You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλημερα σε ολους..! Ειμαι λατρης του στοματικου(να μου κανουν!) κ του deepthroat ! Οσοι πιστοι λοιπον ας ανταλλαξουμε πληροφοριες για την καλυτερη(που,ποια κ ποσο). Οποιος μπορει ας στειλει τη γνωμη του. :
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
Εχω κι εγώ την ίδια λόξα με σένα. Διάβασε παραπάνω τα κορίτσια που αναφέρονται στις προηγο΄ύμενες σελίδες και προχώρα. Για μένα ξεκίνα από Ευα (Αλκαμένους)Καλημερα σε ολους..! Ειμαι λατρης του στοματικου(να μου κανουν!) κ του deepthroat ! Οσοι πιστοι λοιπον ας ανταλλαξουμε πληροφοριες για την καλυτερη(που,ποια κ ποσο). Οποιος μπορει ας στειλει τη γνωμη του. :
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Τα καλυτερα κλαρινα της αγορας ειναι ο Πετρολουκας Χαλκιας,ο Ναπολεων Δαμος,ο Νικος ο Τζουκοπουλος,
ο Βασιλης Σαλεας και ο βιρτουοζος Γιωργος Μαγγας
Απο αυτους που εχουν πεθανει ο Βαιος Μαλλιαρας,ο Παναγιωτης Κοκοντινης,αν ξερετε και αλλους γραφτε
Μπουλακο ξες καναν αλλονε;;;
Απο αυτους που εχουν πεθανει ο Βαιος Μαλλιαρας,ο Παναγιωτης Κοκοντινης,αν ξερετε και αλλους γραφτε
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Τα καλυτερα κλαρινα της αγορας ειναι ο Πετρολουκας Χαλκιας,ο Ναπολεων Δαμος,ο Νικος ο Τζουκοπουλος,
λοιπον, κατα τις ολιγοημερες διακοπες μου, μετα απο τη λιμνη δοξα βρεθηκα στα καλαβρυτα οπου εμεινα 2 βραδια. το πρωτο βραδι πηγα με την παρεα στο χωριο παος οπου στο πανηγυρι επαιζε ο μακης μπεκιος. δεν μου εκανε εντυπωση. το επομενο βραδι πηγαμε σε αλλο πανηγυρι κοντα στα καλαβρυτα οπου επαιζε ενας πολυ καλος κλαρινιστας. δυστηχως καταναλωσα αλκοολ, κατι που δεν συνηθηζω και δεν θυμαμε ουτε το χωριο ουτε τον καλιτεχνη. θα ρωτησω ομως και θα σας πω.
Επισκέπτης
Βαιος Μαλλιαρας
Πέθανε ρε ο Βάγιας??
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
γιατι οι γυφτοι δε φορανε μοβ?
οχι επωνυμα που φοραω εγω
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Style Icon
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Πέθανε ρε ο Βάγιας??
Επικος
Επισκέπτης
Έτσι πες,γιατί έχει βγει στο κουρμπέτι ο εγγονός του,Βάγιας κι αυτός..
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Style Icon
φοβερος τυπος ο δημητρακης. τον θαυμαζω και τον ζηλευω
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
λοιπον, κατα τις ολιγοημερες διακοπες μου, μετα απο τη λιμνη δοξα βρεθηκα στα καλαβρυτα οπου εμεινα 2 βραδια. το πρωτο βραδι πηγα με την παρεα στο χωριο παος οπου στο πανηγυρι επαιζε ο μακης μπεκιος. δεν μου εκανε εντυπωση. το επομενο βραδι πηγαμε σε αλλο πανηγυρι κοντα στα καλαβρυτα οπου επαιζε ενας πολυ καλος κλαρινιστας. [size=16pt]δυστηχως καταναλωσα αλκοολ, κατι που δεν συνηθηζω και δεν θυμαμε ουτε το χωριο ουτε τον καλιτεχνη[/size]. θα ρωτησω ομως και θα σας πω.
και πως γυρισες στο κολοχωρι σου ρε μπεκρο που ησανε ντιρλα;
Α;
ουνα μου χαθεις λαμπίρη,ε λαμπιρη,μπεκροκανατα
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Έτσι πες,γιατί έχει βγει στο κουρμπέτι ο εγγονός του,Βάγιας κι αυτός..
Ε ρε συ,ενας ηταν ο Βαγιας
Ημανε και στο χωριο του αυτες τις μερες στον Πυργετο
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
και πως γυρισες στο κολοχωρι σου ρε μπεκρο που ησανε ντιρλα;
Α;
ουνα μου χαθεις λαμπίρη,ε λαμπιρη,μπεκροκανατα
1ο δεν μενω σε χωριο.
2ο επεστρεψα στα καλαβρυτα στο ξενοδοχειο οπου διεμενα με την παρεα μου και δεν οδηγουσα εγω εκεινο το βραδι γιαυτο και ειπια.
3ο σπανια πινω ακλοολ
4ο αν ενθυμουμε καλα εκεινες τις μερες υποτηθετε οτι με εψαχναν κατι αναρχοκομμουνια αλλα δεν τα ειδα πουθενα. μηπως τις ειδες πουθενα εσυ τις κοτουλες?
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Αντελα πιστευω οτι μετρα στο θεμα.Επισης δεν ξερω αν οφειλοταν στο οτι ηταν πρωινη βαρδεια με ελαχιστο κοσμο και αρα ξεκουραστη η στο οτι εφευγε για διακοπες αλλα η μαρινα στην Φυλης 109Α πριν καμια 15αρια μερες μου εκανε ενα απο τα καλυτερα μπουκια ever και παρα κατι μικροσεκοντσ απεφυγα το μοιραιο.Βαθυ οσο δεν παιρνει ρουφηγμα τρελο με κοιταγμα στα ματια και ενω τα δικα μου ειχαν γυρισει αναποδα!
Επισκέπτης
Ρε μουνόσκυλο,σου είπα να έρθεις το μεσημέρι στο Nose αλλά δε φάνηκες μωρή κωλόπουστρα.4ο αν ενθυμουμε καλα εκεινες τις μερες υποτηθετε οτι με εψαχναν κατι αναρχοκομμουνια αλλα δεν τα ειδα πουθενα. μηπως τις ειδες πουθενα εσυ τις κοτουλες?
Ποιος είναι κότα μωρή αρχίδω που σε ψάχναμε?
Που θα'σαι σήμερα καργιόλα να σου ανοίξω αγωγό εξαερισμού για τα εντόσθιά σου??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις