αντελα πιστευω οτι μετρα στο θεμα.Επισης δεν ξερω αν οφειλοταν στο οτι ηταν πρωινη βαρδεια με ελαχιστο κοσμο και αρα ξεκουραστη η στο οτι εφευγε για διακοπες αλλα η μαρινα στην Φυλης 109Α πριν καμια 15αρια μερες μου εκανε ενα απο τα καλυτερα μπουκια ever και παρα κατι μικροσεκοντσ απεφυγα το μοιραιο.Βαθυ οσο δεν παιρνει ρουφηγμα τρελο με κοιταγμα στα ματια και ενω τα δικα μου ειχαν γυρισει αναποδα!

Επισκέπτης
4ο αν ενθυμουμε καλα εκεινες τις μερες υποτηθετε οτι με εψαχναν κατι αναρχοκομμουνια αλλα δεν τα ειδα πουθενα. μηπως τις ειδες πουθενα εσυ τις κοτουλες?  :2funny:
Ρε μουνόσκυλο,σου είπα να έρθεις το μεσημέρι στο Nose αλλά δε φάνηκες μωρή κωλόπουστρα.
Ποιος είναι κότα μωρή αρχίδω που σε ψάχναμε?
Που θα'σαι σήμερα καργιόλα να σου ανοίξω αγωγό εξαερισμού για τα εντόσθιά σου??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom